Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
61995-81 Espadrillos Med Hæl Sandal Brun Rieker
61995-81 Espadrillos Med Hæl Sandal Brun Rieker
Rieker

61995-81 Espadrillos Med Hæl Sandal Brun Rieker

449,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Køb 61995-81 Espadrillos Med Hæl Sandal Brun Rieker fra Rieker i denne online shop, så du kan undgå at skulle gå i en fysisk forhandler - og bare være i fred og ro uden at skulle høre på irriterende sælgere hos forhandleren. Men du skal ikke være for langsom, for lige netop denne model og farve er meget efterspurgt - og dette gælder specielt for de størrelser der er mest normale. Så skynd dig at køb mens de stadig er på lager - det ville være så øv hvis du går glip af det.

  • Produkt: 61995-81 Espadrillos Med Hæl Sandal Brun Rieker
  • Brand: Rieker
  • Lavet til: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Type: Espadrillos med kilehæl
  • Farve: BROWN COMBINATION
  • Forhandler: Boozt
Beskrivelse

Netop nu kan du købe BROWN COMBINATION espadrillos med kilehæl fra Rieker til kun 449,00 DKK - en virkelig god pris kan vi nok sige. For vi hos Pashion.dk er imponerede over Rieker, specielt når man taler om espadrillos med kilehæl. For Rieker er de med på moden, specielt når det kommer til dame. Uanset om du skal benytte 61995-81 Espadrillos Med Hæl Sandal Brun Rieker til en fest eller til hverdag - så har du i den grad muligheden. Hvis du ikke har travlt kunne man vente og bestille når 61995-81 Espadrillos Med Hæl Sandal Brun Rieker er på tilbud/udsalg, fx til Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg. Holdet bag Pashion ville ikke vente - for netop nu er det nemt at købe online og leveret til din dør - til kun 449,00 kr.. En rigtig god synes vi. Hvis 61995-81 Espadrillos Med Hæl Sandal Brun Rieker ikke er i den korrekte størrelse eller farve kan man med garanti finde noget andet der falder i sin smag. Boozt har et stort udvalg af espadrillos med kilehæl fra Rieker, så, du finder helt sikkert noget der passer dig.

Så hvis du også er på jagt efter nogle smarte BROWN COMBINATION Rieker espadrillos med kilehæl, så behøver du ikke lede længere. Husk nu at dele det med dine venner og familie på de sociale medier når du har købt. På den måde kan de rigtig blive jaloux på dit smarte køb. Glem ikke at huske at følge Pashion på de sociale medier.


Om Boozt
  • Pris for fragt: Gratis fragt ved bestillinger over 499 kr.
  • Forventet tid for levering: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for retur: Gratis returnering i 30 dage

Den store butikker på nettet er et vaskeægte skandinavisk eventyr. For på trods af at selve hovedsædet ligger i Malmø, så er onlineforretningen udviklet af to danskere. Direktøren i dag er en svensker med bopæl i København så man kan sige han forlænger det skandinaviske eventyr.

Boozt er et kæmpestort online shoppingunivers, som man må sige giver adgang til fra nærmest alle de mest populære brands i dag uden du er nødt til at bevæge dig udenfor.

Shopping online er nok en af de hurtigste voksende markeder fordi mange af os har travle hverdage, der gør det svært at komme ud og shoppe lige så tit som man gerne ville gøre det. Desuden vil vi alle have den samme adgang til mode som dem, der har adresse i midste af de største modebrændpunkter på jordkloden. Det sørger vi for her hos Boozt. Boozt.com tilbyder ikke alene sko, modetøj og accessories til kvinder, men også en hel masse til mændene og børnene, så man kan handle til hele familien på en gang og nøjes med betale en enkelt fragt. Verdens absolut største online modebutikker er fulde af varer og har stort set altid store tilbudskategorier.

Både mænd og damer har opdaget glæden ved at købe ind i onlinebutikker og Boozt holder sig naturligvis ikke tilbage for den succes så man kan finde i omegnen af alt man tænker på når du kigger på websites med sko accessories og modetøj.


Hvorfor du skal købe espadrillos med kilehæl

Man må sige der er et specielt bånd mellem kvinder og deres dyrebare sko. På højde med flot tøj og glitrende smykker kan de hel rigtige hæle gøre en kæmpe forskel, når du skal opnå det helt perfekte udseende.

Længe tilbage har de kvindelige fødder altid været forbundet med noget sensuelt. I attenhundredetallet var de store krinoliner designet for skabe en illusion af, at kvinden var skabt uden underkrop og netop derfor var en enkelt glimt af en fod i datidens stramme knapstøvler forbundet med stor sensualitet. På trods af at fødderne på alle måder er en del mere synlige i dag, er de stadig en stor del af den seksualitet damer kan give udtryk for. Sko spiller i denne sammenhæng den mest fremtrædende rolle, for med de rigtige sko kommer stængerne til at virke længere og mere slanke mens kroppen bliver mere rank.

Det er ikke kunde kendte sko med røde såler, der er moderne i dag, for ligesom ved mændene har de klassiske sneakers også fået revanche hos damerne. De findes i alle nuancer og for alle pengepunge, så du finder ikke en skosamling i dag, der ikke viser mindst nogle par gode, klassiske sneaks. I dag tæller skoene i ligeså høj grad i modebilledet som accessories og tøjet.