Danmark Danmark (skift)
+1.740.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 38 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
2380 Vinterstøvler Med Snøre Brun ANGULUS
2380 Vinterstøvler Med Snøre Brun ANGULUS
ANGULUS

2380 Vinterstøvler Med Snøre Brun ANGULUS

1.049,00 DKK Gratis fragt

Nu kan du nemlig købe 2380 fra ANGULUS hos Boozt her & arbejde i fred og ro uden at skulle skynde dig hos forhandleren.

  • Navn: 2380
  • Mærke: ANGULUS
  • Lavet til: Børn
  • Størrelse:
  • Type: Vinterstøvler
  • Findes i farverne: Blå, Rød, Brun
  • Butik: Boozt

Men du burde ikke vente længe, for lige netop denne model og farve er meget populær - og dette gælder specielt for de mest populære størrelser. Så skynd dig at køb mens der stadig er på lager - det ville være så mega øv hvis du ikke når det.


Beskrivelse

Hos Pashion.dk er vi virkelig stolte over at få muligheden for at vise dig om ANGULUS 2380 .

Du kan aldrig vide om ANGULUS 2380 en anden dag kommer på udsalg, fx til januarudsalg eller til Black Friday. Tør du overhovedet vente - for man ender med ANGULUS vinterstøvler i en anden slags mønster, model eller farve? Med hele en 2-årig garanti kan det umuligt gå helt galt når det er et dansk lovkrav. Præcis ligesom med mindst 14 dages med mulighed for retur, så man kan altid sende retur produktet i tilfælde af det nu ikke passer i størrelsen eller man ikke kan lide mønsteret/modellen på foran spejlet. Hvis man er virkelig fornuftig så kan man tilmelde dig deres nyhedsbrevsliste. Her kan man være rigtig heldig og få tilsendt en kuponkode til sin første bestilling på op mod 10-femten procent, eller måske mere.

Ender du med at købe 2380 må du ikke glemme at dele din oplevelse på Pashions Facebookside. Vi bekymrer os meget om vores brugeres erfaringer med at benytte servicen. Vi hører derfor gerne vores brugeres bedømmelse. Boozt har rigtig imponerende anmeldelser rundt omkring, for eksempel på Trustpilot, Google og Facebook, og levering indenfor meget få dage. Og så kan du tracke ordren fra Boozt og til dig. Hvorfor skulle man lede efter et andet sted at gå hen når nu man kan købe ANGULUS vinterstøvler lige her på Boozt, som sælger de fleste af de mest kendte produkter? Men selv om Boozt måske ikke er husket som den førende indenfor bæredygtig mode - så er det ikke fordi de slet ikke bekymrer sig om det. For det er nemlig i den grad noget de tænker over. 2380 produceres i virkelig smart materiale. ANGULUS er nemlig kendt af flere for deres lækre kvalitet - og måske specielt når det handler om vinterstøvler. Selvom det ikke er sæson for at gå med 2380 (slet ikke i DK), så bliver det det!


Om Boozt
  • Pris for fragt: Gratis porto for køb over 499 DKK
  • Forventet tid for levering: Max 2 dage
  • Returbetingelser: Fri returnering 30 dage

En af de største modebutikker online må man sige er et rigtigt nordisk eventyr. For på trods af at selve forretningens hovedsæde hører hjemme i Malmø, så er onlinebutikken udviklet af to danske drenge. Den øverste leder i dag er en svensker med adresse i København, så man kan sige han holder arven ved lige. Boozt er et kæmpestort online shoppingunivers, der giver dig et udvalg af fra de fleste de moderne brands i dag uden man er nødt til at gå udenfor.

Shopping online er en af de eksplosivt voksende markeder i dag, netop fordi en stor del af os har en travl hverdag som gør det svært at komme ud og gå på shopping så ofte som man gerne ville gøre det. Ydermere vil vi alle nok tilbydes den samme shopping-mulighed som dem som er bosat midt i de største modemetropoler på kloden. Det kan vi på Boozt. Boozt har ikke bare mode til kvinderne, men også til herrerne og børn, så man kan købe til alle på en gang og klare dig med at købe en enkelt fragt. Verdens store online forretninger bugner af varer og har altid mega store udsalg.

Både herrer og damer har fundet glæden ved at købe vores tøj på nettet og Boozt.com holder sig heldigvis ikke tilbage for det så man kan finde i omegnen af alt det man står og mangler, når du scroller gennem siderne med tøj, sko og accessories.


Hvorfor du skal købe vinterstøvler

Tilsvarende børnetøj er der også sket rigtig meget når det kommer til fodtøj og sko til børn. Tørre og lune futter er afsættet for en uovertruffen dag i løbet af vinteren, som et par lette og rare sandaler kan være en livredder på en solrig dansk sommerdag. På trods af, at der efter alt at dømme også er stil i børnefodtøj, er det det komfortable design, der vælges ud fra. Det ved de fleste producenter allerede og som resultat heraf, er der også utroligt god mulighed for at finde fodtøj der har perfekt fit og plads til fødderne til unger i alle aldersgrupper. Tillige med formen, er forældrene også blevet en del yderligere interesserede i valg af materialer og hvad det gør for de søde små pusselanker samt at kunne få luft og bliver holdt tørre, uden at måtte være spærret inde.

Nu om stunder er der utallige vidunderlige mærker, som brænder for at designe børnefodtøj, som er lavet i behagelige råmaterialer, og som sidder godt på futten. Samtidig er køberne og firmaerne blevet langt mere bevidste om bedre kvalitet og bæredygtighed frem for hurtige og prisbillige versioner.

Fine, bløde fødder fortjener de blødeste og mest komfortable sko til børn. På samme tid findes der heller intet skønnere end at matche mor eller far. Det har de helt store kondisko-brands selvfølgelig også set og som følge heraf kommer alle de elskede modeller både til børn og voksne.

For så vidt det omhandler de i højere grad praktiske sko til børn som sko til vinterbrug og gummistøvler, så er det fittet, som er det vigtigste, på højde med holdbarheden. Det vigtigste er, at poderne skal kunne boltre ude i alt slags vejr uden at få iskolde og klamme pusselanker og uden at måtte skrabe fødderne efter sig, fordi de er våde.

Heldigvis er der rigtig gode chancer for at finde vinterfodtøj til ungerne i behagelige, praktiske råmaterialer som Gore Tex sammen med andre membraner, som er åndbare, men stadig vandafvisende, så de små futter forbliver kune og fuldstændig tørre gennem den danske vinter.