Danmark Danmark (skift)
+524.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Amber V-Neck Tunic Tunika Hvid Kaffe
Amber V-Neck Tunic Tunika Hvid Kaffe
Kaffe

Amber V-Neck Tunic Tunika Hvid Kaffe

249,95 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan nu købe Amber V-Neck Tunic tunikaer fra Kaffe her & bare sidde i stilhed uden at skulle vente i butikken.

  • Model: Amber V-Neck Tunic
  • Brand-navn: Kaffe
  • Køn: Dame
  • Størrelse:
  • Kategori: Tunikaer
  • Farve: Sort, Blå, Hvid, Grå
  • Kan købes hos: Boozt

Du burde ikke vente længe - for lige netop denne farve er yderst eftertragtet, gælder specielt for de størrelser der er normale. Så skynd dig at køb mens der stadig er på lager - det ville være så trist hvis man misser det.


Beskrivelse

Netop nu kan man købe Sort, Blå, Hvid, Grå Kaffe tunikaer til dame for 249,95 DKK - en imponerende pris kan man nok sige. Og vi på Pashion er nemlig imponerede over Kaffe ikke kun når det kommer til tunikaer. For når det kommer til Kaffe er de virkelig med på moden, i hvert fald når det gælder dame. Og uanset om man vil bruge Amber V-Neck Tunic til hverdagsbrug eller til en fest, så har du i den grad muligheden. Har du god tid kan man vente lidt i stedet, og bestille når Amber V-Neck Tunic er på tilbud/udsalg fx på Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg. Vi ville dog ikke vente, for netop nu er det så nemt at bestille på nettet og leveret til din dør, til kun DKK249,95. En rigtig fornuftig synes vi bag Pashion.dk. Er den ikke i den helt rigtige størrelse eller farve kan man med garanti bestille en anden ting der falder i din smag. Boozt har et ret stort udvalg af Kaffe tunikaer, så - du skal nok finde noget du bare må have.

Så hvis du er på jagt efter de trendy Sort, Blå, Hvid, Grå tunikaer fra Kaffe til dame, så skal du ikke undersøge mere. Og husk nu at dele Amber V-Neck Tunic med dine venner og familie på social media når du har købt. Så kan de rigtig blive jaloux på dit moderigtige køb. Glem ikke at følge Pashion.dk på Instagram, Pinterest og Facebook.


Mere om farven Sort, Blå, Hvid, Grå

Klassikeren alle kender. Sort symboliserer ofte det onde. Det skjulte i skyggerne. Det er nuancen, der formørker de mange andre nuancer og på samme tid også farven der kan bruges til at indramme mange andre sprøde typer farver i modebilledet. I modebilledet er det en mere gammeldags kulør, som betyder elegance. Vi kender den fra butikkerne som det helt mørke jakkesæt og smokingen til kvinder samt den lille sorte.

Det er en farve de fleste har i vores tøjskab som en del af hverdagsgarderoben. Som følge heraf er den også en af de nuancer som vi igen ser i modebilledet både i butikkerne, samt på runways.

Samtidigt er det også en kraftfuld farve som giver indtryk af autoritet og magt. Af den grund ses mange kvinder i ledende stillinger med dragter til både arbejde og hjemmebrug i sort, netop fordi den sætter en tyk streg under deres position.

I dag ses det meget ofte sort indenfor store forbilleder i musikken. Desudenopleves også de helt klassiske og genkendelige slags som helt sorte bukser, den lille sorte og til sidst men ikke mindst den mørke smoking. Er du i tvivl om, hvilken du bør vælge, så er sort altid et godt valg.


Om Boozt
  • Pris for fragt: Gratis levering ved bestillinger på over 499 kr.
  • Leveringstid: Højst to dage
  • Returbetingelser: Gratis returnering i 30 dage

Måske en af de største modebutikker online kan man vidst roligt sige er et rendyrket Skadinavisk eventyr. For på trods af selve virksomhedens hovedsæde hører hjemme i Malmø, er webshoppen startet op af to danskere. Direktøren for det hele på dette tidspunkt er en svensker med adresse i København, så man kan sige han holder historien gående. Boozt er et kæmpe online shoppemekka, der må siges at give et kæmpe udvalg af varer fra stortset alle de mest moderne brands i modebilledet helt uden man er nødt til at bevæge dig fra sofaen. Online shopping er en af de hurtigste voksende markeder specielt fordi mange mennesker har en travl hverdag, der ikke giver muligheden for at komme ud og gå på shopping så ofte som vi ville ønske det. Desuden vil vi alle nok have den samme mulighed for at købe tøj, som dem, der er bosiddende i midste af de aller største modemetropoler i vores verden. Dette kan vi hjælpe dig med.

Boozt.com har ikke alene accessories, modetøj og sko til kvinder, men også masser til herrer og piger og drenge så du kan købe til alle på en gang og klare dig med at købe en omgang fragt. Verdens helt store online modebutikker bugner af brands og har altid store sortimenter af tilbudsvarer.

Både mænd og damer har allerede fundet glæden ved at shoppe vores tøj på nettet og Boozt.com holder sig heldigvis ikke tilbage for det så man kan finde tæt på alt, du står og mangler, når man skimmer siderne med sko, modetøj og accessories.


Læs mere om tunikaer

Der findes ikke nogen tvivl om det faktum at mode til damer er den, som igennem tiden har været langt mere prominent i moden. Selv om herremoden er blevet langt mere synlig i løbet af de sidste år, så fylder tøj til kvinder stadig meget mere på podierne i modeugen og i butikkerne. Moden afgøres åbningsvis af de forskellige modeemperier, når de præsenterer deres modeller frem, men tillige tilkommer der også det, som går under navnet gademode. Der er det moden på gaden, der gør sig gældende og stilen her sættes af de nævnte ”modeguruer”, som er fuldstændigt ordinære personer med forståelse for mode. Hos kvinder er der ikke blot én style, men imidlertid massevis af forskellige, der hver især er målrettet mod sit unikke segment af eventuelle kundegrupper. Netop da der er så markant forskel på, hvilke snit som understreger kvindekroppen i forskellige aldre, så findes der desuden markant forskel på, hvad der er trendy i de individuelle segmenter. Ens for alle er på den anden side tit både kulører, snit og sammensætning, der er overordnet gennemgående mens andre findes langt mere identificerede af formgiveren der har fremstillet det eller kvinderne, de er designet med henblik på. I tiden er kvindemoden fordelt på 2 særdeles forskellige kategorier, nemlig ’high street’, som er de helt vanlige forhandlere som H&M eller Gina Tricot. Ellers tilkommer de prominente brands i den mere pebrede ende af skalaen, her finder vi både Marc Jacobs og Gucci. Mange kvinder blander de 2 kategorier på forskellige måder og skaber sådan en unik style, der er lavet af stilen i tiden, men stylet ud fra den individuelle garderobe. Da internethandlen er blevet langt mere kendt, kan vi i dag ikke bare finde tøj i de fysiske butikker, men også på nettet, hvilket gør, at vi har alle mærker lige ved vores fingerspidser. Hvilket giver os en uendelig chance for at bruge de nærværende modetendenser inden for modeverdenen for at opbygge en unik style.