Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
2nd Kassandra Stripe Shorts Flowy Shorts/Casual Shorts Hvid 2NDDAY
2nd Kassandra Stripe Shorts Flowy Shorts/Casual Shorts Hvid 2NDDAY
2NDDAY

2nd Kassandra Stripe Shorts Flowy Shorts/Casual Shorts Hvid 2NDDAY

400,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Navn: 2nd Kassandra Stripe Shorts Flowy Shorts/Casual Shorts Hvid 2NDDAY
  • Mærke: 2NDDAY
  • Køn: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Type: Shorts
  • Farve: Taos Taupe
  • Kan købes hos: Boozt

Køb 2NDDAY 2nd Kassandra Stripe Shorts Flowy Shorts/Casual Shorts Hvid 2NDDAY mens der stadig er på lager. Det ville være så ærgerligt hvis man ikke når det. Men du burde skulle ikke vente for længe - lige netop denne farve er meget efterspurgt - og specielt for de størrelser der er mest normale. Nu kan du købe online hos Boozt her, så du på den måde kan undgå at skulle bevæge dig i en normal forhandler. På den måde kan man købe i ro og mag uden at blive plaget af pågående sælgere hos forhandleren.

Beskrivelse

Hvis du er på jagt efter at bestille de trendy 2NDDAY 2nd Kassandra Stripe Shorts Flowy Shorts/Casual Shorts Hvid 2NDDAY shorts i Taos Taupe til dame, så er du nemlig kommet til det rette sted. På www.Pashion.dk er vi kæmpe fans af lige netop shorts specielt når de er lavet af 2NDDAY.

2NDDAY er kendt for designet af shorts, og 2nd Kassandra Stripe Shorts Flowy Shorts/Casual Shorts Hvid 2NDDAY er bestemt ingen undtagelse. Og hvad der er endnu bedre kan man endda bruge 2nd Kassandra Stripe Shorts Flowy Shorts/Casual Shorts Hvid 2NDDAY til enhver anledning - uanset om det er til en helt almindelig hvedag eller fest. Og i dette øjeblik kan de findes til DKK400,00 som der kan siges er en strålende pris. Dog skal du huske du ikke bør vente alt for længe. Tilbuddet kan kun gælde hvis lager haves. Du kan selvfølgeli overveje at tage en chance og vente og tro på kæmpe tilbud til januarudsalg, på et senere sommerudsalg, til black friday, til cyber monday, eller til outlet og lagersalg. Og en af de store fordele er at 2nd Kassandra Stripe Shorts Flowy Shorts/Casual Shorts Hvid 2NDDAY kan findes på internettet. Og netop sådan kan du helt undgå at skulle tage ned i en fysisk modebutik. Man kan uden tvivl bestille det du er på jagt efter hos Boozt, for de har nemlig et vanvittigt stort sortiment af 2NDDAY shorts til dame. Netop Boozt er genkendt for sko & mode med hurtig leveringstid, fordelagtige priser på levering, vanvittigt stort udvalg i alverdens modeller, kollektioner og farver.

Glem ikke at bedømme af 2NDDAY 2nd Kassandra Stripe Shorts Flowy Shorts/Casual Shorts Hvid 2NDDAY shorts lige under her. Og du må love ikke at glemme at følge Pashion.dk på vores sociale medie sider på Pinterest, Facebook og Instagram.


Mere om Boozt
  • Pris for fragt: Gratis levering ved køb over 499 kr.
  • Forventet tid for levering: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for retur: Gratis retur i 30 dage

En af de største butikker på nettet kan man sige er et vaskeægte skandinavisk eventyr. På trods af selve virksomhedens hovedsæde hører hjemme i Malmø, så er onlinebutikken startet af to danske drenge. Direktøren for det hele på dette tidspunkt er da også en svensker med bopæl i København så man kan sige han holder arven ved lige. Boozt er et kæmpe online shoppemekka, der giver overblik over fra stortset alle de populære brands i tiden uden du er nødt til at bevæge dig udenfor. Online shopping er måske en af de eksplosivt voksende markeder i dag specielt fordi mange mennesker har travle hverdage, som ikke gør det muligt at komme ud og købe tøj lige så tit som vi gerne vil det. Desuden ville vi alle nok have den samme adgang til mode, som de der bor midt i de allerstørste modebrændpunkter i verden. Det kan vi på Boozt. Boozt.com har ikke alene accessories, sko og modetøj til damer, men også mændene og børn så du kan få styr på alle gaverne et sted og klare dig med at betale for en enkelt fragt. Denne verdens helt store online butikker er fulde af produkter og har stort set altid kæmpe udsalgskategorier. Både herrer og damer har opdaget det smarte ved at shoppe på nettet og Boozt.com holder sig heldigvis ikke tilbage for den succes så du kan finde i omegnen af alt hvad du drømmer om, når du scroller gennem websites med accessories, tøj og sko.


Hvornår du skal gå med shorts

Der er ikke nogen tvivl om det faktum at moden til kvinder er den, som igennem tiden er blevet langt mere tydelig i modemagasinerne. Til trods for herremoden er kommet rigtig godt efter det i den sidste tid, så vejer dametøj endnu meget mere på de mange runways i modeugerne og i butikkerne. Stilen bestemmes åbningsvis af verdens forskellige modeguruer, når de viser designernes modeller frem, men desuden tilkommer der ligeledes det, der har navnet street fashion. Her er det moden på gaden, der menes og den bestemmes af de såkaldte ’modeguruer’, der er ganske ordinære personer med en næse for mode. For kvinder findes der ikke blot én style, men imidlertid en bred vifte alternative, som alle sammen taler til sit unikke målgruppesegment af eventuelle kundegrupper. Og netop idet der findes så mærkbar forskel på, hvilke modeller som fremhæver kvinder i mange forskellige aldre, så er der også markant forskel på, hvad der er moderne iblandt de mange grupper. Fælles for alle er ikke desto mindre ofte både nuancer, form og blanding, som er generelt fremherskende mens andre er langt mere skabt af formgiveren som har lavet det eller kvinderne, tøjet er fremstillet med henblik på. I vor tid er tøj til damer inddelt i to yderst forskellige grupper, nemlig ’high street’, der er de ganske vanlige modeforretninger som blandt andre Hennes og Maurtiz og Gina Tricot. Endvidere tilkommer de eksklusive brands i den mere pebrede ende af skalaen, her findes blandt andet Gucci og Marc Jacobs. Langt de fleste kvinder blander de 2 kategorier med hinanden og former på denne måde en individuel style, der er bygget af tidens mode, men sammensat ud fra den individuelle style. Som en følge af at nethandel er blevet mere brugt, kan vi i dag ikke udelukkende købe mode i de fysiske forretninger, men ligeledes på nettet, hvilket gør, at vi har hele verden liggende for fingerspidserne. Det giver os en endnu større mulighed for at bruge de foreliggende tendenser indenfor fashion for at opbygge en personlig stil.