Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Ankle-Stap Sandal Espadrillos Med Hæl Sandal Brun Gabor
Ankle-Stap Sandal Espadrillos Med Hæl Sandal Brun Gabor
Gabor

Ankle-Stap Sandal Espadrillos Med Hæl Sandal Brun Gabor

899,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan nemlig nu købe Gabor Ankle-Stap Sandal Espadrillos Med Hæl Sandal Brun Gabor i webshoppen og lede i fred og ro uden at skulle høre på sælgere i butikken.

  • Model: Ankle-Stap Sandal Espadrillos Med Hæl Sandal Brun Gabor
  • Brand: Gabor
  • Køn: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Espadrillos med kilehæl
  • Findes i farverne: Brun
  • Find den hos: Boozt

Du bør skynde dig - for lige netop farven Brun og denne model er meget efterspurgt, og dette gælder specielt for de størrelser der er populære. Køb mens der stadig er på lager, det ville være så ekstremt ærgerligt hvis du misser det.

Beskrivelse

Lige nu kan du købe Gabor espadrillos med kilehæl til kun 899,00 kr., en ekstrem god købspris kan vi nok sige. For vi på Pashion.dk er i den grad imponerede over Gabor, især når vi taler om espadrillos med kilehæl. For Gabor er de virkelig med på moden, i hvert fald når det kommer til dame. Og hvad enten man vil bruge Ankle-Stap Sandal Espadrillos Med Hæl Sandal Brun Gabor til fest eller til hverdagsbrug, så har du i den grad muligheden. Hvis man har god tid kan man vente i stedet og bestille når Ankle-Stap Sandal Espadrillos Med Hæl Sandal Brun Gabor var på tilbud/udsalg, for eksempel på Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg. Vi hos Pashion.dk ville dog ikke vente - for netop nu er det så nemt at bestille på internettet, med levering til døren - for kun 899,00 kr.. En meget fair må man sige.

Hvis Ankle-Stap Sandal Espadrillos Med Hæl Sandal Brun Gabor ikke er i den helt rigtige farve eller størrelse kan du med garanti finde en anden ting som vil falde i din smag. Boozt har et ret stort udvalg af Gabor og espadrillos med kilehæl - så fortvivl ikke - du skal nok finde noget du bare må have.

Så hvis du også er på jagt efter de fede Brun espadrillos med kilehæl fra Gabor, så behøver du ikke lede længere. Husk at dele med dine venner på Facebook og Instagram når du har bestilt. På den måde kan du få dem til at blive misundelige på dit lækre køb. Glem nu ikke at følge Pashion.dk på Facebook, Pinterest og Instagram.


Hvorfor du skal købe hos Boozt
  • Leveringspris: Gratis levering for køb på over 499 DKK
  • Forventet leveringstid: Højst to dage
  • Betingelser for returnering: Fri retur i 30 dage

Den store modebutikker online må man sige er et ægte Skadinavisk eventyr. Selv om selve hovedsædet ligger i Malmø så er onlinebutikken startet op af to danskere. Den øverste leder i denne tid er også svensker som bor i København så han kører historien videre. Boozt er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik, der giver dig overblik over fra alle de kendte mærker i modebilledet helt uden du er nødt til at gå udenfor. Indkøb på nettet er en af de hurtigste voksende markeder, specielt fordi vi har travle hverdage, der ikke giver muligheden for at komme ud og gå på tøjindkøb lige så ofte som man gerne ville gøre det. På samme tid ville de fleste nok tilbydes den samme adgang til mode som de som bor midt i de helt store modebrændpunkter på kloden. Det sørger vi for her hos Boozt.com. Boozt.com tilbyder ikke alene mode til damer men også masser til mænd og piger og drenge så man kan finde det hele med et klik og klare dig med at købe en enkelt fragt. Verdens absolut største online modebutikker bugner af mærker og har også altid kæmpe sortimenter af tilbudsvarer. Både damer og mænd har allerede opdaget det smarte ved at købe ind i onlinebutikker og Boozt står selvfølgelig ikke tilbage for det så du kan finde i omegnen af alt hvad, man ønsker når du skimmer siderne med accessories, tøj og sko.


Hvornår du skal gå med espadrillos med kilehæl

Man må sige der er en kendt metafor om kvinder og deres dyrebare sko. På højde med eksklusivt tøj og glitrende smykker kan de hel rigtige hæle virkelig gøre en stor forskel, når du skal finde det helt rigtige look.

Gennem tiden har de kvindelige fødder altid været et billede på mystik. I 1800 tallet var de store krinoliner designet for at , at kvinden var skabt uden underkrop og præcis derfor var selv det mindste glimt af fødderne i datidens knapstøvler forbundet med stor erotik. Selv om fødderne på flere måder end en er blevet en del mere synlige i vores tid, er de stadig en stor del af den kvindelighed damer kan give udtryk for. Sko spiller netop i denne sammenhæng den vigtigste rolle, for med de helt rigtige hæle kommer benene til at opfattes længere og mere slanke mens kroppen bliver mere oprejst.

Det er ikke kunstiletterne med de røde såler, der er på mode nu, for det er ligesom blandt herrerne har de helt klassiske kondisko også fået plads hos kvinderne. De findes i alle modeller og til alle priser, så man finder sjældent en skoreol i dag, der ikke prydes af mindst et par sneakers til hverdag. I dag tæller skoene i ligeså høj grad i modebilledet som accessories og tøjet.