Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Active Down Parka Parka Jakke Sort J. Lindeberg
Active Down Parka Parka Jakke Sort J. Lindeberg
J. Lindeberg

Active Down Parka Parka Jakke Sort J. Lindeberg

5.500,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Køb J. Lindeberg Active Down Parka Parka Jakke Sort J. Lindeberg i online shoppen, og på den måde kan du helt undgå at skulle gå i en normal forhandler - og bare sid i fred og ro uden at skulle høre på sælgere hos forhandleren. Du skal ikke vente for længe, lige netop denne farve er meget efterspurgt - specielt for de størrelser som er mest normale. Skynd dig at køb så længe de er på lager, det ville være så ærgerligt hvis man misser det.

  • Navn: Active Down Parka Parka Jakke Sort J. Lindeberg
  • Brand-navn: J. Lindeberg
  • Lavet til: Herre
  • Findes i størrelserne:
  • Type: Parkaer
  • Farve: Sort, Blå, Grøn
  • Butik: Boozt

Beskrivelse

Her på Pashion er vi virkelig stolte af at få mulighed for at fortælle dig om J. Lindeberg Active Down Parka Parka Jakke Sort J. Lindeberg .

Du kan aldrig vide om Active Down Parka Parka Jakke Sort J. Lindeberg fra J. Lindeberg på et tidspunkt ender på udsalg, for eksempel på Black Friday eller januarudsalg. Men tør du overhovedet vente - for du ender med parkaer fra J. Lindeberg i en helt anden model, farve eller mønster? Med hele en 2-årig garanti kan det umuligt gå helt galt, når det er et dansk lovkrav. Præcis ligesom med mindst fjorten dages ret til returnering så du kan bare returnere Active Down Parka Parka Jakke Sort J. Lindeberg hvis det nu ikke passer i størrelsen, eller man ikke alligevel kan lide mønsteret/modellen på foran spejlet. Hvis du er rigtig fornuftig kan man melde dig til deres nyhedsbrevsliste. For der kan man måske være heldig og få en kuponkode for din første bestilling på hele ti-15 procent - eller måske mere. Ender du med at købe Active Down Parka Parka Jakke Sort J. Lindeberg må du ikke glemme at dele oplevelsen på Pashion.dk’s Instagram. Vi går meget op i vores besøgenes erfaringer med at bruge vores produkt. Vi hører derfor gerne vores besøgenes ris og ros. Boozt har ekstremt flotte bedømmelser diverse steder blandt andet på Facebook, Google og Trustpilot, med levering inden for få dage - og du kan tracke ordren hele vejen fra Boozt til dig. Hvorfor lede efter andre steder når man kan bestille parkaer fra J. Lindeberg her på Boozt - som er forhandler af de fleste af de mest kendte produkter?

Selvom Boozt måske ikke er husket som pioneren indenfor økologisk modetøj, så betyder det ikke de slet ikke bekymrer sig om det. Det er i den grad et emne de går op i.

Active Down Parka Parka Jakke Sort J. Lindeberg produceres i rigtig behageligt materiale. J. Lindeberg er også kendt af mange for deres kvalitet - og måske specielt når det handler om parkaer. Og selv om det måske ikke er sæson for Active Down Parka Parka Jakke Sort J. Lindeberg (og slet ikke for Danmark), så bliver det det!


Læs mere om farven Sort, Blå, Grøn

Sort er for en del den eneste aristokratiske og rigtig pæne farve. Det er sort man vælger, når vi skal i jakkesættet samt også den tone, der sælges flest chinos af. Det er tonen man ser som symbol på magt og autoritet. I mændenes tøjskabe findes der ikke mange kombinationer, der ikke indeholder minimum et sort piece. Samtidigt er det en farve, som breder sig helt oppe fra toppen, hvor rigtig mange af de mest populære modedesignere ofte ender med at benytte den - helt til high street butikkerne, der også uden tvivl har et kæmpe udvalg af sort tøj.

Gennem tiden er sort ofte blevet kendetegn for det onde. Vi ser jævnligt den onde beklædt i mørke gevandter samt grove træk, hvor imod hovedpersonen som redder verden fra ryggen af sin hvide ganger. Til trods for det er farven ikke en mulighed vi går udenom, når det gælder fest og hverdag, for det er helt sikkert den tone som udtrykker mest elegant stil og klasse. Sågar når det kommer til sko er mænd gladest for sort. Både i forhold til de klassiske laksko til de mere laid back kondisko er sort helt klart den mest udbredte farve. Det er ikke alene fordi den er klassisk og pæn, den er nemlig også rigtig praktisk og passer til alt det man ellers har på bøjlerne.


Læs mere om Boozt
  • Fragtpris: Fri porto for køb på over 499 DKK
  • Forventet leveringstid: 1-2 dage
  • Returbetingelser: Fri retur i 30 dage

Den store online modebutikker kan man sige er et vaskeægte skandinavisk eventyr. For på trods af selve hovedsædet ligger i Malmø er onlineforretningen opstartet af 2 danske mænd. Lederen på toppen i dag er en svensker med adresse i København, så man kan sige han forlænger det skandinaviske eventyr.

Boozt.com er et kæmpe online shoppemekka, som man må sige giver dig et udvalg af fra alle de mest moderne brands i modebilledet helt uden du behøver at gå udenfor. Indkøb på nettet er nok en af de eksplosivt voksende markeder i dag, netop fordi vi har en travl hverdag, der ikke gør det muligt at komme ud og gå på tøjindkøb lige så tit som man ville ønske det. Desuden vil vi alle gives den samme mulighed for at købe tøj, som dem der er bosiddende i midste af de allerstørste modebrændpunkter på jordkloden. Det sørger vi for her hos Boozt. Boozt har ikke bare mode til kvinder, men også til mændene og drenge og piger så du kan købe til alle på en gang og nøjes med betale for en enkelt levering. Denne verdens aller største online modebutikker bugner af produkter og har altid mega store udsalg. Både damer og mænd har allerede opdaget det smarte ved at købe vores tøj på nettet og Boozt.com står heldigvis ikke tilbage for den tendens så man kan finde i omegnen af alt hvad, du står og mangler når man skimmer hjemmesiderne med modetøj, sko og accessories.


Om parkaer

Når det kommer til herremode, er der med sikkerhed set en rivende proces gennem de forløbne årtier. Uagtet der altid har eksisteret styles og designinteresse mellem herrer, så er det hovedsageligt i forbindelse med den metroseksuelle tilgang til mode og modeforbilleder indenfor denne klasse, at det er blevet populært og accepteret imellem mænd at indrømme at være bevidst om stil og at gå op i sit udseende. Tendensen blev synlig igennem et bredere billede af mode og en lang række forskellige trends indenfor forskellige kredse.

Moden til herrer har således også på virkelig mange områder været meget mere ensidet samt fremhævet ved, at herrer iklæder sig tøj efter situationen og altså ikke efter individuel stil. I den forbindelse har det desuden i flere tilfælde vist sig at være mærker og navne og ikke egentlige styles, der har gjort sig gældende. Dette har dog ændet sig kraftigt gennem de forgangne årtier, mens stilen for herrer er blevet utrolig meget mere sammensat og der er væsentligt større lejlighed for at frembringe og dyrke en individuel stil. Den udvikling har de prominente modehuse ligeledes set og heraf ser folk derfor ydermere i større udstrækning opmærksomhed på kollektioner og brands blot lavet til mænd i alle aldre og typer. I tiden er der stort set lige så stor facettering i stil, som bliver designet til de mandlige forbrugere, som der findes i designs til kvinder. Især er stilen blevet båret frem af magasiner og stilikoner, der arbejder sammen med de store mærker og i den sammenhæng kan lægge gunden for bevægelser i moden, der deles ligesom ringe i vandet blandt dem, der følger ikonerne og modeinteresserede. På samme linje som iblandt damerne, er det på samme måde i herremoden kommet til at blive langt mere respekteret og efterstræbt at skabe en mere personlig garderobe, der ikke alene er dannet på basis af brands, men herudover har til tanke at opbygge en individuel og speciel stil. For personer, der har interesse for style, er her således gradvist kommet ligeså forskellig lejlighed for personlighed som for de kvindelige kunder.