Danmark Danmark (skift)
+1.642.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 38 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Amalfi Vibes Cross Slide by Timberland
Timberland

Amalfi Vibes Cross Slide by Timberland

335,00 DKK Gratis fragt

Du kan nemlig nu købe Amalfi Vibes Cross Slide by Timberland fra Timberland i en webshop & bare være i stilhed uden at blive plaget af irriterende sælgere i butikken.

  • Modelnavn: Amalfi Vibes Cross Slide by Timberland
  • Brand: Timberland
  • Produceret til: Herre
  • Størrelse: 40
  • Type: Sandaler
  • Findes i farverne: Brun
  • Butik: Sarenza

Men du bør ikke være for langsom - for lige netop denne model og farve er yderst populær - og dette gælder specielt for de normale størrelser. Så køb så længe de er på lager - det er så mega ærgerligt hvis man går glip af det.

Beskrivelse

I dag kan man bestille Brun Timberland sandaler for 335,00 DKK - en god pris må vi nok sige. For vi hos Pashion er nemlig imponerede over Timberland men ikke kun når det kommer til sandaler. For når det kommer til Timberland må man sige de er altid med på moden, specielt når det gælder herre. Hvad enten man vil bruge Amalfi Vibes Cross Slide by Timberland til en fest eller til hverdagsbrug, så har du muligheden.

Har man ikke travlt kunne man vente lidt i stedet, og bestille når Amalfi Vibes Cross Slide by Timberland er på udsalg/tilbud, fx til Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg. Vi ville dog ikke vente, for lige nu er det jo så nemt at bestille på nettet og leveret til døren - for kun 335,00,-. En rigtig fornuftig synes vi hos Pashion.dk. Hvis den ikke er i den korrekte farve eller størrelse kan man med garanti bestille noget fra samme mærke der falder i sin smag. Sarenza har et enormt udvalg af sandaler fra Timberland - så bare rolig, du finder helt sikkert noget du vil have.

Så i tilfælde af du også er på udkig efter nogle trendy Timberland sandaler, så bør du ikke kigge mere. Husk nu at dele det med dine venner på Facebook og Instagram når du har købt. Så kan du få dem til at blive misundelige på dit moderigtige køb.

Glem nu ikke at følge Pashion på de sociale medier.


Hvornår du skal gå med sandaler

For herrer har sko gennem tiderne ikke været ligeså ekstravagante og detaljerede som de versioner, der er fremstillet til pigerne. Det er først indenfor de sidste halvtreds år, at moden inden for sko til mænd i den grad har har fået fodfæste i den samme udstrækning som på damesiden. Tilbage fra mere end totusind år siden, hvor fodtøjet var mere praktisk end mode og som blev båret for at skåne ens fødder mod varmt sand og skarpe genstande. Op til 1850 var fodtøj derfor som sådan ikke en del af moden til mænd. I denne tid er fodtøj en lige så stor del af de fleste mænds garderobe som blandt andet polo T-shirts & herrebukser, netop fordi de kan være med til at underbygge en speciel modestil. Du kan stadse dit outfit op eller helt ned med valget afde helt rigtige kondisko eller laksko. Der kommer endda nogen af de mest hypede sneakers i verden til så høje priser, der nok efterlader folk måbende. Specielt er de moderne Yeezys fra Kanye Wests i små partier nogle, der i den grad kan give anledning til shopping panik. For ligesom flere andre udgivelser kan limited editions mode til fødderne nemlig få mænd til at stå i kø flere dage på gaden foran de udvalgte butikker der får et udvalg af modellerne på deres lager. Sko har bevæget sig fra dengang at være kun for bekvemmeligheden til i dag at være en hoveddel af udstyret i garderoben.