Danmark Danmark (skift)
+1.530.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 38 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Adanis Slimfit Bukser Beige By Malene Birger
Adanis Slimfit Bukser Beige By Malene Birger
By Malene Birger

Adanis Slimfit Bukser Beige By Malene Birger

1.399,00 DKK Gratis fragt
  • Modelnavn: Adanis Slimfit Bukser Beige By Malene Birger
  • Brand: By Malene Birger
  • Produceret til: Dame
  • Størrelse:
  • Type: Slim fit bukser
  • Farve: Brun
  • Kan købes hos: Boozt

Køb By Malene Birger Adanis Slimfit Bukser Beige By Malene Birger slim fit bukser så længe der stadig er på lager. Det er så ekstremt øv hvis man går glip af det. Du skal ikke være for langsom, for lige netop farven Brun og denne model er ekstrem eftertragtet - gælder specielt for de størrelser som er normale. For nu kan du nemlig købe online, og på den måde kan du undgå at bevæge dig i en normal butik. På den måde kan man bare sidde i ro og mag uden at skynde dig i butikken.

Beskrivelse

På nuværende tidspunkt kan du bestille Brun slim fit bukser fra By Malene Birger til dame til 1.399,00 DKK - en god pris må man nok sige. For vi hos Pashion er imponerede over By Malene Birger, specielt når det omhandler slim fit bukser. For når det kommer til By Malene Birger må man sige de er altid med på moden - specielt når det kommer til dame. Og uanset om man vil bruge Adanis Slimfit Bukser Beige By Malene Birger til en fest eller til hverdagsbrug - så er det uden tvivl muligt. Har du ikke travlt kan man i stedet vente lidt, og bestille når Adanis Slimfit Bukser Beige By Malene Birger var på udsalg/tilbud for eksempel til Cyber Monday, Black Friday eller januarudsalg. Vi bag Pashion.dk ville ikke turde vente, for netop nu er det så nemt at bestille på internettet og med levering til døren, for kun 1.399,00,-. En rigtig fair synes vi bag Pashion. Er den ikke i den helt korrekte farve og størrelse kan man med garanti finde noget fra samme mærke som vil falde i din smag. Boozt har et enormt udvalg af By Malene Birger og slim fit bukser, så, du finder helt sikkert noget for dig.

Så i tilfælde af du også leder efter nogle lækre By Malene Birger slim fit bukser så behøver du ikke kigge længere. Husk nu at dele Adanis Slimfit Bukser Beige By Malene Birger med alle dine venner på Facebook og Instagram når du har bestilt. På den måde kan de rigtig blive jaloux på dit lækre køb. Og glem nu ikke at følge Pashion.dk på Instagram, Pinterest og Facebook.


Om Boozt
  • Pris for levering: Gratis levering for køb på over 499 DKK
  • Forventet leveringstid: Højst to dage
  • Betingelser for retur: Fri returnering 30 dage

Måske en af de største modebutikker online må man sige er et rigtigt Skadinavisk eventyr. På trods af at selve firmaets hovedsæde har hjemme i Malmø så er webshoppen foundet af 2 danskere. Lederen på toppen på dette tidspunkt er da også svensker med bopæl i København, så man kan sige han kører historien videre. Boozt.com er et kæmpe online shoppemekka som giver adgang til fra alle de mest populære brands i dag uden man er nødt til at løfte dig fra sofaen. Online shopping er potentielt en af de største markeder i dag, fordi rigtig mange har en travl hverdag som ikke giver tid til at komme ud og shoppe så ofte som vi måske ønsker det. Ydermere ville de fleste tilbydes den samme shopping-mulighed som de som er bosat i midste af de helt store modemetropoler i verden. Dette kan vi hjælpe dig med. Boozt.com har ikke bare sko, modetøj og accessories til kvinder men også en hel masse til mændene og piger & drenge, så du kan få styr på alle gaverne et sted og udelukkende skulle købe en portion fragt. Denne verdens store online modebutikker er fyldt med produkter og har stort set altid store lagre med produkter på tilbud. Både mænd og damer har allerede opdaget glæden ved at købe vores tøj på nettet og Boozt.com holder sig selvfølgelig ikke tilbage for den succes, så man kan finde næsten alt det du drømmer om, når du bladrer gennem hjemmesiderne med accessories, tøj og sko.


Hvorfor du skal købe By Malene Birger

Det danske modetøjsmærke startede i totusindeogtre, af Malene Birger i den danske hovedstad, København. Efter at have fået eksamen fra en uddannelse som designer og en række år som fashion designer hos mærket DAY Birger et Mikkelsen, grundlagde designeren sit eget mærke og er i disse dage verdenskendt. i totusindogfire blev mærkets designs vist i løbet af CPH Fashion Week og har siden været en fast deltager i showet med designerens stilrene kollektioner og fortolkninger af populære modeller, som fx den lille sorte klassiker. En anden milepæl for brandet fulgte snart efter i 2006, idet de åbnede den allerførste forretning i designeres hjemby, København. I den følgende tid er det endt med mere end tusind forhandlere i mere end toogfyrre lande i verdenen og By Malene Birger er nu kendt for dets klassiske kollektioner, der bygger på klassiske styles i kombination med moderne twists.

I dag er det ikke Malene Birger selv, der står i spidsen for firmaet, for 11 år efter grundlæggelsen valgte hun at træde tilbage og overlade arbejdet til nye designere og siden 2017 blev det Mathilde Mader, der er blevet hånden og hjertet bag de verdenskendte designs.

Virksomheden har gennem tiden udmærket sig ved at vinde en del forskellige priser og har arbejdet sammen med en flere velgørende organisationer som for eksempel senest Mødrehjælpen, Støt Brysterne og flere andre, hvilket er et kæmpe hit for firmaets popularitet. Hvis du er vild med stilrene styles og produkter med stilrent snit, så er By Malene Birger uden tvivl lige noget for dig. Nu om stunder ejes brandet af koncernen IC Group, der herudover også står bag 4 andre populære modebrands, men looket og tanken bag mærket står ligeså skarpt i dag, som det gjorde i grundlæggelsen, da de første design kom frem.


Hvorfor du skal købe slim fit bukser

Der findes ikke nogen spørgsmål om det faktum at mode til kvinder er den, som gennem årene har været mest synlig i butikkerne. På trods af herremoden er kommet langt i løbet af tiden, så fylder dametøj endnu meget oftere på modeugernes runways og i butikkerne. Stilen bestemmes som udgangspunkt af verdens mange modeguruer, når de viser deres kollektioner frem, men ydermere er der også det, som kendes som street fashion. Her er det moden på gaden, som er gældende og stilen her sættes af de nævnte ”modemoguler”, som er fuldstændigt almindelige folk med stor forståelse for stil.

For damer ses der ikke bare én style, men en perlerække alternative, der alle er henvendt til sit unikke målgruppesegment af mulige kundegrupper. Netop grundet der ses så mærkbar forskel på, hvilke snit som passer den kvindelige form i de mange forskellige aldersgrupper, så er der desuden mærkbar forskel på, hvad der er trenden indenfor de mange kvinder. Ens for alle er ikke desto mindre tit både prints, form og blanding, som er overordnet gennemgående imens andre synes langt mere skabt af formgiveren der har designet det eller dem, produkterne er produceret med henblik på. I disse dage er kvindemoden delt i 2 meget ulig kategorier, nemlig ’high street’, der inkluderer de helt almene modebutikker som blandt andre Hennes og Maurtiz og Gina Tricot. Tillige findes de eksklusive mærker i den dyre ende af skalaen, her findes modehuse som Gucci og Marc Jacobs. Langt de fleste forbrugere mixer de 2 ting med hinanden og laver sådan en personlig stil, der er lavet af tidens mode, men sammensat ud fra den unikke stil. Grundet at internetshopping er blevet meget mere udbredt, kan man nu ikke udelukkende købe mode i butikkerne, men ligeledes på nettet, hvilket gør, at vi har hele kloden lige for fingerspidserne. Hvilket giver en uendelig chance for at bruge de foreliggende tendenser indenfor modeverdenen til at skabe en individuel style.