Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Alta Bukser Sort Molo
Alta Bukser Sort Molo
Molo

Alta Bukser Sort Molo

349,95 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe Molo Alta Bukser Sort Molo i denne onlineshop og bare sidde for dig selv uden at skulle blive plaget af sælgere i butikken.

  • Model: Alta Bukser Sort Molo
  • Brand-navn: Molo
  • Lavet til: Børn
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Bukser
  • Findes i farverne: Sort
  • Kan købes hos: Boozt

Du bør ikke vente længe, for lige netop farven Sort og denne model er ekstrem populær - og dette gælder specielt for de størrelser som er mest normale. Skynd dig at køb mens de stadig er på lager, det er så mega irriterende hvis man går glip af det.

Beskrivelse

I dag kan du finde Sort bukser fra Molo til børn til kun DKK 349,95 - en rigtig god produktpris kan man virkelige sige. For vi er i den grad fans af Molo, specielt når det kommer til bukser. Molo må man sige de er altid med på moden, specielt når det kommer til børn. Og hvad enten man skal bruge Alta Bukser Sort Molo til hverdag eller til fest - så er det i den grad muligt. Har man god tid kunne man i stedet vente og bestille når Alta Bukser Sort Molo var på tilbud/udsalg fx til Cyber Monday, Black Friday eller januarudsalg.

Vi hos Pashion ville dog ikke vente - for lige nu er det nemt at bestille på internettet og leveret til din dør, til kun 349,95 DKK. En rigtig fair synes vi. Er Alta Bukser Sort Molo ikke i den helt korrekte størrelse og farve kan man uden tvivl købe en anden ting som falder i din smag. Boozt har et ganske stort udvalg af Molo og bukser - så bare rolig - du finder noget du bare må have.

Så hvis du er på jagt efter lækre Sort bukser fra Molo til børn så skal du ikke lede længere. Husk nu at dele det med din familie og venner på Instagram og Facebook når du har købt. Så kan de rigtig blive misundelige på dit smarte køb. Glem ikke at huske at følge Pashion på Pinterest, Facebook og Instagram.


Mere om Boozt
  • Pris for fragt: Fri fragt ved bestillinger på over 499 kr.
  • Forventet tid for levering: Max 2 dage
  • Betingelser for returnering: Gratis returnering i 30 dage

En af de største tøjforretninger på nettet må man sige er et rigtigt Nordisk eventyr. På trods af at selve hovedsædet har hjemme i Malmø så er webshoppen udviklet af 2 danske drenge. Den øverste leder på dette tidspunkt er også en svensker med adresse i København så han forlænger det skandinaviske eventyr. Boozt er et kæmpe online shoppemekka der må siges at give et kæmpe udvalg af varer fra alle de kendte brands i dag helt uden du er nødt til at gå udenfor.

Shopping online er måske en af de største markeder i dag, fordi rigtig mange har en travl hverdag der ikke giver tid til at komme ud og købe tøj så tit som vi måske ønsker det. Ydermere ville de fleste nok ønske den samme adgang til mode som de der har adresse i midste af de helt store modebyer i verdenen. Det sørger vi for her hos Boozt.com.

Boozt.com har ikke udelukkende accessories, modetøj og sko til damer, men også mænd og drenge & piger, så man kan handle til hele familien på en gang og nøjes med købe en portion levering. Denne verdens allerstørste webshops er fyldt med mærker og har nærmest altid kæmpe store sortimenter af tilbudsvarer. Både herrer og kvinder har opdaget glæden ved at købe vores tøj på nettet og Boozt står heldigvis ikke tilbage for den tendens, så man kan finde i omegnen af alt hvad, du står og mangler, når man bladrer gennem siderne med accessories, modetøj og sko.


Læs mere om bukser

I den tid vi lever er vores unger det vigtigste i livet og af den grund skal børnene også have det allerypperste. Dette reflekterer modetøjet til børn også mere tydeligt end vi har oplevet tidligere.

Gennem årene har moden til børn opbygget sig raskere end noget andet, og det gør, at der i moderne tid findes utallige forskellige mærker at vælge imellem, når mor og far skal købe modetøj til ungerne i familien. Særligt igennem de forgangne år optræder der et massivt skift i livsstil her i det nordlige Europa. Hvor det før altid har været det dyre og stilige udtryk, som var mest moderne, er her nu om stunder blevet langt mere interesse for en række nytænkende områder ved børnemode. Først og fremmest skal udstyret være uopslideligt. Vores små må kunne vælte rundt i det og udstyret må kunne vaskes i vaskemaskinen sammen med familiens garderobe. Derfor skal det være både slidfast, men ligeledes rart at have på.

Det er faktisk forældrenes andet kriterie, som vi, mødre og fædre, opstiller af kritier for det, som vi ifører vores børn. Tøjet skal være blødt og lækkert og have plads, så vores unger kan undersøge den store verden uden at opleve nag fra stramme elastikker og stive stoffer. Ikke mindst skal det gerne være produceret med omtanke. Vi er I den tid vi lever endnu mere end nogensinde før opmærksomme på de ting vi gør ved planeten som konsumere og desuden er der endvidere kommet mere bevidsthed om, hvad de kemikalier, der kan ses i stoffet, gør ved vores kroppe. Netop derfor findes der mere fokus på omtanke for miljøet og durabilitet i forbindelse med vores poder og vores fremtid.

Særligt i det nordlige Europa har vi herudover været med til en kæmpe forøgelse i anderledes friske børnetøjsmærker, der brænder for miljøet og alvoren ved kedelig kemi. Det gør at mødre og fædre og konsumere har muligheden for at bruge mere miljøbevidst og også flot tøj til vores poder både fra Danmark og i udlandet.