+787.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 42 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
30S9G0AM0T Bag
Michael Kors

30S9G0AM0T Bag

2.526,00 DKK 2.840,00 DKK -11% Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan nemlig nu købe Michael Kors 30S9G0AM0T Bag håndtasker i denne onlineshop og stille og roligt sidde i stilhed uden at blive plaget af irriterende sælgere hos forhandleren.

  • Model: 30S9G0AM0T Bag
  • Mærke: Michael Kors
  • Køn: Dame
  • Størrelse: One-Size
  • Kategori: Håndtasker
  • Findes i farverne: Sort
  • Kan købes hos: Miinto

Men du skal skynde dig, for netop farven Sort i denne model er ekstrem populær, og specielt for de størrelser som er mest normale. Så skynd dig at køb så længe der stadig er på lager - det ville være så ekstremt ærgerligt hvis du går glip af det.

Beskrivelse

Netop nu kan man finde Sort håndtasker fra Michael Kors for kun DKK 2.526,00 - en rigtig god købspris kan vi i den grad sige. Og vi på Pashion er imponerede over Michael Kors men ikke kun når det kommer til håndtasker. For når det kommer til Michael Kors er de virkelig med på moden - specielt når det gælder dame. Og hvad enten man vil bruge 30S9G0AM0T Bag til en fest eller hverdagsbrug - så har du muligheden. Har du god tid kan du vente, og bestille når 30S9G0AM0T Bag var på udsalg fx på Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg.

Holdet bag Pashion ville dog ikke vente - for lige nu er det nemt at bestille på internettet og med levering til døren - til kun 2.526,00 DKK. En rigtig god må man sige.

Hvis 30S9G0AM0T Bag ikke er i den helt korrekte farve eller størrelse kan man helt sikkert finde noget fra samme mærke der vil falde i din smag. Miinto har et enormt udvalg af håndtasker og Michael Kors - så fortvivl ikke, du finder noget du bare må have.

Så i tilfælde af at du er på udkig efter nogle fancy håndtasker fra Michael Kors så behøver du ikke kigge mere. Og husk at dele 30S9G0AM0T Bag med dine venner på de sociale medier når du har købt. På den måde kan de rigtig blive misundelige på dit lækre køb. Glem nu ikke at følge Pashion.dk på Facebook, Pinterest og Instagram.


Læs mere om farven Sort

Klassikeren vi alle kender. Sort symboliserer ofte ondskaben. Skjult i skyggerne. Det er nuancen, der overskygger de mange andre kulører og samtidigt en farve som kan bruges til at skabe kontrast til andre kraftige slags farver i regnbuen.

Indenfor moden er det en klassisk farve der udstråler elegance og overklasse. Man kender den fra klædeskabet som det sorte suit og smokingen til damer samt den lille sorte. Det er en farve vi alle har blandt vores tøj fungerende som en del af garderoben. Af denne grund er det også en af de kulører man ofte ser i den generelle modeverden både i butikkerne men også på diverse catwalks.

Samtidigt er det også en kraftfuld farve som udstråler både autoritet og magt. Af den grund ser man mange mennesker i ledende jobs med dragter til alle situationer i stil og farve - netop fordi den sorte understreger deres position. For tiden ser man tit sort inden for populære forbilleder i musikken. Ud over deter de klassiske slags fx helt sorte bukser, den sorte kjole og den sortfarvede smoking. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge så vil sort altid være et sikkert valg.


Om Miinto
  • Pris for levering: Fri fragt ved bestillinger på over 499 DKK
  • Leveringstid: 1-2 dage
  • Betingelser for retur: Fri retur i 14 dage

Shoppingplatformen er blevet en spændende og anderledes måde at shoppe på www. Platformen begyndte i Norden og Miinto startede i begyndelsen af det nye millenium og forretningen kan i disse dage prale af at have flotte syv lande i EU vist med deres varer på websiden. De ting, som adskiller e-commerce platformen fra andre online online platforme er, at den modsat hvad man kunne tro ikke er en forretning, der selv holder lager og sælger varer fra faste virksomheder. Det er faktisk en stor e-commerce platform for rigtige butikker, som kunne tænke sig udbyde deres sortiment, men ikke helt forestiller sig at en privat online butik er en god mulighed.

Når du handler på Miinto er det derfor ikke en fælles online butik du køber i, men omvendt en samling mindre forretninger, som uafhængigt af hinanden har ansvaret for at holde orden på de bestillinger som ruller ind, håndtere det bestilte og sende dem til kunder i over alt. Det er en god platform for dig, som kunne tænke sig at kunne at shoppe lokalt, men desuden gerne vil muligheden for at opdage, hvad hele verden har. Du kan hurtigt selv beslutte, om du vil undersøge en bestemt ting, en varekategori eller om du foretrækker at søge på lokation.

Hos Miinto kan der findes alt indenfor herremode, mode til kvinder, mode til børn, sportsudstyr, skønhed og indretning. Der udbydes på denne måde noget for største dele af os – og du kan med garanti også finde de ting, man søger!