Danmark Danmark (skift)
+524.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Amber Tunic Tunika Grå Kaffe
Amber Tunic Tunika Grå Kaffe
Kaffe

Amber Tunic Tunika Grå Kaffe

224,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Navn: Amber Tunic
  • Brand-navn: Kaffe
  • Produceret til: Dame
  • Størrelse:
  • Kategori: Tunikaer
  • Findes i farverne: Lilla, Sort, Blå, Hvid, Grå, Grøn
  • Forhandler: Boozt

Du må hellere købe Amber Tunic tunikaer fra Kaffe mens de stadig er på lager. Det er så mega trist hvis du ikke når det. Men du burde skulle ikke vente længe - for netop denne model og farve er virkelig eftertragtet - og specielt for de gængse størrelser. For du kan nu købe her, så du kan helt undgå at bevæge dig i en forhandler. På den måde kan man lede i fred og ro uden at blive plaget af pågående sælgere i butikken.


Beskrivelse

Netop nu kan du finde Lilla, Sort, Blå, Hvid, Grå, Grøn tunikaer fra Kaffe for DKK 224,00 - en flot produktpris må vi i den grad sige. For vi på Pashion.dk er i den grad imponerede over Kaffe, ikke kun når der tales om tunikaer. Kaffe er de med på moden - i hvert fald når det kommer til dame. Hvad enten man skal benytte Amber Tunic til fest eller hverdagsbrug, så er det i den grad muligt.

Hvis du har god tid kan du vente i stedet og købe når Amber Tunic var på udsalg fx på januarudsalg, Black Friday eller Cyber Monday. Holdet bag Pashion ville ikke vente - for lige nu er det jo så nemt at købe online, leveret til døren, for kun 224,00 kr.. En rigtig god synes vi bag Pashion.

Er Amber Tunic ikke i den rigtige størrelse/farve kan man helt sikkert købe noget fra samme brand der falder i sin smag. Boozt har et enormt udvalg af Kaffe og tunikaer - så, du skal nok finde noget der passer dig.

Så hvis du også er på jagt efter nogle smarte Lilla, Sort, Blå, Hvid, Grå, Grøn Kaffe tunikaer til dame så skal du ikke researche længere. Og husk at dele Amber Tunic med din familie og venner på social media når du har bestilt. Så kan de rigtig blive jaloux på dit smarte køb.

Og glem nu ikke at følge Pashion.dk på Instagram, Pinterest og Facebook.


Mere om Boozt
  • Fragtpris: Fri fragt ved køb på over 499 kr.
  • Forventet leveringstid: Maksimalt 2 dage
  • Returbetingelser: Fri returnering i 30 dage

En af de store online butikker kan man vidst roligt sige er et rendyrket Skadinavisk eventyr. For til trods for at selve firmaets hovedsæde ligger i Malmø så er onlinebutikken grundlagt af to danskere. Direktøren for det hele i denne tid er da også svensker som bor i København så man kan sige han holder historien gående.

Boozt er et kæmpestort online shoppingunivers som man må sige giver dig fri adgang til fra alle de mest efterspurgte brands i tiden uden du behøver at gå udenfor.

Online shopping er måske en af de hurtigste voksende markeder, fordi mange af os har travle hverdage, som ikke giver tid til at komme ud og shoppe lige så ofte som man gerne ville gøre det. Desuden vil vi alle nok tilbydes den samme mulighed for at købe tøj, som dem, der bor i midste af de helt store modehovedstader i verden. Det kan vi på Boozt.com. Boozt har ikke bare mode til damer, men også en hel masse til mændene og piger og drenge, så man kan købe til alle på en gang og nøjes med købe en enkelt levering. Denne verdens allerstørste webshops bugner af mærker og har altid kæmpe store lagre med produkter på tilbud. Både damer og herrer har fundet ud af fordelene ved at købe vores tøj på nettet og Boozt holder sig selvfølgelig ikke tilbage for den succes så du kan finde næsten alt, man ønsker, når du skimmer siderne med sko, modetøj og accessories.


Mere om tunikaer

Der findes ikke nogen spørgsmål om, hvorvidt damemoden er den, der igennem tiden har været langt mere distinkt hos designerne. Til trods for herremoden er kommet rigtig godt efter det i de sidste år, så vejer kvindetøj stadig langt oftere på modeugernes podier og i butikkerne. Trenden bestemmes som udgangspunkt af de forskellige modeguruer, mens de fremstiller designernes styles frem, men foruden findes der også det, der går under navnet gademode. Her er det moden i hverdagen, som tales om og stilen her styres af de nævnte trendsættere, som er ganske almindelige folk med sans for stil. For damer findes der ikke kun én trend, men en perlerække forskellige, der alle er henvendt til sit unikke segment af potentielle købere. Og siden der ses så markant forskel på, hvilke modeller der fremhæver den kvindelige krop i de mange forskellige aldersgrupper, så findes der ydermere mærkbar forskel på, hvad der er trenden indenfor de individuelle kvinder. Fælles for alle er imidlertid stadigvæk både kulører, snit og styling, som er universalt gennemgående imens andre synes mere identificerede af den designer der har produceret det eller det segment, tøjet er fremstillet til.

I tiden er damemoden delt i to meget ulig kategorier, nemlig ’high street’, der er de helt almindelige tøjbutikker som blandt andet Hennes & Mauritz eller Gina Tricot. Herudover kommer de mere eksklusive brands i den mere bekostelige ende af skalaen, her finder vi brands som Marc Jacobs og Gucci. De fleste forbrugere sammensætter de 2 kategorier på forskellige måder og skaber på denne måde en individuel style, som er lavet af tidens trends, men stylet som en del af den individuelle garderobe. Som en følge af at nethandel er blevet langt mere brugt, kan vi i dag ikke bare finde tøj i de fysiske forretninger, men også på nettet, hvorfor man har alle kontinenter lige ved fingerspidserne. Hvilket åbner en meget større mulighed for at købe de nutidige modetendenser indenfor mode til at opbygge en unik stil.