Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Active Branded Legging Running/training Tights Sort Shock Absorber
Active Branded Legging Running/training Tights Sort Shock Absorber
Shock Absorber

Active Branded Legging Running/training Tights Sort Shock Absorber

399,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan nu købe Active Branded Legging Running/training Tights Sort Shock Absorber leggings fra Shock Absorber online hos Boozt her og bare være for dig selv uden at blive forstyrret af sælgere hos forhandleren.

  • Modelnavn: Active Branded Legging Running/training Tights Sort Shock Absorber
  • Brand-navn: Shock Absorber
  • Lavet til: Dame
  • Størrelse:
  • Kategori: Leggings
  • Farve: Sort
  • Shop: Boozt

Men du bør ikke vente længe - for lige farven Sort er virkelig populær - og dette gælder specielt for de mest populære størrelser. Skynd dig at køb mens de stadig er på lager, det ville være så trist hvis man ikke når det.

Beskrivelse

Hvis du er på udkig efter at købe fede Active Branded Legging Running/training Tights Sort Shock Absorber leggings fra Shock Absorber til dame i Sort, så er du nemlig kommet til det perfekte sted. Hos www.pashion.dk er vi store fans af netop leggings specielt når de er lavet af Shock Absorber. Shock Absorber er ret kendt for deres tidsløse design af leggings, og Active Branded Legging Running/training Tights Sort Shock Absorber er bestemt ingen undtagelse. Hvad der er endnu bedre så kan man endda gå med Active Branded Legging Running/training Tights Sort Shock Absorber ved alverdens anledninger - uanset om det er til hverdag eller fest. Og i dette øjeblik kan den købes til 399,00 kr., som der kan siges er en ekstrem konkurrencedytig pris. Men husk nu du nok ikke bør vente for længe. For tilbuddet gælder kun indtil der er udsolgt. Man kan selvfølgelig at gamble og vente og bede til de højere magter for fantastiske tilbud til januarudsalg, på et senere sommerudsalg, black friday, til cyber monday, eller på outlet og lagersalg. Én af de klart største fordele for dig er, at Active Branded Legging Running/training Tights Sort Shock Absorber kan findes online. Og sådan kan du helt slippe for at skulle tage ned i en fysisk butik der sælger mode.

Man kan uden tvivl finde det som du er på udkig efter hos Boozt, for de har et vanvittigt stort udvalg lige netop af leggings fra Shock Absorber. Og netop Boozt er genkendt for sko & modetøj leveret hurtigt, lave priser på fragt, imponerende bredt udvalg i alverdens slags farver, kollektioner og modeller. Husk nu at vise din bedømmelse af Shock Absorber Active Branded Legging Running/training Tights Sort Shock Absorber leggings herunder. Og du må virkelig ikke glemme at følge os på vores sociale medie profiler via Pinterest, Instagram og Facebook.


Om at gå i leggings i Sort

Klassikeren alle kender. Sort symboliserer ofte det dystre. Skyggerne og det skjulte. Det er nuancen, der absorberer andre kulører og også en farve som kan blive brugt til at indramme andre sprøde farver på paletten. I tiden er det en klassisk kulør der er lig med overklasse. Vi kan ofte kende den fra butikkerne som det helt sorte suit og smokingen til kvinder og den lille sorte cocktailkjole.

Det er en nuance de fleste af os har i vores garderobe som en meget vigtig del af hverdagsgarderoben. Som følge heraf er den en af kulørerne man ser igen og igen i modebilledet både ude i verden og på diverse catwalks. Det er samtidigt også en meget stærk farve som udtrykker både autoritet og magt. Af samme grund ser man flere kvinder i ledende stillinger med dragter til alle situationer i netop stil og farve netop fordi nuancen sætter en tyk streg under den position de sidder i. I dag ser man tit sort inden for blandt andet forbilleder i musikken. Desudenses de genkendelige modeller fx de sorte bukser, den lille sorte og ikke mindst den sortfarvede smoking. Hvis du stadig er usikker på hvad du vil tage på så er sort altid et godt valg.


Mere om Boozt
  • Pris for levering: Gratis levering for bestillinger på over 499 kr.
  • Tid for levering: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for retur: Fri returnering 30 dage

Den store online tøjforretninger må man sige er et rigtigt nordisk eventyr. På trods af selve hovedsædet ligger i Malmø, er onlinebutikken startet af 2 danske drenge. Direktøren i denne tid er svensker med bopæl i København så man kan sige han forlænger det skandinaviske eventyr. Boozt er et kæmpe online shoppemekka, der må siges at give overblik over fra alle de efterspurgte brands i modebilledet helt uden man behøver at gå udenfor. Shopping online er måske en af de hurtigste voksende markeder fordi mange af os har travle hverdage der ikke gør det muligt at komme ud og gå på tøjindkøb så tit som man ville ønske det. Desuden vil vi alle have den samme shopping-mulighed som de, der er bosiddende i midste af de allerstørste modebyer på Jorden. Den mulighed har du hos os. Boozt tilbyder ikke kun mode til damerne, men også en hel masse til herrer og drenge og piger, så du kan handle til hele familien på en gang og klare dig med at betale for en enkelt porto. Denne verdens aller største webshops bugner af mærker og har også altid kæmpe lagre med produkter på udsalg.

Både damer og mænd har opdaget glæden ved at shoppe på nettet og Boozt holder sig naturligvis ikke tilbage for det så du kan finde stort set alt, man står og mangler, når man scroller gennem siderne med sko, tøj og accessories.


Hvorfor du skal investere i leggings

Der findes ikke spørgsmål om, hvorvidt mode til kvinder er den, der i tiden er blevet langt mere tydelig i butikkerne. På trods af mode til herrer er kommet langt i løbet af de sidste år, så fylder dametøj stadig langt oftere på modeugernes podier og i butikkerne.

Moden sættes åbningsvis af de mange modeemperier, når de fremviser sæsonens styles frem, men tillige tilkommer der også det, der er kendt som gademode. Der er det moden udenfor butikkerne, der omtales og stilen her sættes af de såkaldte ”modeguruer”, der er helt almindelige folk med en forståelse for stil. Blandt piger i alle aldre ses der ikke bare én style, men en perlerække forskellige, som alle sammen er målrettet mod deres eget målgruppesegment af potentielle købere. Netop da der findes så væsentlig forskel på, hvad der passer til kvindekroppen i de mange forskellige aldersgrupper, så findes der yderligere stor forskel på, hvad moden dikterer i de individuelle aldersgrupper. Ens for alle er dog ofte både prints, model og blanding, der er generelt udbredt imens andre findes langt mere bestemte af modehuset der har designet det eller dem, de er fremstillet for. Nu er damemoden inddelt i to særdeles ulig overordnede kategorier, nemlig ’high street’, som tæller de helt almindelige forhandlere som blandt andet Hennes og Maurtiz eller Gina Tricot. Herudover findes der de eksklusive brands i den mere bekostelige ende af skalaen, her ligger brands som Marc Jacobs og Gucci. Størstedelen af kvinder sammensætter de to kategorier med hinanden og former således en individuel style, der bliver bygget af tidens mode, men stylet efter den unikke garderobe. Efter shopping på nettet er blevet meget mere brugt, kan vi nu ikke kun finde mode i forretningerne, men ligeledes via internettet, hvilket gør, at man har hele kloden lige for vores fingerspidser. Det giver os en uendelig mulighed for at vælge mellem de nutidige trends inden for modeverden når vi ønsker at skabe en unik style.