Danmark Danmark (skift)
+524.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Amber V-Neck Tunic Tunika Blå Kaffe
Amber V-Neck Tunic Tunika Blå Kaffe
Kaffe

Amber V-Neck Tunic Tunika Blå Kaffe

249,95 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Nu kan du nemlig købe Kaffe Amber V-Neck Tunic her og sidde helt for dig selv uden at skulle høre på sælgere hos forhandleren.

  • Produkt: Amber V-Neck Tunic
  • Brand: Kaffe
  • Lavet til: Dame
  • Størrelse:
  • Kategori: Tunikaer
  • Findes i farverne: Sort, Blå, Hvid, Grå
  • Find den hos: Boozt

Men du skal skynde dig, for lige netop farven Sort, Blå, Hvid, Grå er meget populær - og dette gælder specielt for de størrelser der er normale. Køb mens de stadig er på lager, det ville være så mega ærgerligt hvis man går glip af det.


Beskrivelse

Netop nu kan du bestille Sort, Blå, Hvid, Grå tunikaer fra Kaffe til 249,95 kr. - en flot pris må vi jo nok sige. Og vi på Pashion.dk er nemlig fans af Kaffe og ikke kun når vi taler om tunikaer. For når det kommer til Kaffe må man sige de er med på moden, specielt når det kommer til dame. Hvad enten du skal bruge Amber V-Neck Tunic til en fest eller til hverdag, så har du i den grad muligheden. Hvis du har god tid kan du vente lidt i stedet, og købe når Amber V-Neck Tunic er på udsalg, fx til januarudsalg, Black Friday eller Cyber Monday. Vi hos Pashion.dk ville ikke vente - lige nu er det jo så nemt at købe i webshoppen og leveret til din dør - til kun DKK 249,95. En rigtig god må man sige. Hvis Amber V-Neck Tunic ikke er i den rigtige størrelse eller farve kan du helt sikkert bestille en anden ting som falder i din smag. Boozt har et stort udvalg af både tunikaer og Kaffe - så bare rolig, du finder noget du bare må have.

Så i tilfælde af du også kigger efter trendy Sort, Blå, Hvid, Grå Kaffe tunikaer til dame så behøver du ikke kigge længere. Husk at dele med din familie og venner på Facebook og Instagram når du har købt. På den måde kan de rigtig blive jaloux på dit moderigtige køb. Og glem nu ikke at følge Pashion på social media.


Om at gå i tunikaer i Sort, Blå, Hvid, Grå

Klassikeren over alle klassikere. Sort viser ofte mørket. Skyggerne og det skjulte. Det er kuløren som absorberer de mange andre kulører og samtidigt også en farve, der kan blive brugt til at skabe kontrast til mange andre sprøde slags farver i modebilledet. Indenfor mode er det en typisk kulør som er lig med elegance. Man kender den fra beklædning som det helt klassiske jakkesæt og smoking til kvinder og den lille sorte. Det er tonen størstedelen af os har blandt vores tøj som en del af hverdagsgarderoben. Derfor er det en af nuancerne man ser gentagne gange i i det store modebillede både på gågaden, og også i high fashion. Det er også en meget stærk farve som udtrykker både autoritet og magt. Derfor ser man også mange kvinder i magtfulde jobs med uniformer af både den formelle og den uformelle slags i netop sort, fordi farven i den grad understreger og udstråler magt.

I denne tid ser vi ofte sort indenfor populære forbilleder i modeindustrien. Herudoverer de genkendelige typer som helt sorte bukser, den lille sorte og sidst men ikke mindst den mørke smoking. Hvis du stadig er i tvivl om hvad du vil vælge, så er sort altid en sikker vinder.


Om Boozt
  • Pris for fragt: Fri fragt ved bestillinger over 499 DKK
  • Forventet tid for levering: Højst to dage
  • Betingelser for returnering: Fri retur i 30 dage

En af de store tøjforretninger på nettet er et rigtigt Skadinavisk eventyr. På trods af selve virksomhedens hovedsæde har til huse i Malmø, er onlinebutikken grundlagt af to danskere. Direktøren for det hele på dette tidspunkt er da også en svensker med adresse i København og han forlænger det skandinaviske eventyr. Boozt.com er et kæmpestort online shoppingunivers, der man må sige giver fri adgang til fra stortset alle de mest udbredte mærker i dag uden man behøver at bevæge dig fra sofaen. Online shopping er potentielt en af de hurtigste voksende markeder specielt fordi en stor del af os har en travl hverdag, som ikke giver muligheden for at komme ud og gå på shopping så tit som man ville ønske det. Desuden ville de fleste nok tilbydes den samme mulighed for at købe tøj, som de, der har adresse midt i de helt store modemetropoler i verdenen. Det kan vi på Boozt.com.

Boozt.com har ikke kun modetøj til kvinderne men også en hel masse til mænd og drenge og piger, så du kan handle til hele familien på en gang og udelukkende skulle betale en gang porto. Verdens største online modebutikker er fyldt med mærker og har altid kæmpe lagre med produkter på tilbud. Både damer og mænd har opdaget det smarte ved at købe i onlinebutikker og Boozt.com holder sig naturligvis ikke tilbage for det så du kan finde i omegnen af alt det du tænker på, når du kigger på siderne med sko, accessories og tøj.


Læs mere om tunikaer

Der er ikke nogen spørgsmål om det faktum at damemoden er det, der gennem løbet af årene er blevet langt mere åbenbar i moden. Selv om herremoden er blevet mere synlig igennem de sidste år, så vejer tøj til kvinder stadig meget mere på de mange runways i modeugerne og i forretningerne.

Moden bestemmes oprindeligt af verdens forskellige modeguruer, når de fremstiller designernes kollektioner frem, men ydermere er der også det, som har navnet gademode. Der er det moden på gaden, der gør sig gældende og stilen her styres af de nævnte ’modeguruer’, som er ganske ordinære mennesker med en forståelse for mode.

Blandt damer findes der ikke bare én style, men massevis af forskellige, som hver især taler til deres eget målgruppesegment af potentielle forbrugere. Og netop da der er så stor forskel på, hvilke snit som klæder kvindekroppen i mange forskellige aldersgrupper, så findes der derudover væsentlig forskel på, hvad der er moderne i de forskellige grupper. Ens for alle er ikke desto mindre gang på gang både farver, snit og blanding, der er overordnet brugt mens andre synes mere identificerede af dem som har produceret det eller den målgruppe, produkterne er henvendt med henblik på.

I disse dage er tøj til kvinder inddelt i to højst ulig kategorier, nemlig ’high street’, der inkluderer de helt almene modebutikker som blandt andet Hennes og Maurtiz eller Gina Tricot. Tillige findes der de mere prominente mærker i den dyre ende af skalaen, her findes mærker som Gucci og Marc Jacobs. Langt de fleste damer sammensætter de 2 ting med hinanden og former således en unik stil, der er bygget af moden, men sammensat efter den unikke style. Som følge af at nethandel er blevet meget mere brugt, kan vi nu ikke kun se tøj i forretningerne, men også på internettet, hvorfor man har hele verden lige for fingerspidserne. Hvilket giver os en meget større mulighed for at bruge de nutidige styles inden for modeverdenen til at lave en personlig garderobe.