Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
046-241001 Mini Shorts
BsB

046-241001 Mini Shorts

781,00 DKK 1.227,00 DKK -36% Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Navn: 046-241001 Mini Shorts
  • Brand: BsB
  • Lavet til: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Chino shorts
  • Findes i farverne: Sort
  • Forhandler: Miinto

Skynd dig at køb 046-241001 Mini Shorts fra BsB så længe de er på lager. Det er så mega trist hvis du går glip af det. Du skal ikke vente for længe - for lige netop denne model i Sort er yderst efterspurgt - specielt for de mest populære størrelser. Du kan købe her, og på den måde kan du helt slippe for at gå i en normal forhandler. Og på den måde kan du dermed sidde helt for dig selv uden at blive forstyrret af irriterende sælgere i butikken.

Beskrivelse

Hos Pashion er vi stolte af, at få mulighed for at vise dig om 046-241001 Mini Shorts fra BsB . Du kan aldrig vide om BsB 046-241001 Mini Shorts på et senere tidspunkt ender på tilbud, for eksempel til januarudsalg eller på Black Friday. Men tør du virkelig vente - for du ender med BsB chino shorts i en anden slags farve, mønster eller model? Når man som Miinto giver hele en toårig garanti kan det aldrig gå helt galt, da det er et krav i Danmark. Præcis ligesom med minimum fjorten dage med mulighed for returnering. Så du kan til hver en tid returnere produktet i tilfælde af det nu ikke passer eller hvis nu du ikke kan lide farven/mønsteret i virkeligheden. Hvis du er smart, så kan du tilmelde dig deres nyhedsbrev. Her kan man være rigtig heldig og få tilsendt en rabat for sit første køb på hele 10 til 15% - eller måske mere. Ender du med at købe 046-241001 Mini Shorts må du endelig huske at dele oplevelsen på vores Facebookside. Vi hos Pashion.dk bekymrer os meget om vores brugeres oplevelser med at bruge produktet. Vi vil meget gerne have vores brugeres ris og ros. Miinto har rigtig flotte bedømmelser mange steder for eksempel på Google, Trustpilot og Facebook og leverer på kun ganske få dage - og så kan du følge din ordre fra Miinto til døren. Hvorfor skulle man lede efter et andet sted at gå hen når nu du kan finde chino shorts fra BsB her på Miinto, som er forhandler af alle de mest kendte produkter? Og selvom Miinto ikke er tænkt på som den ledende indenfor økologisk modetøj, så er det ikke fordi de ikke bekymrer sig om det. Det er i den grad noget de går op i. 046-241001 Mini Shorts bliver lavet i et virkelig smart materiale. BsB er nemlig ret kendt for netop deres kvalitet - måske specielt når det omhandler chino shorts. Og selvom det måske ikke ligefrem er sæson for at gå med 046-241001 Mini Shorts (slet ikke for DK), så skal det nok blive det!


Hvorfor du skal vælge netop chino shorts i Sort

Klassikeren vi alle kender. Sort symboliserer ofte mørket. Det svære at se i skyggerne. Det er nuancen, som opsluger de mange andre farver, men samtidigt farven, som kan bruges til at indramme mange andre lette slags farver i regnbuen. Indenfor moden er det en klassisk farve der udstråler elegance og overklasse. Man kan typisk kende fra beklædning som det helt klassiske jakkesæt og smoking til kvinder og den lille sorte. Det er kuløren størstedelen af os har blandt vores tøj som en del af hverdagsgarderoben. Derfor er den en af nuancerne som vi ser igen og igen i i det store modebillede både i butikkerne og også på runways. Samtidigt er det også en kraftfuld farve som udtrykker autoritet og magt. Af samme grund ser vi også mange personer i magtfulde jobs med beklædning af både den formelle og den uformelle slags i denne nuance - fordi nuancen sætter en tyk streg under og udstråler magten i deres position. I denne tid ses det rigtig tit sort indenfor store forbilleder i musikken. Desudener de genkendelige typer som de sorte jeans, den lille sorte og til sidst men ikke mindst den sortfarvede smoking. Hvis du stadig er i tvivl om hvad du burde tage på så er sort altid en sikker vinder.


Hvorfor du skal købe hos Miinto
  • Pris for fragt: Fri levering for køb på over 499 kr.
  • Leveringstid: Højst 2 dage
  • Betingelser for returnering: Fri returnering 14 dage

Den store e-commerce platform, Miinto tilbyder en ny og spændende måde at handle på www. Forretningen begyndte Her i Danmark og Miinto startede i starten af 2009 og firmaet kan lige omkring sin 10 års fødselsdag bryste sig af at have hele 7 Europæiske lande præsenteret som en del af platformen. Den ting, der separerer firmaet fra andre webbaserede shoppingplatforme er, at det mod forventning ikke er enkelt forretning, som selv er lagerførende og tager varer ind fra udvalgte virksomheder. Det er i virkeligheden en samlet online platform for allerede etablerede shops, som drømmer om sælge deres varer, men ikke forestiller sig at en enestående netbutik er løsningen. Når du gør indkøb på platformen er det altså ikke en enkelt kæmpe webshop du køber hos, men i stedet for en samling små forhandlere, som alle er ansvarlige for at administrere de ordrer som tikker ind, pakke de bestilte varer og sende dem til købere i over alt. Det tilbyder en god mulighed for dem, som gerne vil have muligheden for at handle lokalt, men desuden gerne vil muligheden for at opdage, hvad hele verden tilbyder. Du kan hurtigt selv vælge, om du ønsker at undersøge en helt bestemt vare, en kategori eller om du ønsker at søge på location.

Hos Miinto udbydes alt indenfor herretøj, damemode, tøj til børn, sport, skønhed og bolig. Der findes således noget for langt de fleste – og du kan sikkert også opdage den ting, du søger!


Om chino shorts

Der er ikke nogen spørgsmål om, at damemoden er det, som gennem løbet af årene har været mest åbenbar i butikkerne. På trods af moden til mænd er kommet langt i tiden, så fylder damemode endnu meget mere på de mange runways i modeugerne og i butikkerne.

Moden udstikkes som udgangspunkt af verdens mange designere, idet de præsenterer designernes modeller frem, men foruden tilkommer der også det, der har navnet street fashion. Her er det moden i hverdagen, som menes og moden her bestemmes af de nævnte modemoguler, som er ganske almindelige mennesker med en sans for stil. Blandt kvinder er der ikke blot én style, men en perlerække forskellige, som hver især henvender sig til hver deres målgruppesegment af eventuelle kvinder. Og netop idet der er så stor forskel på, hvilke snit som klæder den kvindelige form i forskellige aldre, så er der også stor forskel på, hvad der er trenden iblandt de mange aldersgrupper. Ens for alle er dog stadigvæk både nuancer, snit og sammensætning, der er overordnet brugt mens andre findes mere skabt af designteamet som har produceret det eller kunderne, tøjet er lavet med henblik på. Nu til dags er kvindemoden inddelt i 2 mærkbart forskellige overordnede kategorier, nemlig ’high street’, der tæller de helt almindelige modebutikker som blandt andet Hennes & Mauritz eller Gina Tricot. Yderligere kommer de prominente mærker i den dyre ende af skalaen, her finder vi brands som Gucci og Marc Jacobs. Størstedelen af kvinder mixer de to ting med hinanden og laver således en individuel style, der bliver skabt af tidens mode, men stylet ud fra den personlige stil. Da shopping på nettet er blevet meget mere brugt, kan man nu ikke bare finde tøj i de fysiske butikker, men også på nettet, hvorfor man har alle kontinenter liggende for vores fingerspidser. Det giver en uendelig mulighed for at købe de aktuelle styles inden for modeverdenen til at lave en personlig stil.