Danmark Danmark (skift)
+524.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Amber Tunic Tunika Hvid Kaffe
Amber Tunic Tunika Hvid Kaffe
Kaffe

Amber Tunic Tunika Hvid Kaffe

249,95 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Nu kan du købe Amber Tunic tunikaer fra Kaffe i denne onlineshop og stille og roligt sidde for dig selv uden at skulle høre på irriterende sælgere hos forhandleren.

  • Produkt: Amber Tunic
  • Brand-navn: Kaffe
  • Køn: Dame
  • Størrelse:
  • Kategori: Tunikaer
  • Farve: Sort, Blå, Hvid, Grå
  • Shop: Boozt

Du skal ikke vente for længe, for netop farven Sort, Blå, Hvid, Grå er ekstrem efterspurgt, og dette gælder specielt for de størrelser der er normale. Skynd dig at køb mens de stadig er på lager, det er så ekstremt øv hvis man misser det.


Beskrivelse

På nuværende tidspunkt kan du bestille Sort, Blå, Hvid, Grå tunikaer fra Kaffe for 249,95 kr., en imponerende udsalgspris kan man jo nok sige. Og vi er fans af Kaffe specielt når det kommer til tunikaer. For når det kommer til Kaffe er de virkelig med på moden - specielt når det gælder dame. Uanset om du skal benytte Amber Tunic til en fest eller til hverdagsbrug - så er det i den grad muligt.

Har man god tid kan man vente lidt, og købe når Amber Tunic er på tilbud, for eksempel til januarudsalg, Black Friday eller Cyber Monday. Holdet bag Pashion.dk ville ikke vente - for netop nu er det så nemt at købe på internettet og leveret til døren, til kun 249,95 kr.. En meget god synes vi bag Pashion.

Er den ikke i den helt rigtige farve eller størrelse kan du helt sikkert bestille noget fra samme mærke der vil falde i sin smag. Boozt har et ganske stort udvalg af tunikaer fra Kaffe, så bare rolig, du skal nok finde noget for dig.

Så hvis du også leder efter nogle lækre Sort, Blå, Hvid, Grå Kaffe tunikaer til dame, så bør du ikke undersøge mere. Husk nu at dele Amber Tunic med dine venner på Facebook og Instagram når du har købt. På den måde kan de rigtig blive misundelige på dit smarte køb. Og glem nu ikke at huske at følge Pashion.dk på Instagram, Pinterest og Facebook.


Læs mere om farven Sort, Blå, Hvid, Grå

Klassikeren vi alle kender. Sort viser ofte ondskaben. Det skjulte og skyggerne. Det er en kulør der formørker mange andre kulører, men samtidigt også en farve, der kan bruges til at fremhæve andre sprøde farver i modebilledet. Indenfor mode er det en klassisk nuance som er et billede på overklasse. Man kan ofte kende den fra klædeskabet som det helt sorte jakkesæt og smokingen til damer samt den lille sorte. Det er tonen de fleste af os har i vores garderobe fungerende som en del af garderoben. Derfor er den også en af farverne som man ser om og om igen i den generelle modeverden både i butikkerne, samt hos de helt store designere. Det er også en kraftfuld farve der symboliserer autoritet og magt. Derfor ses mange mennesker i magtfulde jobs med garderober til alle situationer i denne nuance - netop fordi den sætter en tyk streg under og udstråler magten i deres position. I denne tid ses det rigtig tit sort indenfor blandt andre forbilleder i musik og mode. Ud over detfindes de genkendelige modeller fx de sorte jeans, den lille sorte cocktailkjole og ikke mindst den mørke smoking. Hvis du stadig er i tvivl om hvilken du skal iklæde dig, så vil sort altid være et godt valg.


Hvorfor du skal købe hos Boozt
  • Pris for levering: Gratis porto for bestillinger på over 499 kr.
  • Tid for levering: Max to dage
  • Betingelser for retur: Gratis returnering i 30 dage

Den store online butikker kan man sige er et ægte nordisk eventyr. For på trods af selve virksomhedens hovedsæde hører hjemme i Malmø så er onlineforretningen opstartet af 2 danskere. Lederen på toppen i dag er også en svensker med bopæl i København, så man kan sige han holder historien gående. Boozt.com er et kæmpestort online shoppingunivers, som man må sige giver dig fri adgang til fra alle de mest kendte mærker i dag uden man behøver at bevæge dig udenfor. Indkøb på nettet er nok en af de eksplosivt voksende markeder i dag netop fordi vi har en travl hverdag, som gør det svært at komme ud og shoppe så tit som man gerne ville gøre det. På samme tid vil vi alle nok gives den samme mulighed for at købe tøj, som dem som bor i midste af de helt store modehovedstader i vores verden. Det sørger vi for her hos Boozt. Boozt tilbyder ikke kun sko og modetøj til damer men også masser til mændene og drenge og piger så du kan få styr på alle gaverne et sted og kun skulle købe med en enkelt porto. Verdens aller største online forretninger er fyldt med mærker og har altid mega store udsalg. Både damer og mænd har allerede opdaget glæden ved at shoppe i webshops og Boozt.com holder sig heldigvis ikke tilbage for den succes så man kan finde stort set alt det du står og mangler når du skimmer websiderne med sko, tøj og accessories.


Mere om tunikaer

Der er ingen spørgsmål om, at mode til kvinder er det, der igennem løbet af årene har været langt mere distinkt i butikkerne. På trods af mode til herrer er blevet mere synlig i den sidste tid, så fylder damemode endnu langt oftere på modeugernes runways og i butikkerne. Moden sættes som udgangspunkt af de talrige designere, idet de præsenterer sæsonens modeller frem, men ydermere tilkommer der ligeledes det, der er kendt som gademode. Her er det moden udenfor butikkerne, der menes og moden her sættes af de omtalte ’trendsættere’, som er fuldstændigt ordinære personer med en sans for mode. For kvinder findes der ikke bare én stil, men en perlerække forskellige, som hver er målrettet mod sit unikke segment af tænkelige kunder. Netop siden der findes så markant forskel på, hvad som klæder den kvindelige form i forskellige aldersgrupper, så er der derudover markant forskel på, hvad der er moderne iblandt de individuelle grupper. Ens for dem alle er dog gang på gang både nuancer, form og styling, der er generelt udbredt imens andre findes langt mere definerede af den designer som har produceret det eller den målgruppe, tøjet er henvendt med henblik på. Nu til dags er damemoden fordelt på to særdeles forskellige overordnede kategorier, nemlig ’high street’, der inkluderer de helt almene modebutikker som blandt andet Hennes og Maurtiz og Gina Tricot. Yderligere er der de mere prominente brands i den dyre ende af prisskalaen, her ligger blandt andet Gucci og Marc Jacobs. De fleste forbrugere sammensætter de to ting på kryds og tværs og laver på denne måde en unik style, som bliver bygget af moden, men stylet som en del af den individuelle stil. Som følge af at handel på nettet er blevet meget mere kendt, kan man i dag ikke udelukkende finde mode i de fysiske forretninger, men ligeledes over internettet, hvilket betyder, at man har hele verden lige for fingerspidserne. Hvilket giver en kæmpestor mulighed for at vælge mellem de nutidige trends inden for modeverdenen til at lave en personlig garderobe.