Danmark Danmark (skift)
+1.378.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 38 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Ana Strikket Trøje Blå By Malene Birger
Ana Strikket Trøje Blå By Malene Birger
By Malene Birger

Ana Strikket Trøje Blå By Malene Birger

1.599,00 DKK Gratis fragt

Du kan nu købe By Malene Birger Ana Strikket Trøje Blå By Malene Birger ponchoer & kapper i webshoppen og lede i ro og mag uden stress i butikken.

  • Model: Ana Strikket Trøje Blå By Malene Birger
  • Brand-navn: By Malene Birger
  • Lavet til: Dame
  • Størrelse:
  • Kategori: Ponchoer & kapper
  • Farve: Blå
  • Shop: Boozt

Men du skal ikke vente for længe - lige netop farven Blå er ekstrem populær, og specielt for de gængse størrelser. Så skynd dig at køb mens der stadig er på lager - det ville være så trist hvis man går glip af det.

Beskrivelse

Hos Pashion.dk er vi virkelig stolte over at få muligheden for at fortælle dig om Ana Strikket Trøje Blå By Malene Birger ponchoer & kapper fra By Malene Birger . Man kan aldrig vide om Ana Strikket Trøje Blå By Malene Birger på et senere tidspunkt ender på tilbud, for eksempel til januarudsalg eller på Black Friday. Men tør man vente, for man ender måske med ponchoer & kapper fra By Malene Birger i en anden slags model, farve eller mønster?

Når Boozt giver hele en toårig garanti kan det aldrig gå helt galt, da det er et lovkrav i DK. Præcis ligesom med minimum fjorten dage returmulighed, så man kan bare sende retur Ana Strikket Trøje Blå By Malene Birger hvis nu det ikke passer i størrelsen eller du ikke alligevel kan lide mønsteret på foran spejlet. Er man smart så kan man melde dig til deres medlemsklub. Der kan man måske være rigtig heldig og få tilsendt en rabatkode til dit allerførste køb på helt op mod 10 til femten procent - måske mere. Hvis du ender med at købe Ana Strikket Trøje Blå By Malene Birger må du huske at dele din oplevelse på Pashion.dk’s Facebookside og Instagram. Vi på Pashion bekymrer os meget om vores brugeres oplevelser med at benytte produktet. Vi vil meget gerne have vores besøgenes feedback. Boozt har rigtig gode anmeldelser rundt omkring herunder på Google, Trustpilot og Facebook, med levering på kun ganske få dage - og så kan du tracke ordren fra Boozt til din dør. Så hvorfor skulle man lede efter et andet sted at gå hen når man kan købe By Malene Birger ponchoer & kapper her hos Boozt der er forhandler af stort set alle de populære produkter? Og selv om Boozt måske ikke er husket som den ledende når det drejer sig om bæredygtighed, så er det ikke ensbetydende med de ikke tænker over det. Det er noget de bekymrer sig om.

Ana Strikket Trøje Blå By Malene Birger produceres i et rigtig smart materiale. By Malene Birger er nemlig meget kendt for netop deres høje kvalitet - måske specielt når det handler om ponchoer & kapper. Og selv om det måske ikke er sæsonen for Ana Strikket Trøje Blå By Malene Birger (slet ikke i Danmark), så bliver det det!


Hvorfor du skal vælge netop ponchoer & kapper i Blå

Er du også en af dem som har en forkærlighed for at gå den mest sikre vej når du skal vælge nyt tøj? Så er du en af mange. Rigtig mange holder sig til de allermest helt klassiske nuancer og desuden enkelte toner, såsom blå, brun, grå og sort. Det kan der være en god grund til. Både nuancernes udtryk og det faktum, at de er billede på noget kraftfuldt og autoritært. Blå er en tone der både udstråler power, men som også kan forbindes med afslapning og afstresning. Den helt klassiske mørkeblå farve der ligger tæt op ad sort, er en klassisk og køn farve når der tales om tøj til arbejdet og elegante sæt. Det er en klassisk form for blå, der vækker en del af de samme associationer som sort, nemlig power. De lettere nuancer får en på nogle helt andre tanker for hos rigtig mange er det noget vi forbinder med ro og afslapning. Det er nemlig farver, som har en virkelig beroligende virkning og giver os associationer til blå himmel og havet.

I stilen ser man både de dybe og de lyse toner af blå og det er de helt klassiske som man med stor sikkerhed finder i hver eneste butik i flere udgaver. Har du noget blåt i skabet kan du være helt sikker på, at det ikke går af mode.


Læs mere om Boozt
  • Pris for fragt: Fri fragt for bestillinger over 499 DKK
  • Leveringstid: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for retur: Gratis retur 30 dage

Måske en af de største tøjforretninger på nettet er et ægte skandinavisk eventyr. På trods af selve forretningens hovedsæde hører hjemme i Malmø, er webshoppen startet af 2 danskere. Direktøren for det hele på dette tidspunkt er også en svensker med adresse i København så man kan roligt sige han kører historien videre.

Boozt er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik, der man må sige giver dig overblik over fra de fleste de kendte mærker i tiden helt uden du behøver at bevæge dig fra sofaen. Shopping online er potentielt en af de hurtigste voksende markeder, specielt fordi mange mennesker har en travl hverdag, som ikke gør det muligt at komme ud og shoppe lige så tit som man gerne vil det. Desuden ville vi alle nok ønske den samme mulighed for at købe tøj som de der har adresse i midste af de absolut største modebyer i vores verden. Det kan vi på Boozt.com. Boozt tilbyder ikke alene accessories, sko og modetøj til kvinder, men også til herrer og piger & drenge så du kan handle til hele familien på en gang og klare dig med at betale en omgang fragt. Verdens absolut største online modebutikker er fyldt med produkter og har også altid kæmpe store sortimenter af udsalgsvarer. Både damer og herrer har opdaget glæden ved at shoppe vores tøj på nettet og Boozt holder sig heldigvis ikke tilbage for det, så du kan finde næsten alt, du ønsker når man skimmer websiderne med tøj, sko og accessories.


Hvorfor du skal købe By Malene Birger

By Malene Birger tog sin begyndelse i begyndelsen af nullerne, af designeren Malene Birger i den danske hovedstad. Efter at have færdiggjort en designskole samt en række år som fashion designer hos modehuset DAY Birger et Mikkelsen, grundlagde Malene Birger sit eget mærke og er i tiden verdenskendt.

i 2004 blev Malene Birgers beklædningsdele vist i løbet af Copenhagen Fashion Week og har herefter været deltager i showet med mærkets klassiske modeller og variationer af tidløse beklædningsdele, som fx ”den lille sorte”. Endnu en milepæl for brandet fulgte allerede i totusindogseks, idet de slog dørene op til den første By Malene Birger butik i brandets hjemby, København. Følgende er det resulteret i mere end tusind forhandlere i mere end 42 lande og mærket er nu om stunder forbundet med dets feminine designs, der bygger på kendte designs med de mest moderne detaljer. I disse dage er det ikke mere Malene Birger selv, der står for firmaet, for i totusindogfire valgte hun at stoppe og lade arbejdet gå til nye talenter og siden 2017 har det været Mathilde Torp, der er blevet hjertet bag de verdenskendte styles.

Brandet har gennem tiden gjort sig bemærket ved at modtage mange forskellige priser og har samarbejdet med en mange organisationer som for eksempel senest Mødrehjælpen, Støt Brysterne og mange andre, hvilket har vist sig at være et flot hit for brandets genklang hos publikum. Hvis du er vild med æstetiske items og tøj med enkelt snit, så er By Malene Birger helt sikkert lige noget for dig. I disse dage ejes brandet af koncernen IC Group, der ud over By Malene Birger også er ejer af fire ekstra populære mærker, men looket og tanken bag kollektionerne brænder fortsat igennem i dag, som vi kender fra ’03, da de første ide kom frem.


Læs mere om ponchoer & kapper

Der findes ikke nogen tvivl om, at damemoden er den, som gennem årene er blevet langt mere prominent i butikkerne. Selv om herremoden er blevet mere synlig igennem den sidste tid, så vejer tøj til kvinder endnu langt oftere på de mange runways i modeugerne og i forretningerne.

Trenden afgøres åbningsvis af de forskellige modeemperier, når de præsenterer sæsonens trends frem, men endvidere er der ligeledes det, der går under navnet street fashion. Der er det moden i hverdagen, der omtales og den sættes af de omtalte ’trendsættere’, som er ganske gennemsnitlige mennesker med stor forståelse for trends. Blandt piger i alle aldre findes der ikke udelukkende én style, men tværtimod utallige forskellige, som hver især er målrettet mod deres eget målgruppesegment af fremtidige forbrugere. Og eftersom der ses så stor forskel på, hvilke modeller som fremhæver den kvindelige form i de forskellige aldersgrupper, så findes der yderligere mærkbar forskel på, hvad der er moderne iblandt de individuelle aldersgrupper. Ens for dem alle er ikke desto mindre gang på gang både kulører, form og sammensætning, som er generelt fremherskende mens andre synes langt mere skabt af dem der har designet det eller det segment, de er designet for. Nu er kvindemoden inddelt i to særdeles forskellige kategorier, nemlig ’high street’, der inkluderer de ganske almene forretninger som Hennes & Mauritz eller Gina Tricot. Ellers tilkommer de eksklusive mærker i den mere pebrede ende af skalaen, her finder vi både Gucci og Marc Jacobs. Størstedelen af forbrugere mixer de to modeklasser på forskellige måder og former på den måde en personlig style, som bliver skabt af tidens mode, men stylet ud fra den personlige sans for stil. Som følge af at handel på nettet er blevet meget mere kendt, kan vi i dag ikke bare finde tøj i butikkerne, men også over nettet, hvilket gør, at vi har alle mærker liggende for fingerspidserne. Det åbner en kæmpestor chance for at købe de aktuelle tendenser indenfor mode for at lave en unik stil.