Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
5b Shorts Giraffa Shorts Denim Shorts Grøn Please Jeans
5b Shorts Giraffa Shorts Denim Shorts Grøn Please Jeans
Please Jeans

5b Shorts Giraffa Shorts Denim Shorts Grøn Please Jeans

999,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe 5b Shorts Giraffa Shorts Denim Shorts Grøn Please Jeans fra Please Jeans i webshoppen og dermed sidde i ro og mag uden at skulle skynde dig i butikken.

  • Produkt: 5b Shorts Giraffa Shorts Denim Shorts Grøn Please Jeans
  • Mærke: Please Jeans
  • Produceret til: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Denim shorts
  • Findes i farverne: WINTER KAKI
  • Find den hos: Boozt

Du skal ikke vente for længe - for lige netop farven WINTER KAKI i denne model er yderst populær, og specielt for de størrelser som er mest gængse. Køb så længe der stadig er på lager - det er så ekstremt ærgerligt hvis man ikke når det.

Beskrivelse

I dette øjeblik kan man købe WINTER KAKI Please Jeans denim shorts til kun DKK999,00 - en virkelig god pris må vi nok sige. For vi hos Pashion.dk er i den grad imponerede over Please Jeans, men ikke kun når vi taler om denim shorts. Please Jeans må man sige de er altid med på moden - specielt når det gælder dame. Og hvad enten du vil bruge 5b Shorts Giraffa Shorts Denim Shorts Grøn Please Jeans til en fest eller til hverdag - så er det i den grad muligt. Har man god tid kunne du vente lidt og købe når 5b Shorts Giraffa Shorts Denim Shorts Grøn Please Jeans var på udsalg fx på Cyber Monday, Black Friday eller januarudsalg.

Vi hos Pashion ville dog ikke turde vente - for lige nu er det jo så nemt at bestille på nettet, leveret til din dør - til kun DKK 999,00. En rigtig fornuftig synes vi hos Pashion. Hvis den ikke er i den helt rigtige farve/størrelse kan man med garanti bestille noget fra samme brand som vil falde i sin smag. Boozt har et ret stort udvalg af både Please Jeans og denim shorts - så, du finder noget du vil have.

Så i tilfælde af du også er på jagt efter de lækre WINTER KAKI denim shorts fra Please Jeans til dame, så bør du ikke lede mere. Husk nu at dele 5b Shorts Giraffa Shorts Denim Shorts Grøn Please Jeans med alle dine venner på Instagram og Facebook når du har bestilt. På den måde kan de rigtig blive misundelige på dit geniale køb.

Og glem ikke at følge Pashion på de sociale medier.


Mere om Boozt
  • Pris for levering: Gratis porto ved køb over 499 kr.
  • Leveringstid: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for retur: Gratis retur i 30 dage

En af de største modebutikker på nettet kan man sige er et ægte nordisk eventyr. For selv om at selve firmaets hovedsæde hører hjemme i Malmø så er webshoppen udviklet af 2 danske mænd. Lederen på toppen på dette tidspunkt er da også en svensker som bor i København, og han kører historien videre. Boozt er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik der må siges at give dig et kæmpe udvalg af varer fra nærmest alle de populære brands i tiden helt uden du behøver at gå udenfor. Online shopping er nok en af de største markeder i dag, fordi en stor del af os har en travl hverdag som ikke efterlader tid til at komme ud og shoppe så ofte som man gerne ville. På samme tid vil vi alle have den samme adgang til mode, som dem der er bosiddende midt i de allerstørste modehovedstader i verden. Den mulighed har du hos os. Boozt.com tilbyder ikke udelukkende modetøj, sko og accessories til kvinder men også masser til herrerne og piger & drenge så man kan få styr på alle gaverne et sted og nøjes med betale for en gang fragt. Denne verdens store online butikker er fulde af varer og har altid kæmpe lagre med produkter på tilbud.

Både kvinder og mænd har allerede fundet ud af fordelene ved at købe ind på nettet og Boozt står naturligvis ikke tilbage for den tendens, så man kan finde næsten alt det du drømmer om, når man skimmer websites med modetøj, sko og accessories.


Læs mere om denim shorts

Der findes ikke spørgsmål om det faktum at mode til damer er den, der gennem løbet af årene er blevet langt mere prominent i moden. Til trods for mode til herrer er kommet langt gennem den sidste tid, så optager kvindetøj stadig meget mere på de mange runways i modeugerne og i butikkerne. Moden dikteres åbningsvis af verdens mange modeemperier, når de fremstiller sæsonens modeller frem, men tillige tilkommer der også det, der kendes som street fashion. Her er det moden på gaden, der gør sig gældende og stilen her styres af de nævnte ’modemoguler’, som er helt almindelige mennesker med en næse for trends. Hos piger i alle aldre findes der ikke bare én style, men derimod en vifte forskellige, som hver er henvendt til hver sit målgruppesegment af potentielle kunder. Og netop grundet der ses så markant forskel på, hvad der klæder den kvindelige form i forskellige aldersgrupper, så findes der derudover væsentlig forskel på, hvad der er trenden iblandt de individuelle aldersgrupper. Ens for alle er på den anden side stadigvæk både mønstre, form og blanding, der er universalt gennemgående imens andre synes mere definerede af modehuset der har fremstillet det eller kunderne, tøjet er lavet med henblik på. I vor tid er damemoden inddelt i to yderst ulig grupper, nemlig ’high street’, som tæller de helt vanlige kæder som blandt andet Hennes & Mauritz eller Gina Tricot. Desuden tilkommer de prominente brands i den mere pebrede ende af skalaen, her ligger blandt andre Gucci og Marc Jacobs.

De fleste piger sammensætter de 2 ting på kryds og tværs og laver således en personlig stil, der er lavet af moden, men sammensat efter den individuelle style. Da internetshopping er blevet meget mere kendt, kan vi nu ikke kun finde mode i de fysiske butikker, men også på nettet, hvilket betyder, at man har hele kloden lige for vores fingerspidser. Hvilket giver en endnu større mulighed for at købe de nutidige trends inden for modeverden for at skabe en individuel stil.