Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Angie Denim Skirt
IVY Copenhagen

Angie Denim Skirt

699,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe Angie Denim Skirt fra IVY Copenhagen online hos Miinto her, så du på den måde kan undgå at bevæge dig i en normal butik - og lede for dig selv uden at skynde dig hos forhandleren. Men du burde ikke være for langsom - lige netop denne farve er ekstrem populær - og dette gælder specielt for de størrelser der er mest populære. Så skynd dig at køb så længe der stadig er på lager - det ville være så mega irriterende hvis man ikke når det.

  • Produktnavn: Angie Denim Skirt
  • Mærke: IVY Copenhagen
  • Lavet til: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Cowboy nederdele
  • Farve: Sort
  • Shop: Miinto
Beskrivelse

Her på Pashion.dk er vi meget stolte af, at få mulighed for at vise dig om Angie Denim Skirt cowboy nederdele fra IVY Copenhagen . Man ved ikke om IVY Copenhagen Angie Denim Skirt en anden dag kommer på tilbud - fx til januarudsalg eller Black Friday. Tør man vente, for du ender måske bare med cowboy nederdele fra IVY Copenhagen i en anden slags model, farve eller mønster? Når der gives hele to garanti kan det aldrig gå galt da det er et lovkrav i DK. Ligesom med minimum 14 dages returret så man kan til hver en tid sende retur Angie Denim Skirt i tilfælde af det ikke passer eller hvis nu man ikke kan lide mønsteret på. Er man virkelig fornuftig, kan man melde dig til Miinto’s medlemsklub. Her kan du være heldig og få en rabat ved sit første køb på op mod ti til 15% - eller måske mere. Hvis du ender med at købe Angie Denim Skirt må du huske at dele din oplevelse på vores Facebookside og Instagram. Vi går meget op i vores brugeres oplevelser med at bruge produktet. Vi vil gerne høre vores brugeres ris og ros. Miinto har meget flotte anmeldelser mange steder herunder på Google, Facebook og Trustpilot leverer på få dage. Og du kan tracke ordren hele vejen fra Miinto og til din dør. Hvorfor lede efter andre steder når nu du kan købe cowboy nederdele fra IVY Copenhagen lige her på Miinto som er forhandler af de fleste af de mest kendte produkter? Og selvom Miinto ikke er kendt som den førende når det drejer sig om økologisk mode - så er det ikke ensbetydende med de slet ikke bekymrer sig om det. Det er nemlig et emne de tænker over. Angie Denim Skirt laves i virkelig behageligt materiale. IVY Copenhagen er nemlig kendt for deres høje kvalitet - måske specielt når det handler om cowboy nederdele. Men selv om det måske ikke er sæsonen for at gå med Angie Denim Skirt (slet ikke for Danmark) - så skal det nok blive det!


Om at gå i cowboy nederdele i Sort

Klassikeren over alle klassikere. Sort kendetegner ofte det onde og det mørke. Skyggerne og det skjulte. Det er en kulør der opsluger de mange andre kulører, og også en kulør der kan bruges til at understrege flere andre kraftige typer farver i modebilledet. I vor tid er det en mere typisk kulør, som udstråler overklasse. Vi kan ofte kende den fra beklædning som det elegante jakkesæt og smoking til damer samt den lille sorte cocktailkjole. Det er en tone de fleste har i vores garderobe fungerende som en del af hverdagsgarderoben. Som følge heraf er det en af tonerne man ofte ser i i det store modebillede både i butikkerne samt hos de helt store designere. Det er på samme tid også en stærk farve der udtrykker både autoritet og magt. Derfor ser vi også flere mennesker i høje jobstillinger med beklædning af både den formelle og den uformelle slags i netop denne tone, netop fordi farven sætter en tyk streg under den position de sidder i.

I tiden ser man ganske ofte sort indenfor populære forbilleder i musikken. Ud over deter de helt klassiske og genkendelige slags som de sorte jeans, den lille sorte cocktailkjole og ikke mindst den sortfarvede smoking. Er du i tvivl om hvad du burde iklæde dig, så er sort altid et godt valg.


Om Miinto
  • Pris for fragt: Gratis porto for bestillinger på over 499 kr.
  • Leveringstid: Højst to dage
  • Betingelser for retur: Gratis returnering i 14 dage

Den store e-commerce platform, Miinto er en spændende og anderledes måde at shoppe på computeren. Miinto tog sin begyndelse i Danmark og det tog sin begyndelse i totusindogni og Miinto kan nu bryste sig af at have omkring 7 lande i Europa præsenteret med deres varer på hjemmesiden. Den ting, som adskiller platformen fra lignende netbaserede webshops er, at det modsat andre ikke er enkel forhandler, der selv holder lager og tager sortimenter ind fra planlagte brands. Det er faktisk en stor online shoppingplatform for allerede etablerede butikker, der drømmer om udbyde deres sortiment, men ikke lige tror at en alenestående online shop er en mulighed.

Når du køber på platformen er det således ikke en samlet fælles butik du støtter, men i stedet en buket individuelle butikker, som uafhængigt af hinanden står for at ordne de bestillinger som tikker ind, pakke de bestilte varer og få dem sendt til købere i over alt. Det tilbyder en alsidig mulighed for dem, som gerne vil have muligheden for at handle lokalt, men på samme tid har glæde af at muligheden for at opdage, hvad hele landet kan tilbyde. Du kan let selv afgøre, om du overvejer at tjekke markedet for en helt bestemt ting, en gruppe varer eller om du har lyst til at søge på lokation.

Hos Miinto udbydes alt indenfor herretøj, kvindemode, børnetøj, sport, beauty og interiør. Der udbydes på denne måde noget for største dele af os – og man kan helt sikkert også have held med at finde den ting, man leder efter!


Mere om cowboy nederdele

Der er ingen tvivl om det faktum at damemoden er det, der i løbet af årene har været mest evident hos designerne. På trods af moden til mænd er kommet rigtig godt efter det gennem de sidste år, så fylder mode til kvinder endnu meget mere på de mange runways i modeugerne og hos forhandlerne. Trenden udstikkes oprindeligt af de forskellige modeguruer, idet de fremstiller årets kollektioner frem, men foruden findes der også det, der er kendt som gademode. Her er det moden på gaden, som gør sig gældende og moden her bestemmes af de såkaldte ”trendsættere”, der er fuldstændigt gennemsnitlige mennesker med en næse for stil. Hos damer er der ikke bare én style, men tværtimod massevis af forskellige, som alle sammen henvender sig til sit individuelle målgruppesegment af tænkelige kundegrupper. Netop grundet der ses så væsentlig forskel på, hvilke snit som klæder den kvindelige krop i de mange forskellige aldersgrupper, så er der ydermere markant forskel på, hvad moden dikterer iblandt de mange aldersgrupper. Fælles for alle er ikke desto mindre ofte både nuancer, form og blanding, der er universalt fremherskende mens andre er langt mere skabt af designeren der har designet det eller den gruppe, tøjet er henvendt for. Nu om dage er tøj til damer delt i to mærkbart ulig kategorier, nemlig ’high street’, der inkluderer de helt dagligdags forhandlere som Hennes og Maurtiz eller Gina Tricot. Ellers tilkommer de eksklusive brands i den mere pebrede ende af skalaen, her finder vi designere som Gucci og Marc Jacobs. Størstedelen af piger blander de to kategorier med hinanden og skaber sådan en individuel style, som bliver bygget af stilen i tiden, men kombineret ud fra den individuelle sans for mode. Da handel på nettet er blevet meget mere brugt, kan man i dag ikke udelukkende finde tøj i forretningerne, men ligeledes over internettet, hvilket betyder, at vi har alle mærker lige ved fingerspidserne. Det giver os en kæmpestor chance for at vælge mellem de nutidige styles indenfor modeverdenen når vi ønsker at skabe en individuel stil.