Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
299146 Black Weekendbag Taske Brun Adax
299146 Black Weekendbag Taske Brun Adax
Adax

299146 Black Weekendbag Taske Brun Adax

2.299,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe 299146 Black Bags Weekend & Gym Bags Brun ADAX fra Adax hos Boozt her, så du kan helt undgå at skulle gå i en fysisk forhandler, og bare være for dig selv uden at blive forstyrret af sælgere hos forhandleren. Men du burde skulle skynde dig, for lige farven Sort, Brun i denne model er meget eftertragtet, specielt for de størrelser som er mest normale. Så skynd dig at køb så længe de er på lager, det ville være så ekstremt trist hvis du ikke når det.

  • Produkt: 299146 Black Bags Weekend & Gym Bags Brun ADAX
  • Brand-navn: Adax
  • Produceret til:
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori:
  • Findes i farverne: Sort, Brun
  • Forhandler: Boozt

Beskrivelse

Lige nu kan du bestille fra Adax for kun 2.299,00 DKK, en ekstremt god købspris må vi jo nok sige. Og vi hos Pashion.dk er nemlig glade for Adax, og ikke kun når det handler om . Adax er de med på moden, specielt når det gælder . Hvad enten man skal benytte 299146 Black Bags Weekend & Gym Bags Brun ADAX til fest eller hverdag - så er det i den grad muligt.

Hvis man har god tid kunne du vente i stedet og købe når 299146 Black Bags Weekend & Gym Bags Brun ADAX er på tilbud/udsalg fx til Cyber Monday, Black Friday eller januarudsalg. Holdet bag Pashion ville ikke turde vente - for lige nu er det så nemt at købe i webshoppen, leveret til din dør, til kun 2.299,00,-. En rigtig fair synes vi bag Pashion.

Hvis 299146 Black Bags Weekend & Gym Bags Brun ADAX ikke er i den helt korrekte størrelse og farve kan man helt sikkert købe noget fra samme brand der falder i din smag. Boozt har et ret stort udvalg af Adax og , så bare rolig, du finder noget der passer dig.

Så hvis du også leder efter fancy Sort, Brun fra Adax til , så bør du ikke undersøge længere. Og husk nu at dele det med dine venner på Facebook og Instagram når du har bestilt. Så kan du få dem til at blive jaloux på dit moderigtige køb. Glem ikke at huske at følge Pashion.dk på Pinterest, Facebook og Instagram.


Om Boozt
  • Leveringspris: Fri porto for køb på over 499 DKK
  • Forventet tid for levering: Max to dage
  • Betingelser for retur: Fri returnering i 30 dage

En af de største tøjforretninger online kan man vidst roligt sige er et rigtigt Nordisk eventyr. For på trods af at selve virksomhedens hovedsæde har hjemme i Malmø, så er webshoppen startet op af 2 danske mænd. Direktøren for det hele på nuværende tidspunkt er også en svensker med adresse i København så man kan roligt sige han holder historien gående.

Boozt.com er et kæmpestort online shoppingunivers, der må siges at give fri adgang til fra alle de kendte brands på markedet uden man behøver at bevæge dig fra sofaen.

Online shopping er potentielt en af de hurtigste voksende markeder, netop fordi mange af os har en travl hverdag, der ikke efterlader tid til at komme ud og købe tøj lige så ofte som man gerne ville gøre det. Desuden vil vi alle nok gives den samme mulighed for at købe tøj som dem som har adresse midt i de allerstørste modebrændpunkter på jordkloden. Det kan vi på Boozt.com. Boozt tilbyder ikke udelukkende mode til damer, men også til mænd og drenge og piger, så du kan købe til alle på en gang og udelukkende skulle købe en omgang levering. Verdens allerstørste online butikker er fyldt med produkter og har stort set altid mega store udsalgskategorier. Både kvinder og herrer har allerede opdaget det smarte ved at shoppe online og Boozt.com holder sig selvfølgelig ikke tilbage for den succes så du kan finde i omegnen af alt man står og mangler, når man skimmer siderne med accessories, tøj og sko.