Danmark Danmark (skift)
+1.086.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 40 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Adax rejsetaske 35 × 50 × 21 cm.
Adax

Adax rejsetaske 35 × 50 × 21 cm.

2.299,00 DKK Gratis fragt

Du kan nemlig nu købe Adax travel bag 35 × 50 × 21 cm. fra Adax i en webshop & bare være i ro og mag uden at skulle skynde dig hos forhandleren.

  • Produkt: Adax travel bag 35 × 50 × 21 cm.
  • Brand: Adax
  • Lavet til: Herre
  • Størrelse: One-Size
  • Type: Weekendtasker
  • Farve: Sort
  • Shop: Miinto

Men du burde skulle ikke vente længe - lige netop farven Sort i denne model er meget efterspurgt, specielt for de størrelser som er gængse. Køb mens der stadig er på lager, det ville være så ærgerligt hvis man går glip af det.

Beskrivelse

Her hos Pashion.dk er vi meget stolte over, at have mulighed for at vise dig om Adax travel bag 35 × 50 × 21 cm. weekendtasker fra Adax . Man kan aldrig vide om Adax Adax travel bag 35 × 50 × 21 cm. på et senere tidspunkt ender på udsalg, fx på Black Friday eller januarudsalg. Tør du virkelig vente, for man ender med Adax weekendtasker i en anden farve, model eller mønster? Med intet mindre end to garanti kan det aldrig gå galt, da det er et krav i Danmark. Ligesom med minimum fjorten dage returmulighed så du kan altid sende retur Adax travel bag 35 × 50 × 21 cm. hvis det ikke passer eller hvis nu man ikke kan lide mønsteret i virkeligheden. Hvis du er rigtig smart kan man melde dig til Miinto’s mail-liste. Her kan du måske være rigtig heldig og modtage en rabatkode til sit allerførste køb på helt op mod 10-femten procent - eller måske mere.

Ender du med at købe Adax travel bag 35 × 50 × 21 cm. må du huske at dele din oplevelse på Pashions Facebookside og Instagram. Vi går meget op i vores brugeres oplevelser med at benytte vores produkt. Vi vil meget gerne have vores brugeres feedback. Miinto har ekstremt imponerende bedømmelser mange steder, blandt andet på Facebook, Google og Trustpilot med levering indenfor få dage. Og du kan tracke din ordre hele vejen fra Miinto og til dig. Hvorfor gå et andet sted hen når nu man kan købe Adax weekendtasker her på Miinto - der er forhandler af stort set alle de populære produkter? Selv om Miinto nok ikke er husket som den førende inden for bæredygtigt modetøj, så er det ikke ensbetydende med de slet ikke tænker over det. Det er et emne de bekymrer sig om. Adax travel bag 35 × 50 × 21 cm. bliver produceret i super smart materiale. Adax er også kendt af flere for netop deres lækre kvalitet - og måske specielt når det handler om weekendtasker. Men selv om det måske ikke ligefrem er sæson for at gå med Adax travel bag 35 × 50 × 21 cm. (og slet ikke i DK), så bliver det det!


Hvorfor du skal vælge netop weekendtasker i Sort

Sort er for de fleste den optimale gentleman og rigtig pæne farve. Det er sort vi ender med at vælge, når vi skal bruge smoking samt den farve, der sælges flest jeans i. Det er nuancen vi ser som symbol på autoritet. I mændenes skabe finder man ikke mange outfits, der ikke indeholder minimum ét stykke sort tøj. Samtidigt er det også en nuance, der ses helt fra toppen af, hvor størstedelen af de helt store modedesignere er vilde med at benytte sort og helt ned til de helt almindelige butikker, som også uden tvivl har et kæmpe udvalg af sorte beklædningsstykker.

Igennem tiden er sort ofte blevet forbundet med noget mørkt. Man ser som oftest heltens fjende iført sort tøj og med hårdt træk, hvorimod prinsen der redder verden fra ryggen af sin hvide ganger. Uanset det er sort ikke en mulighed vi viger bort fra, når det kommer til fest og til hverdag, for det er uden tvivl den farve som udtrykker mest klasse. Endda i forbindelse med sko er fyre vilde med sort. Både i forhold til de lækre festsko til de mere afslappede trainers er sort uden tvivl den mest solgte farve. Og det er ikke alene fordi den er klassisk - den er praktisk og passer til alt det man har i skabet.


Læs mere om Miinto
  • Pris for fragt: Gratis levering for køb på over 499 kr.
  • Forventet tid for levering: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for returnering: Gratis returnering 14 dage

E-commerce platformen Miinto kan tilbyde en ny og anderledes måde at shoppe online. Konceptet udsprang herhjemme og hovedsædet startede i begyndelsen af det nye millenium og de kan nu være stolte af at have i omegnen af syv lande i Europa vist på nettet. Den ting, som adskiller shoppingplatformen fra andre online webshops er, at Miinto stik mod forventning ikke er enkel forhandler, som selv holder lager og køber varer fra forskellige mærker.

Det er faktisk en kæmpe online shoppingplatform for fysiske shops, der drømmer om vise deres udvalg på nettet, men ikke lige føler at en enkelt web butik er løsningen. Når du shopper på Miinto er det således ikke en samlet stor online shop du betaler til, men i stedet en række mindre forhandlere, som hver især har ansvaret for at holde styr på de bestillinger der ruller ind, pakke varerne og afsende dem til købere i landet over. Det giver en god shop for de, der kunne tænke sig at kunne at købe lokalt, men også ønsker at chancen for at se, hvad hele verden tilbyder. Du kan nemlig selv bestemme, om du ønsker at tjekke markedet for en helt bestemt vare, en kategori eller om du ønsker at søge på område. Hos Miinto tilbyder de alt indenfor tøj til herrer, kvindemode, børnemode, sportsudstyr, beauty og indretning. Der findes på denne måde noget for os alle – og man kan med garanti også finde den ting, man mangler!