Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
2-Pack Big Dot Trunk Boxershorts Blå Happy Socks
2-Pack Big Dot Trunk Boxershorts Blå Happy Socks
Happy Socks

2-Pack Big Dot Trunk Boxershorts Blå Happy Socks

249,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Produktnavn: 2-Pack Big Dot Trunk
  • Brand-navn: Happy Socks
  • Lavet til: Herre
  • Størrelse:
  • Kategori: Boxershorts
  • Farve: Sort, Blå
  • Butik: Boozt

Du må hellere skynde dig at købe 2-Pack Big Dot Trunk fra Happy Socks mens de stadig er på lager. Det er så ekstremt øv hvis du misser det. Du skal ikke vente længe - for lige netop denne model i Sort, Blå er rigtig efterspurgt - gælder specielt for de gængse størrelser. For du kan nemlig nu købe hos Boozt her, så du kan slippe for at bevæge dig i en fysisk butik. På den måde kan du dermed sidde i ro og mag uden at blive forstyrret af sælgere i butikken.


Beskrivelse

På nuværende tidspunkt kan du købe Sort, Blå boxershorts fra Happy Socks for kun DKK 249,00 en ekstremt god produktpris må man virkelige sige. For vi på Pashion.dk er i den grad glade for Happy Socks især når man taler om boxershorts. For når det kommer til Happy Socks er de med på moden - i hvert fald når det kommer til herre. Uanset om man skal benytte 2-Pack Big Dot Trunk i hverdagen eller til fest - så er det uden tvivl muligt. Har du ikke travlt kan du i stedet vente lidt og bestille når 2-Pack Big Dot Trunk er på tilbud/udsalg, for eksempel til Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg.

Vi hos Pashion.dk ville ikke vente - lige nu er det nemt at bestille på internettet og leveret til din dør, til kun 249,00DKK. En meget fair synes vi hos Pashion. Er den ikke i den helt rigtige farve/størrelse kan du uden tvivl bestille noget fra samme mærke der falder i sin smag. Boozt har et ganske stort udvalg af både Happy Socks og boxershorts - så, du skal nok finde noget du skal bruge.

Så i tilfælde af du også leder efter lækre Sort, Blå Happy Socks boxershorts til herre så bør du ikke researche længere. Husk at dele 2-Pack Big Dot Trunk med dine venner på Instagram og Facebook når du har købt. Så kan de rigtig blive misundelige på dit lækre køb.

Glem nu ikke at huske at følge Pashion.dk på Instagram, Facebook og Pinterest.


Hvorfor du skal vælge netop boxershorts i Sort, Blå

Sort er for mange den perfekte klassiske rigtig pæne farve. Det er sort man vælger, når man skal bruge jakkesættet og også den farve, der sælges flest jeans af. Det er tonen vi ser som synonym for magt og autoritet. I herrernes skabe finder man heller ikke mange sæt som ikke indeholder minimum et sort beklædningsstykke. Samtidigt er det også en farve, der breder sig helt fra toppen - hvor rigtig mange af de største designere elsker at benytte farven - helt til de helt almindelige butikker der også med stor sikkerhed har et enormt udvalg af sort tøj. Igennem tiderne har sort ofte blevet kendetegn for noget dystert og mørkt. Man ser altid skurken iført sorte gevandter og med hårdt træk, hvor ridderen redder verden fra ryggen af sin hvide ganger. Til trods for det er tonen ikke længere noget vi undgår, når det kommer til fest og hverdag, for det er helt sikkert den farve der udtrykker mest klassisk stil. Sågar i forbindelse med sko er mænd forfaldne til sort. Både i forhold til de lækre laksko til de almindelige kondier, er sort uden tvivl den mest udbredte farve. Og det er ikke kun fordi den er klassisk pæn, den er nemlig også meget praktisk og passer til alt det andet vi ellers har i garderoben.


Hvorfor du skal købe hos Boozt
  • Fragtpris: Gratis porto ved køb på over 499 DKK
  • Forventet tid for levering: Max to dage
  • Betingelser for retur: Fri returnering 30 dage

En af de store tøjforretninger online kan man sige er et rigtigt Nordisk eventyr. For til trods for at selve firmaets hovedsæde har til huse i Malmø er webshoppen foundet af 2 danske mænd. Lederen på toppen på nuværende tidspunkt er da også svensker med adresse i København, så han holder historien gående. Boozt.com er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik, som giver et kæmpe udvalg af varer fra alle de mest efterspurgte mærker i modebilledet helt uden du behøver at bevæge dig udenfor. Indkøb på nettet er en af de største markeder i dag netop fordi rigtig mange har en travl hverdag, som ikke giver tid til at komme ud og shoppe så tit som man måske ønsker det. Samtidig vil de fleste gives den samme shopping-mulighed som dem som har adresse midt i de største modebrændpunkter på denne klode. Dette kan vi hjælpe dig med.

Boozt tilbyder ikke alene modetøj til kvinder, men også til herrerne og piger og drenge, så du kan få styr på alle gaverne et sted og kun skulle betale en portion fragt. Denne verdens største online modebutikker er fulde af mærker og har også altid kæmpe udsalgskategorier. Både kvinder og mænd har allerede fundet ud af fordelene ved at købe ind online og Boozt holder sig naturligvis ikke tilbage for den succes, så man kan finde tæt på alt man tænker på, når du skimmer websiderne med sko accessories og modetøj.


Om boxershorts

Når det kommer til mode for mænd, er her helt sikkert set en stor udvikling over de sidste årtier. Uagtet der altid har figureret stile samt designinteresse iblandt den mandlige del af befolkningen, så er det primært i mødet med den metroseksuelle herre og modeikoner fra denne kategori, at det er blevet vellidt og anerkendt blandt herrer at være interesseret i stil og at gå op i sit udseende. Tendensen kom til udtryk gennem et bredere billede af mode samt en lang række forskellige trends i de uens kredse.

Herretøj har derfor desuden på virkelig mange måder været en del mere ensporet og betonet af, at herrer trækker i tøjet efter anledningen og derved ikke som udtryk for unik style. I denne sammenhæng har det også i flere tilfælde været modehuse og designere over egentlige styles, som har gjorde sig betydende.

Disse ting har dog ændet sig vældigt gennem de foregående årtier, da stilen for herrer er blevet langt mere nuanceret og der er væsentligt større chance for at frembringe og opbygge en personlig garderobe. Dette har de store modehuse ligeledes opdaget og heraf ser forbrugerne derfor også i højere grad opmærksomhed på designs og brands alene markedsført til mænd i alle aldre og grupper. I tiden er der stort set den samme forskellighed i udtrykket, som er udviklet til mænd, som der udvikles i tøj til damer. Først og fremmest er trenden blevet båret frem af modeblade og stilsikre ikoner, der designer med modehusene og i den sammenhæng kan starte bevægelser i moden, der spreder sig ligesom ringe i vandet blandt dem, der følger ikonerne og modeinteresserede. Ligesom hos damerne, er det i samme grad i moden til mænd kommet til at blive meget mere brugt og søgt efter at lave en langt mere personlig style, der ikke blot er skabt af specifikke designere, men endda har som tanke at betone en personlighed og unik garderobe. For personer, som har interesse i fashion, er her således gradvist kommet ligeså mangfoldig chance for individualitet som der er for damer.