Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Andersen-Bank Habit Beige Bertoni
Andersen-Bank Habit Beige Bertoni
Bertoni

Andersen-Bank Habit Beige Bertoni

1.999,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Modelnavn: Andersen-Bank Habit Beige Bertoni
  • Brand-navn: Bertoni
  • Produceret til: Herre
  • Størrelse:
  • Kategori: Jakkesæt
  • Findes i farverne: 825 WARM SAND
  • Forhandler: Boozt

Du må hellere skynde dig at købe Andersen-Bank Habit Beige Bertoni fra Bertoni så længe de er på lager. Det er så mega irriterende hvis du ikke når det. Men du burde skynde dig - for netop denne farve er ekstrem efterspurgt, og specielt for de gængse størrelser. For nu kan du købe hos Boozt her, så du på den måde kan slippe for at skulle gå i en fysisk butik. På den måde kan du bare sidde helt for dig selv uden at blive forstyrret af sælgere hos forhandleren.

Beskrivelse

I dette øjeblik kan man finde 825 WARM SAND Bertoni jakkesæt til herre for DKK 1.999,00 en god købspris må vi jo nok sige. Og vi hos Pashion er i den grad imponerede over Bertoni, specielt når det handler om jakkesæt. For når det kommer til Bertoni må man sige de er med på moden, i hvert fald når det kommer til herre. Og hvad enten du skal benytte Andersen-Bank Habit Beige Bertoni i hverdagen eller til fest - så er det uden tvivl muligt. Har man god tid kunne man vente lidt i stedet, og købe når Andersen-Bank Habit Beige Bertoni er på tilbud/udsalg, for eksempel på januarudsalg, Black Friday eller Cyber Monday. Vi hos Pashion ville dog ikke vente, for netop nu er det jo så nemt at bestille online, leveret til din dør - for kun DKK1.999,00. En meget fair synes vi hos Pashion.dk. Hvis Andersen-Bank Habit Beige Bertoni ikke er i den rigtige størrelse og farve kan man uden tvivl finde noget andet der vil falde i din smag. Boozt har et ganske stort udvalg af Bertoni og jakkesæt, så, du finder noget du bare må have.

Så i tilfælde af at du leder efter de smarte 825 WARM SAND jakkesæt fra Bertoni, så skal du ikke kigge længere. Husk at dele med din familie og venner på social media når du har bestilt. Så kan de rigtig blive misundelige på dit geniale køb. Glem nu ikke at følge Pashion på de sociale medier.


Om Boozt
  • Fragtpris: Fri fragt for bestillinger på over 499 kr.
  • Leveringstid: Max 2 dage
  • Returbetingelser: Fri returnering i 30 dage

En af de store tøjforretninger på nettet kan man vidst roligt sige er et vaskeægte Skadinavisk eventyr. For på trods af selve forretningens hovedsæde har til huse i Malmø så er webshoppen opstartet af to danske mænd. Direktøren på nuværende tidspunkt er en svensker som bor i København, så han forlænger det skandinaviske eventyr. Boozt.com er et kæmpe online shoppemekka, der giver dig adgang til fra de fleste de efterspurgte brands i tiden helt uden man er nødt til at bevæge dig fra sofaen. Shopping online er potentielt en af de hurtigste voksende markeder, fordi vi har travle hverdage som ikke giver tid til at komme ud og shoppe så ofte som man ville ønske det. På samme tid vil vi alle have den samme shopping-mulighed, som dem som er bosiddende i midste af de største modebrændpunkter i vores verden. Den mulighed har du hos os. Boozt har ikke alene modetøj til damer, men også til mændene og drenge og piger så du kan få styr på alle gaverne et sted og nøjes med købe med en portion levering. Verdens absolut største online modebutikker er fulde af varer og har stort set altid mega store udsalgskategorier. Både mænd og damer har fundet glæden ved at købe ind i onlinebutikker og Boozt.com står heldigvis ikke tilbage for den succes så man kan finde tæt på alt det, man står og mangler, når du scroller gennem hjemmesiderne med accessories, modetøj og sko.


Om jakkesæt

Når det handler om mode for mænd, er her med sikkerhed set en rivende proces gennem de forløbne år. Selvom der altid har figureret styles samt kutyme blandt mændene, så var det hovedsageligt ved beskrivelsen af den metroseksuelle mand og modeforbilleder fra denne kategori, at det er blevet populært og accepteret imellem mænd at indrømme at være bevidst om mode og at pleje sit udseende.

Den blev synlig igennem et bredere modebillede samt en lang række forskellige styles indenfor forskellige miljøer. Tøj til mænd har derfor også på rigtig mange måder været en del mere ensrettet og fremhævet ved, at herrer trækker i tøjet efter det man skal og ikke som en del af individuel style. I den samme forbindelse har det herudover i en række fald været brands og navne i stedet for egentlige former, der har været gyldige. Det har på den anden side forandret sig vældigt igennem de forgangne år, hvor stilen for mænd er blevet langt mere mangfoldigt og der findes meget mere omfattende lejlighed for at falde over og danne en unik style. Den udvikling har de prominente mærker ligeledes opdaget og desuden ser forbrugerne derfor ydermere i højere grad fokus på styles og designere udelukkende udviklet til mænd i flere forskellige og grupper. I disse dage er der næsten den samme facettering i udtrykket, der bliver lavet til mænd, som der findes i moden til kvinder. Særligt er moden blevet vist af magasiner og stilikoner, der samarbejder med de store mærker og således kan grundlægge modetrends, der deles som ringe i vandet hos dem, der følger ikonerne og modeinteresserede.

På samme måde som iblandt de kvindelige forbrugere, er det i samme grad i herremoden kommet til at blive meget mere respekteret og søgt efter at lave en i højere grad personlig style, som ikke bare bygger på specifikke designere, men desuden også har til ide at understrege en individuel og unik stil. For dem, som har interesse for style, er der således skridt for skridt opstået ligeså mangfoldig mulighed for personlighed som for de kvindelige forbrugere.