Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Allover Print Leggings Leggings Lyserød Adidas Originals
Allover Print Leggings Leggings Lyserød Adidas Originals
Adidas

Allover Print Leggings Leggings Lyserød Adidas Originals

219,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe Adidas Allover Print Leggings Leggings Lyserød Adidas Originals leggings i onlineshoppen & sidde for dig selv uden at skulle høre på pågående sælgere hos forhandleren.

  • Modelnavn: Allover Print Leggings Leggings Lyserød Adidas Originals
  • Brand: Adidas
  • Lavet til: Børn
  • Størrelse:
  • Type: Leggings
  • Farve: Glopnk/multco/white
  • Forhandler: Boozt

Du bør ikke være for langsom - for lige farven Glopnk/multco/white og denne model er virkelig populær, og dette gælder specielt for de størrelser som er populære. Skynd dig at køb så længe de er på lager - det ville være så mega ærgerligt hvis du misser det.

Beskrivelse

På nuværende tidspunkt kan man bestille Glopnk/multco/white Adidas leggings til børn til DKK219,00 - en virkelig god pris kan vi virkelige sige. For vi på Pashion.dk er fans af Adidas især når det handler om leggings. Adidas må man sige de er altid med på moden, specielt når det gælder børn. Og hvad enten du skal benytte Allover Print Leggings Leggings Lyserød Adidas Originals til en fest eller til hverdag, så er det uden tvivl muligt.

Har man god tid kunne man vente i stedet og bestille når Allover Print Leggings Leggings Lyserød Adidas Originals er på tilbud fx til januarudsalg, Black Friday eller Cyber Monday. Holdet bag Pashion ville ikke vente, lige nu er det jo så nemt at bestille online, leveret til døren, for kun DKK 219,00. En rigtig god synes vi hos Pashion. Hvis den ikke er i den rigtige størrelse og farve kan man med garanti bestille noget fra samme mærke der vil falde i sin smag. Boozt har et kæmpe udvalg af leggings og Adidas, så fortvivl ikke - du skal nok finde noget for dig.

Så hvis du leder efter nogle fede Glopnk/multco/white Adidas leggings, så bør du ikke researche mere. Husk at dele det med dine venner og familie på Facebook og Instagram når du har købt. Så kan du få dem til at blive jaloux på dit geniale køb. Og glem ikke at huske at følge Pashion.dk på social media.


Læs mere om Boozt
  • Pris for fragt: Gratis levering for køb på over 499 kr.
  • Forventet leveringstid: 1-2 dage
  • Betingelser for returnering: Fri retur i 30 dage

En af de store online tøjbutikker kan man sige er et ægte skandinavisk eventyr. For på trods af at selve firmaets hovedsæde hører hjemme i Malmø, så er onlinebutikken foundet af 2 danskere. Direktøren for det hele på nuværende tidspunkt er svensker med bopæl i København og han holder historien gående. Boozt.com er et kæmpestort online shoppingunivers, som giver fri adgang til fra stortset alle de moderne brands i dag uden man er nødt til at bevæge dig udenfor. Shopping online er en af de hurtigste voksende markeder fordi en stor del af os har travle hverdage, der gør det svært at komme ud og gå på tøjindkøb lige så ofte som vi gerne ville gøre det. Ydermere ville vi alle nok gerne have den samme mulighed for at købe tøj, som dem som bor i midste af de allerstørste modebyer på jordkloden. Det sørger vi for her hos Boozt.com. Boozt tilbyder ikke kun modetøj, sko og accessories til kvinderne men også til herrer og piger & drenge, så man kan handle til hele familien på en gang og kun skulle købe med en omgang porto. Denne verdens aller største online forretninger bugner af varer og har altid mega store tilbudskategorier. Både kvinder og herrer har opdaget det smarte ved at købe vores tøj på nettet og Boozt står selvfølgelig ikke tilbage for det, så du kan finde i omegnen af alt hvad du drømmer om, når man skimmer siderne med sko, accessories og tøj.


Om Adidas

Det store tyske sportsbrand, som de sidste knap 100 år har udstyret sportens førende stjerner, kendes i dag primært på de tre streger der kendetegner brandet. Det hele startede med en enkelt mand vision. Efter sin hjemvenden fra 1. verdenskrig stiftede Adi Dassler i 1920erne det, der endte med at blive Adidas, i sin mors hjem i Tyskland, nærmere bestemt Herzogenaurach.

I nutiden er mærket primært kendt for de talrige samarbejder med populære musikere og designere – især Kanye West der lægger navn til de virkeligt populære Yeezy sneakers, der udelukkende sælges i ganske få eksemplarer og på den måde giver udslag i noget, som nærmer sig panik for de samlere i alle lande på verdensplan, når de lanceres. Denne slags samarbejde startede ved et sammentræf, da en medarbejde for Adidas en dag var til stede under en optræden med bandet Run DMC, som på et tidspunkt holdt et par Adidas sneakers op. Og det blev starten på et at de allerførste samarbejder af sin art og medvirket til at starte det som vi forbinder Adidas med i dag.


Om leggings

Nu omstunder er børnene allervigtigst i tilværelsen og af den grund skal poderne også have det bedste. Dette afspejler modetøjet til børn også mere end vi har set det førhen. Gennem tiden har moden indenfor børnetøj udviklet sig raskere end alt andet, hvilket har resulteret i, at der nu findes massevis af alternative mærker at vælge mellem, når vi skal handle påklædning til de mindste i hjemmet. Især igennem de forrrige år optræder der et anseeligt sporskift i livsfokus her i Skandinavien. Imens det tidligere har været det dyre og stilige tøj, som sås mest eftertragtet, er her i dag blevet langt mere fokus på en masse nytænkende områder indenfor børnetøj.

For det første skal udstyret være varigt. Vores poder skal kunne vælte rundt i tøjet og udstyret skal kunne lægges i vaskemaskinen sammen med familiens udstyr. Derfor skal det netop være både uopslideligt, men desuden også blødt.

Det er nemlig forældrenes andet fordring, som vi, fædre og mødre, opstiller af kritier til det, som vi forældre ifører vores børn. Det skal være rart og lækkert og være med manøvrefrihed, så de små små har muligheden for at sondere verden omkring sig uden at føle nag fra strammende elastikker eller stride stoffer. Endeligt skal det gerne være bæredygtigt. Vi er nu om stunder endnu mere end nogensinde før opmærksomme på det vi koster planeten som konsumere og samtidig er der ydermere kommet større bevidsthed om, hvad de kedelig kemikalier, der kan opleves i tekstilerne, gør ved vores ungers kroppe. Derfor findes der større opmærksomhed omkring omtanke for miljøet og durabilitet i forbindelse med vores poder og fremtiden.

Særligt i her har man også været med til en omstændig opgang i anderledes dugfriske mærker af børnetøj, der er passionerede omkring vores miljø og det alvorlige ved kedelig kemi. Det betyder at vi fædre og mødre og forbrugere har muligheden for at bruge mere miljøbevidst og også flot tøj til vores børn både her fra og i verden.