Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
5210 - Izadi T-Shirts & Tops Knitted T-Skjorte/tops Grå SAND
5210 - Izadi T-Shirts & Tops Knitted T-Skjorte/tops Grå SAND
1st One To Notice

5210 - Izadi T-Shirts & Tops Knitted T-Skjorte/tops Grå SAND

995,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Model: 5210 - Izadi T-Shirts & Tops Knitted T-Skjorte/tops Grå SAND
  • Brand-navn: 1st One To Notice
  • Køn: Dame
  • Størrelse:
  • Type: Sweatere & strik
  • Farve: Grå, Brun
  • Shop: Boozt

Du må hellere købe 1st One To Notice 5210 - Izadi T-Shirts & Tops Knitted T-Skjorte/tops Grå SAND mens de stadig er på lager. Det er så mega øv hvis man misser det. Men du bør ikke vente længe - lige netop denne model i Grå, Brun er meget efterspurgt - gælder specielt for de størrelser som er mest gængse. For nu kan du købe i onlineshoppen, så du kan helt undgå at skulle i en forhandler. Og på den måde kan man bare være helt for dig selv uden at blive plaget af irriterende sælgere hos forhandleren.


Beskrivelse

Hvis du er på udkig efter at bestille seje 1st One To Notice 5210 - Izadi T-Shirts & Tops Knitted T-Skjorte/tops Grå SAND sweatere & strik i Grå, Brun til dame, så er du kommet til det helt rette sted. Hos www.pashion.dk er vi glade for netop sweatere & strik specielt hvis de er udviklet af 1st One To Notice.

1st One To Notice er kendt for deres trendy design af sweatere & strik, og 5210 - Izadi T-Shirts & Tops Knitted T-Skjorte/tops Grå SAND er overhovedet ingen undtagelse. Derudover kan man sågar gå med 5210 - Izadi T-Shirts & Tops Knitted T-Skjorte/tops Grå SAND ved alverdens anledninger, uanset om det er til fest eller en almindelig hverdag. Og lige nu kan den fås til bare 995,00 DKK som jo må siges er en ekstrem konkurrencedytig pris. Dog skal du huske du slet ikke bør vente alt for længe. For lige det tilbud gælder selvfølgelig kun mens lager haves. Man kan selvfølgelig at vente og gamble og håbe på fantastiske tilbud til januarudsalg, til sommer på udsalg, black friday, eller fx til cyber monday, eller til lagersalg/outlet. Én af de største fordele i netop dette tilfælde er at 1st One To Notice 5210 - Izadi T-Shirts & Tops Knitted T-Skjorte/tops Grå SAND kan bestilles i en webshop. På netop den måde kan du undlade at skulle besøge en normal modeforretning.

Og man kan bestemt finde det man er på udkig efter i denne butik, for de har nemlig et ret stort sortiment lige netop af 1st One To Notice sweatere & strik til dame. Og netop Boozt er genkendt for sko, accessories & modetøj hurtigt leveret, fornuftige fragtpriser, vanvittigt stort udvalg i alverdens slags farver, kollektioner og modeller. Nu må du huske at vise din anmeldelse af denne genstand her på siden. Og du må slet ikke glemme at følge Pashion på vores sociale medie profiler via Instagram, Facebook og Pinterest.


Læs mere om farven Grå, Brun

Hvis man ser den grå farve, kan man tit sammenligne farven grå med en følelseskold farve. Grå er hverken mørk eller lys. Den er overgangen fra hvid mod sort. Den grå farve kan være neutral, når den står for sig selv. Da grå er , er farven grå også ekstraordinært stabil, og den grå farve skaber en fornemmelse af ro - især hvis det angår tøj til damer. I forhold til farver er grå konservativ, men den grå farve er også elegant. Hvis det omhandler beklædning til piger, forbinder man den grå farve med modenhed. Har man modetøj i farven kan man fremstå selvsikker, velbalanceret og tillidsfuld. Bær beklædningsgenstande i grå, og du vil virke anstændig og faglig.

Den grå farve er en dominerende farve, og den grå farve har en stabiliserende påvirkning på de farver, den kommer i berøring med. Grå gemmer hyppigt bestanddele af andre nuancer og farver. Derfor kan man som dame blende dit tøj i farven grå med forskellige farver. Du bør prioritere farver som gul, lilla, blå eller grøn, fordi farverne kan forekomme usædvanligt solidt sammen med den grå farve. Tøj til damer i grå nuancer behøver nødvendigvis ikke at være kedelige, så længe du formår at fremhæve og aktivere den med andre nuancer. Grå beklædningsgenstande i sig selv har selvfølgelig også fortrinlige kvaliteter. Den lysere grå farve virker dæmpende og beroligende på dine omgivelser, så farven lysegrå kan du prioritere til et roligt udseende. Farven mørkegrå virker til gengæld alvorlig og oser af selvdisciplin. Prioritér derfor den mørkegrå farve til dine beklædningsgenstande, når du som pige må udstråle mere professionalisme, og den lysegrå farve når du som dame skal være mere afdæmpet i din påklædning eller dit antræk. Der eksisterer diverse nuancer af den grå farve, og du må bruge den som ønsket.


Mere om Boozt
  • Leveringspris: Gratis levering for bestillinger på over 499 kr.
  • Forventet leveringstid: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for returnering: Fri returnering i 30 dage

En af de største modebutikker online kan man sige er et ægte Nordisk eventyr. For på trods af at selve virksomhedens hovedsæde har til huse i Malmø, er onlinebutikken startet af to danske drenge. Lederen på toppen på nuværende tidspunkt er da også svensker som bor i København så han holder arven ved lige. Boozt er et kæmpestort online shoppingunivers, der man må sige giver dig et udvalg af fra de fleste de kendte mærker på markedet helt uden du er nødt til at bevæge dig fra sofaen. Online shopping er måske en af de største markeder i dag fordi mange af os har en travl hverdag som ikke efterlader tid til at komme ud og gå på shopping så tit som man ville ønske det. På samme tid ville de fleste nok gives den samme adgang til mode som de som har adresse i midste af de absolut største modemetropoler i vores verden. Den mulighed har du hos os.

Boozt.com har ikke bare accessories, sko og modetøj til damerne, men også herrerne og drenge og piger så du kan handle til hele familien på en gang og klare dig med at betale en enkelt fragt. Verdens store online forretninger er fyldt med varer og har også altid mega store udsalgskategorier. Både herrer og kvinder har opdaget glæden ved at købe i webshops og Boozt.com står selvfølgelig ikke tilbage for den tendens, så du kan finde tæt på alt hvad, man tænker på, når man bladrer gennem websites med sko accessories og modetøj.


Hvorfor du skal investere i sweatere & strik

Der er ingen spørgsmål om, at damemoden er det, der gennem tiden har været mest distinkt på markedet. På trods af mode til herrer er kommet langt gennem de sidste år, så vejer kvindetøj stadig langt oftere på podierne i modeugen og i butikkerne.

Trenden afgøres oprindeligt af verdens talrige designere, idet de viser årets trends frem, men ind imellem er der også det, der går under navnet gademode. Der er det moden på gaden, der menes og den sættes af de såkaldte ”trendsættere”, som er ganske ordinære mennesker med en sans for trends.

Hos piger i alle aldre er der ikke udelukkende én stil, men en række forskellige, som alle sammen er målrettet mod sit unikke målgruppesegment af mulige forbrugere. Netop da der findes så stor forskel på, hvad der fremhæver den kvindelige form i de forskellige aldersgrupper, så findes der ydermere mærkbar forskel på, hvad der er moderne indenfor de forskellige grupper. Fælles for alle er imidlertid stadigvæk både nuancer, model og blanding, der er universalt brugt imens andre synes langt mere skabt af formgiveren der har produceret det eller den gruppe, de er fremstillet med henblik på. I disse dage er tøj til damer inddelt i to yderst forskellige overordnede kategorier, nemlig ’high street’, der inkluderer de helt almindelige kæder som blandt andre Hennes & Mauritz og Gina Tricot. Ellers findes der de mere prominente mærker i den dyre ende af prisskalaen, her er både Marc Jacobs og Gucci. Langt de fleste forbrugere blander de 2 modeklasser med hinanden og laver på den måde en individuel stil, som bliver skabt af tidens trends, men kombineret ud fra den individuelle style. Som en følge af at internethandlen er blevet meget mere kendt, kan vi nu ikke udelukkende se mode i butikkerne, men ligeledes via internettet, hvorfor man har alle mærker liggende for vores fingerspidser. Det giver os en uendelig mulighed for at bruge de nærværende modetendenser indenfor fashion for at opbygge en unik garderobe.