Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
62436-14 Espadrillos Med Hæl Sandal Blå Rieker
62436-14 Espadrillos Med Hæl Sandal Blå Rieker
Rieker

62436-14 Espadrillos Med Hæl Sandal Blå Rieker

499,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Model: 62436-14 Espadrillos Med Hæl Sandal Blå Rieker
  • Brand: Rieker
  • Køn: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Espadrillos med kilehæl
  • Findes i farverne: Blå
  • Find den hos: Boozt

Køb Rieker 62436-14 Espadrillos Med Hæl Sandal Blå Rieker espadrillos med kilehæl mens de stadig er på lager. Det ville være så irriterende hvis man ikke når det. Du skal ikke vente for længe - for lige netop denne farve er meget efterspurgt, specielt for de størrelser som er populære. Nu kan du købe her, og på den måde kan du helt undgå at gå i en normal butik. På den måde kan man lede for dig selv uden at skulle høre på sælgere hos forhandleren.

Beskrivelse

Lige nu kan du købe Blå espadrillos med kilehæl fra Rieker til dame til kun DKK499,00 en virkelig god pris må vi jo nok sige. Og vi på Pashion.dk er glade for Rieker ikke kun når det kommer til espadrillos med kilehæl. For Rieker er de med på moden - i hvert fald når det gælder dame. Uanset om man vil benytte 62436-14 Espadrillos Med Hæl Sandal Blå Rieker til fest eller hverdagsbrug, så er det i den grad muligt.

Hvis man har god tid kunne man vente lidt i stedet og bestille når 62436-14 Espadrillos Med Hæl Sandal Blå Rieker er på tilbud, fx til Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg. Holdet bag Pashion.dk ville ikke turde vente, lige nu er det jo så nemt at købe online, leveret til døren - til kun 499,00,-. En meget fair må man sige.

Er 62436-14 Espadrillos Med Hæl Sandal Blå Rieker ikke i den helt korrekte størrelse eller farve kan man uden tvivl bestille noget fra samme mærke som falder i sin smag. Boozt har et ganske stort udvalg af Rieker espadrillos med kilehæl, så fortvivl ikke - du skal nok finde noget du vil have.

Så i tilfælde af at du kigger efter de lækre Blå espadrillos med kilehæl fra Rieker til dame, så behøver du ikke researche længere. Husk nu at dele 62436-14 Espadrillos Med Hæl Sandal Blå Rieker med din familie og venner på Facebook og Instagram når du har bestilt. Så kan du få dem til at blive misundelige på dit geniale køb.

Glem ikke at følge Pashion på Facebook, Pinterest og Instagram.


Hvorfor du skal vælge netop espadrillos med kilehæl i Blå

Hvis du også er sådan en som har en tendens til at vælge den vej du kender når du skal købe helt nyt tøj? Så er du ikke den eneste. Flere vælger at holde til de allermest helt klassiske farvenuancer og desuden enkelte farver som blandt andre brun, sort, blå og grå. Men det er der måske en grund til. Både tonernes udtryk samt det faktum at de også er symbol på noget med power og magt. Blå er en farve der både har en stærk udstråling, men også har mulighed for at forbindes med ro og afstresning. Den klassiske mørkeblå som ligger helt op ad farven sort er en rigtig smuk og kraftfuld farve, specielt når det kommer til arbejdstøj og elegante sæt. Det er den mest populære blå nuance, som vækker en del af de samme tanker og associationer som sort, fx power. De lettere farver giver nogle andre tanker, for i mange situationer er det en ting der leder tankerne hen på afslapning og afstresning. For det er nemlig toner, som har en virkelig afstressende virkning og giver os associationer til blå himmel og hav. I tidens modebillede ser man både de dybe og de lyse nuancer af blå og det er de helt klassiske man næsten med sikkerhed finder i hver eneste modeblad i mange typer. Har du noget blåt i klædeskabet kan du være meget sikker på, at det ikke går af mode.


Mere om Boozt
  • Pris for levering: Gratis levering for køb over 499 DKK
  • Forventet tid for levering: Max 2 dage
  • Betingelser for returnering: Gratis returnering 30 dage

En af de største forretninger online er et ægte Nordisk eventyr. For på trods af selve hovedsædet ligger i Malmø, er onlinebutikken foundet af to danskere. Lederen på toppen på nuværende tidspunkt er da også en svensker med adresse i København og han holder arven ved lige.

Boozt.com er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik der man må sige giver dig et udvalg af fra stortset alle de udbredte mærker i dag helt uden man behøver at gå udenfor. Shopping online er potentielt en af de hurtigste voksende markeder specielt fordi vi har en travl hverdag, der ikke giver muligheden for at komme ud og gå på tøjindkøb lige så ofte som man gerne ville. Desuden ville de fleste nok tilbydes den samme shopping-mulighed, som de som har adresse i midste af de helt store modebyer på jordkloden. Det sørger vi for her hos Boozt.com.

Boozt har ikke udelukkende modetøj og sko til kvinder, men også mændene og børnene, så du kan finde det hele med et klik og nøjes med købe med en omgang levering. Verdens allerstørste webshops bugner af produkter og har altid mega store tilbudskategorier. Både mænd og damer har fundet glæden ved at købe vores tøj på nettet og Boozt holder sig naturligvis ikke tilbage for den tendens, så du kan finde stort set alt, du ønsker når du bladrer gennem websiderne med sko, modetøj og accessories.


Hvorfor du skal købe espadrillos med kilehæl

Der er en kendt metafor om kvinder og deres sko. På samme måde som eksklusivt tøj og glimtende smykker kan de helt perfekte sko gøre en kæmpe forskel, når du skal opnå det mest gennemførte udseende.

I tidernes løb har de kvindelige fødder altid været omgærdet af mystik. I det nittende århundrede var nederdelene designet for give indtrykket af, at kvindens underkrop ikke eksisterede og præcis derfor var en enkelt glimt af en fod i datidens kvindesko blevet forbundet med sensualitet. Til trods for at fødderne i mange henseender er blevet en del mere synlige i vores tid, er de stadig en stor del af den sensualitet damer kan udtrykke. Sko spiller i den sammenhæng den største rolle, for med de rigtige stilletter kommer benene til at virke endnu længere og mere slanke mens kroppen bliver mere oprejst. Det er ikke kunde kendte sko med de helt røde såler, der er populære nu, for ligesom hos fyrerne har de helt klassiske kondisko også fået en reprise hos damerne. De findes nemlig i alle former og for alverdens pengepunge, så man finder nok ikke en skoreol i dag, der ikke har mindst et par sneakers til hverdag. I dag tæller skoene i ligeså høj grad i butikkerne som smykkerne og tøjet.