Danmark Danmark (skift)
+524.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Alison Tunic Tunika Lyserød ODD MOLLY
Alison Tunic Tunika Lyserød ODD MOLLY
ODD MOLLY

Alison Tunic Tunika Lyserød ODD MOLLY

1.395,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Modelnavn: Alison Tunic Tunika Lyserød ODD MOLLY
  • Brand-navn: ODD MOLLY
  • Køn: Dame
  • Størrelse:
  • Kategori: Tunikaer
  • Findes i farverne: Hvid, Multifarvet
  • Find den hos: Boozt

Skynd dig at køb Alison Tunic Tunika Lyserød ODD MOLLY tunikaer fra ODD MOLLY mens der stadig er på lager. Det er så ekstremt øv hvis man går glip af det. Men du burde skulle ikke vente længe - for lige farven Hvid, Multifarvet i denne model er meget eftertragtet - og specielt for de størrelser der er normale. For nu kan du købe hos Boozt her, og på den måde kan du slippe for at skulle gå i en forhandler. Og på den måde kan man lede for dig selv uden at skulle blive plaget af sælgere hos forhandleren.


Beskrivelse

På Pashion.dk er vi meget stolte over at have muligheden for at fortælle dig om Alison Tunic Tunika Lyserød ODD MOLLY tunikaer fra ODD MOLLY .

Du kan aldrig vide om Alison Tunic Tunika Lyserød ODD MOLLY fra ODD MOLLY en anden dag ender på udsalg - for eksempel på januarudsalg eller til Black Friday. Tør man vente, for du ender bare med ODD MOLLY tunikaer i en helt anden farve, model eller mønster? Med hele 2 garanti kan det aldrig ende galt når det er et lovkrav i Danmark. Præcis ligesom med minimum 14 dages med mulighed for returnering så man kan til hver en tid returnere produktet hvis det ikke passer eller du ikke alligevel kan lide mønsteret/modellen på i virkeligheden. Er du virkelig klog, kan man overveje at tilmelde dig deres nyhedsbrevsliste. Her kan du måske være heldig og få tilsendt en rabat ved dit allerførste køb på helt op til ti til femten%, eller måske mere. Hvis du ender med at købe Alison Tunic Tunika Lyserød ODD MOLLY må du ikke glemme at dele oplevelsen på Pashions social media kanaler. Vi hos Pashion.dk går rigtig meget op i vores brugeres erfaringer med at bruge servicen. Vi vil gerne have vores besøgenes ris og ros. Boozt har virkelig gode anmeldelser diverse steder fx på Google, Facebook og Trustpilot leverer inden for ganske få dage, og du kan følge din ordre hele vejen fra Boozt hjem til din dør. Så hvorfor skulle man gå et andet sted at gå hen når nu du kan finde ODD MOLLY tunikaer her hos Boozt - som er forhandler af alle de mest kendte produkter?

Selvom Boozt nok ikke er husket som den førende når det handler om økologisk mode, så betyder det ikke de slet ikke bekymrer sig om det. For det er i den grad et emne de tænker over.

Alison Tunic Tunika Lyserød ODD MOLLY bliver produceret i et super smart materiale. ODD MOLLY er også meget kendt for deres høje kvalitet, måske specielt når det handler om tunikaer. Men selvom det ikke ligefrem er sæson for Alison Tunic Tunika Lyserød ODD MOLLY (slet ikke for Danmark) - så bliver det det!


Hvorfor du skal vælge netop tunikaer i Hvid, Multifarvet

Den hvide farve er den solide base i enhver kvindes tøjskab. Den lyse nuance virker ideelt for sig selv, og i samarbejde med både traditionelle og nutidige tøjvalg. Farven hvid kendetegner det rene og verdens godhed. Den gode samvittighed og det helt rene udtryk. Den elegante nuance lyser med bedste intentioner op og indtager scenen – specielt i de varme måneder.

Inden for design anvendes den enkle nuance til at accentuere andre mere sprælske nuancer. I Danmark i dag og i Skandinavien generelt er den hvide farve eftertragtet i både tøjdesign og i hjemmet. Den simple farve matcher den populære, grove stil.

Men til hvilke begivenheder kan man bruge den elegante hvide farve? Svaret er ligeså enkelt som den hvide farve, fordi hvid kan altid bruges. Ligegyldigt om du skal til fest, på arbejde, i skole eller hygge med vennerne, er farven hvid egnet til arrangementet. Som nævnt tidligere er den enkle farve især velegnet, når sommeren nærmer sig, og det luftige tøj skal på.

Når vi diskuterer hvidt sommer outfit til damer, er det umuligt at se bort fra den elegante hvide sommerkjole. Det enkle outfit er alle pigers at kunne hoppe i, når varmegraderne tillader det. Det delikate stykke sommertøj symboliserer dansk sommer. Hvid antyder nemlig en vis åbenhed over for dem omkring dig, som vi som danskere går op i. Hvilke nuancer går den hvide nuance godt til? Den hvide farve er en neutral farve, der passer godt ind som komplementerende indhold, når de ekstra sprælske farver i garderoben skal optimeres i hverdagsoutfittet. Om sommeren egner hvidt sig godt til eksempelvis gul og lysegrøn – altså sprælske nuancer med liv i. Til de mørkere tider, når temperaturerne falder og solen står senere op, kan man godt tillade sig at være mere mørk og dramatisk i ens udtryk. Brug for eksemple hvid sammen med mørkelilla, grå og sort for at matche det nymoderne skandinaviske udtryk, helt uden at det fremstår i stil med sommertiden og sol.


Hvorfor du skal købe hos Boozt
  • Leveringspris: Gratis levering ved køb over 499 kr.
  • Leveringstid: 1-2 dage
  • Betingelser for retur: Gratis returnering 30 dage

En af de største tøjbutikker online kan man sige er et ægte Nordisk eventyr. For på trods af at selve firmaets hovedsæde har til huse i Malmø er onlineforretningen startet af to danskere. Den øverste leder i denne tid er da også en svensker som bor i København, så man kan sige han holder arven ved lige. Boozt.com er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik som giver dig fri adgang til fra de fleste de populære brands på markedet uden man behøver at gå udenfor.

Indkøb på nettet er nok en af de hurtigste voksende markeder netop fordi mange mennesker har travle hverdage, som ikke giver tid til at komme ud og gå på tøjindkøb lige så tit som vi ville ønske det. Samtidig vil vi alle nok gives den samme adgang til mode som de som er bosiddende midt i de største modehovedstader i verdenen. Det kan vi på Boozt.com. Boozt.com har ikke alene modetøj og sko til kvinderne men også masser til herrerne og piger & drenge så du kan handle til hele familien på en gang og udelukkende skulle betale en portion levering. Denne verdens helt store online forretninger er fyldt med produkter og har altid kæmpe store sortimenter af udsalgsvarer. Både damer og herrer har opdaget glæden ved at købe i onlinebutikker og Boozt.com holder sig selvfølgelig ikke tilbage for den tendens så du kan finde i omegnen af alt det du ønsker, når man scroller gennem siderne med accessories, modetøj og sko.


Hvornår du skal gå med tunikaer

Der findes ikke nogen spørgsmål om, hvorvidt damemoden er det, som igennem årene er blevet mest tydelig i butikkerne. På trods af herremoden er kommet langt i løbet af tiden, så vejer kvindetøj endnu langt oftere på modeugernes runways og hos forhandlerne.

Trenden dikteres som udgangspunkt af de talrige modeguruer, mens de præsenterer designernes trends frem, men desuden tilkommer der også det, der er kendt som street fashion. Der er det moden udenfor butikkerne, der tales om og den styres af de såkaldte ’modeguruer’, der er fuldstændigt almindelige personer med forståelse for mode.

Blandt piger i alle aldre ses der ikke blot én style, men derimod utallige forskellige, der hver især henvender sig til hver deres segment af fremtidige forbrugere. Netop grundet der ses så stor forskel på, hvad der passer den kvindelige form i de forskellige aldersgrupper, så er der ydermere markant forskel på, hvad der er moderne indenfor de mange grupper. Fælles for dem alle er dog gang på gang både prints, snit og sammensætning, der er generelt gennemgående mens andre findes mere skabt af designteamet som har lavet det eller kvinderne, de er produceret med henblik på. I tiden er kvindemoden fordelt på to højst forskellige overordnede kategorier, nemlig ’high street’, som er de helt dagligdags tøjbutikker som blandt andet Hennes & Mauritz eller Gina Tricot. Herudover er der de prominente brands i den kostbare ende af prisskalaen, her er brands som Gucci og Marc Jacobs.

De fleste kvinder sammensætter de 2 kategorier på kryds og tværs og laver således en personlig style, der bliver bygget af stilen i tiden, men sammensat ud fra den individuelle sans for stil. Efter shopping på nettet er blevet langt mere brugt, kan vi nu ikke udelukkende se mode i butikkerne, men også over nettet, hvilket betyder, at vi har hele kloden lige ved vores fingerspidser. Det giver en meget større mulighed for at købe de nærværende tendenser indenfor modeverden når vi ønsker at lave en individuel style.