Danmark Danmark (skift)
+1.201.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 41 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Alnasca Shorts
mammut

Alnasca Shorts

469,00 DKK 669,00 DKK -30%

Du kan købe Mammut Alnasca Shorts online, og på den måde kan du fuldstændig undgå at skulle bevæge dig i en forhandler - og dermed sid i fred og ro uden at skulle skynde dig i butikken. Men du bør ikke vente længe, for lige denne farve er ekstrem eftertragtet - specielt for de størrelser som er mest normale. Så køb så længe de er på lager - det ville være så mega trist hvis du ikke når det.

  • Model: Alnasca Shorts
  • Mærke: Mammut
  • Produceret til: Herre
  • Findes i størrelserne: 48, 46, 52R
  • Type: Shorts
  • Farve: Blå
  • Kan købes hos: Miinto
Beskrivelse

I dag kan man købe Blå Mammut shorts til herre til kun 469,00 kr., en fornuftig pris må vi virkelige sige. For vi hos Pashion.dk er i den grad fans af Mammut specielt når vi taler om shorts. Mammut må man sige de er virkelig med på moden, i hvert fald når det gælder herre. Hvad enten man vil bruge Alnasca Shorts til hverdag eller til en fest, så har du i den grad muligheden. Har du god tid kunne man vente, og købe når Alnasca Shorts var på tilbud fx til januarudsalg, Black Friday eller Cyber Monday. Vi hos Pashion ville dog ikke vente, for netop nu er det nemt at købe i webshoppen og med levering til din dør - til kun 469,00,-. En rigtig god synes vi bag Pashion.dk. Hvis Alnasca Shorts ikke er i den rigtige farve og størrelse kan du uden tvivl bestille noget fra samme mærke der vil falde i din smag. Miinto har et stort udvalg af både Mammut og shorts - så, du skal nok finde noget du vil have.

Så i tilfælde af at du er på udkig efter de moderne Blå shorts fra Mammut til herre, så skal du ikke kigge længere. Husk at dele Alnasca Shorts med dine venner på Instagram og Facebook når du har bestilt. På den måde kan de rigtig blive misundelige på dit moderigtige køb. Og glem nu ikke at huske at følge Pashion.dk på Instagram, Pinterest og Facebook.


Om farven Blå

Blå er en meget udbredt farve med mange nuancer og det er der faktisk flere gode grunde til. Og ikke kun en tone der i den reneste version ligger helt tæt op ad farven sort, men det er også farven som øger muligheden for en hel del udstrålinger. Blå er en kold grundfarve, der ydermere har en afslappende effekt. Blå er også symbol på kreativitet men i ligeså høj grad det intelligente. Den ses ikke kun i moden, men som også er en meget populær farve på firmalogoer blandt store firmaer. Desuden er der god grund til at blå nuancer som er endnu en af de nuancer som vi som oftest ser i en eller anden form som en del af modebilledet.

Det er en oplagt farve, hvis vi skal investere i et lækkert jakkesæt men samtidigt finder at sort vil være en anelse formelt. Det er også den mest valgte farve på den klassiske skjorte til herrer. Hvis ikke du bruger den hvide så vil lyseblå være den farve de fleste ynder at vælge hvis man skal investeres i skjorte til fest.

Det eneste sted, hvor moden er en smule begrænset når det handler om de blå nuancer, hvis det omhandler fodtøj. Der er ikke et udvalg på højde med de klassiske af brune og sorte, når det handler om de blå herresko. Sneaks findes i dag i alle fantasiens farver men herudover, er der ikke et stort udvalg af flotteblå sko.


Mere om Miinto
  • Fragtpris: Gratis levering ved køb på over 499 kr.
  • Tid for levering: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for returnering: Fri returnering 14 dage

Den store e-commerce platform, Miinto er blevet en ny og anderledes måde at handle online. Platformen udsprang Her i Danmark og virksomheden udfoldede sig i starten af 2009 og firmaet kan i disse dage være stolte af at have op imod syv EU lande vist med deres varer på platformen. De ting, der separerer shoppingplatformen fra andre interntbaserede shoppingplatforme er, at det modsat hvad man kunne tro ikke er en forhandler, der selv har lager og tager varer ind fra udvalgte mærker. Det er i stedet for en samlet e-commerce platform for fysiske butikker, der kunne tænke sig sælge deres varer, men ikke just forestiller sig at en enkelt online shop er en mulighed.

Når du køber på siden er det i givet fald ikke en enkelt kæmpe butik du betaler til, men i stedet for en masse forskellige forhandlere, som alle har ansvaret for at holde styr på de ordrer der lander i indbakken, plukke det bestilte og få dem afsendt til kunder i hele landet. Det giver en god mulighed for de, der ønsker at kunne at købe lokalt, men på samme tid gerne vil chancen for at se, hvad markedet kan lokke med. Du kan let selv afgøre, om du overvejer at tjekke markedet for en bestemt vare, en gruppe varer eller om du hellere vil søge på adresse.

Hos Miinto kan der findes alt indenfor herremode, dametøj, børnemode, sportsudstyr, skønhed og interiør. Der er altså noget for langt de fleste – og I kan sikkert også finde frem til den ting, I mangler!


Om shorts

Når det handler om mode for mænd, er der uden tvivl set en rivende proces over de sidste år. Til trods for der hele tiden har eksisteret styles og kutyme mellem mændene, så var det hovedsageligt ved opdagelsen af den metroseksuelle livsstil og modeikoner indenfor den gruppe, at det er blevet udbredt og respekteret imellem herrer at stå ved at være bevidst om stil og at pleje sit udseende.

Den kom til udtryk via et mere nuanceret modebillede samt en vifte forskellige stile som en del af de forskellige kredse. Tøj til herrer har derfor også på virkelig mange måder været meget mere ensporet samt betonet af, at herrer trækker i tøjet efter situationen og altså ikke som udtryk for unik stil. I den samme forbindelse har det herudover i de fleste tilfælde været mærker og designere og ikke egentlige former, der har vist sig gyldige.

Ovenstående har på den anden side forandret sig meget gennem de sidste år, mens moden for mænd har udviklet sig langt mere nuanceret og der forekommer meget større chance for at frembringe og opbygge en unik style.

Den udvikling har de populær firmaer også observeret og som følge ser folk derfor også i videre udstrækning fokus på designs og firmaer udelukkende udviklet til mænd i forskellige og grupper. Nu er der helt sikkert lige så stor nuancering i moden, som bliver udviklet til herrer, som der er i designs til de kvindelige forbrugere. Særligt er det blevet lavet af modemagasiner og moderigtige ikoner, der designer med brandsene og på den måde kan grundlægge trends, der deles som ringe i vandet ibland fans og modeinteresserede. På samme linje som hos kvinderne, er det på samme måde i moden til mænd blevet meget mere anerkendt og efterstræbt at skabe en mere personlig garderobe, der ikke blot kommer fra mærkevarer, men også har til tanke at opbygge en individuel og speciel garderobe. For de, som interesserer sig i fashion, er der altså efterhånden ligeså mangesidet chance for individualitet som blandt de kvindelige forbrugere.