Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Armbånd Sommerfugl Rustfrit Stål
Festina

Armbånd Sommerfugl Rustfrit Stål

210,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Produkt: Armbånd Sommerfugl Rustfrit Stål
  • Mærke: Festina
  • Køn: Dame
  • Findes i størrelserne: One-Size
  • Type: Armbånd
  • Findes i farverne: Grå
  • Butik: Miinto

Køb Festina Armbånd Sommerfugl Rustfrit Stål armbånd så længe der stadig er på lager. Det ville være så ærgerligt hvis man misser det. Men du skal ikke vente for længe, for lige netop farven Grå i denne model er ekstrem efterspurgt, specielt for de gængse størrelser. Nu kan du købe i webshoppen, og på den måde kan du helt slippe for at skulle i en butik. Og på den måde kan man købe for dig selv uden at skulle vente i butikken.

Beskrivelse

I dag kan du finde Festina armbånd til kun 210,00 kr., en rigtig god pris kan man nok sige. Og vi hos Pashion.dk er nemlig glade for Festina ikke kun når der tales om armbånd. For Festina må man sige de er med på moden, specielt når det gælder dame. Og hvad enten du skal benytte Armbånd Sommerfugl Rustfrit Stål til fest eller hverdag - så er det muligt. Har man ikke travlt kunne du vente lidt, og bestille når Armbånd Sommerfugl Rustfrit Stål er på tilbud/udsalg, for eksempel på januarudsalg, Cyber Monday eller Black Friday. Holdet bag Pashion.dk ville ikke vente, for lige nu er det jo så nemt at købe i webshoppen og leveret til døren, til kun 210,00,-. En meget fair synes vi hos Pashion.dk. Hvis Armbånd Sommerfugl Rustfrit Stål ikke er i den rigtige størrelse eller farve kan du helt sikkert bestille noget andet der falder i sin smag. Miinto har et ganske stort udvalg af armbånd fra Festina, så fortvivl ikke - du finder helt sikkert noget du skal bruge.

Så hvis du kigger efter moderigtige Grå armbånd fra Festina til dame, så behøver du ikke kigge længere. Husk at dele Armbånd Sommerfugl Rustfrit Stål med alle dine venner på Facebook og Instagram når du har købt. Så kan de rigtig blive misundelige på dit smarte køb. Glem nu ikke at følge Pashion.dk på de sociale medier.


Hvorfor du skal vælge netop armbånd i Grå

Hvis du ser grå, vil I formodentligt sammenligne farven grå med en følelsesløs farve. Grå er hverken kulsort eller hvid. Den er transformationen fra hvid mod kulsort. farven grå kan synes trist, hvis den står for sig selv. Da grå er neutral, er den grå farve også ekstraordinært stabil, og grå afstedkommer en følelse af fred - især hvis det handler om kvindemode. I betydningen af farver er farven grå deprimerende, men den grå farve er også fiks. Når det handler om tøj til piger, sammenligner man den grå farve med modenhed. Går man i modetøj i grå nuancer vil man fremstå selvsikker, i kontrol og til at stole på. Bær items i den grå farve, og du vil fremstå anstændig og dygtig.

Grå er en dominerende nuance, og farven har en befæstende effekt på farverne, farven grå kommer i berøring med. Den grå farve rummer hyppigt anparter af forskellige nuancer. Derfor kan man som kvinde mixe dit tøj i farven grå med forskellige farver. Kvinder kan prioritere farver som blå, gul, lilla eller grøn, fordi disse farver kan forekomme ekstra stærkt sammen med den grå farve. Tøj til kvinder i farven grå skal nødvendigvis ikke at være inspirationsfattige, så længe du kan ophæve og aktivere den med andre nuancer. Gråt tøj alene har helt indlysende også rigtig gode kvaliteter. Den lysere grå farve virker dæmpende og afstressende på omgivelserne, så den kan du prioritere til et roligt udseende. Mørkegrå forekommer til gengæld højtidelig og skriger af selvdisciplin. Prioritér derfor den mørkegrå farve til dine beklædningsgenstande, når du som pige har lyst til at stråle af endnu mere professionalisme, og den lysegrå når du som dame skal være mere afdæmpet i din påklædning eller dit antræk. Der findes diverse nuancer af farven grå, og piger må bruge den som ønsket.


Hvorfor du skal købe hos Miinto
  • Pris for levering: Fri porto for køb over 499 DKK
  • Leveringstid: Maksimalt 2 dage
  • Returbetingelser: Gratis returnering 14 dage

Den store shopping platform, Miinto er en ny og spændende måde at købe tøj på internettet. Miinto startede Her i Danmark og hovedsædet udfoldede sig i ’09 og Miinto kan i 2018 prale af at have i omegnen af 7 lande i Europa vist på platformen. Den ting, som adskiller dem fra konkurrerende online platforme er, at den modsat hvad man kunne tro ikke er en butik, som selv er lagerførende og tager sortimenter ind fra faste firmaer.

Det er i virkeligheden en kæmpe e-commerce platform for allerede etablerede butikker, som godt vil tilbyde deres sortiment, men ikke helt tænker at en privat webshop er løsningen. Hvis du køber på siden er det såfremdeles ikke en samlet stor online shop du handler hos, men i stedet for en samling forskellige forhandlere, der hver især står for at ordne de ordrer der kommer ind, pakke det bestilte og sende dem til mennesker i hele DK. Det er en fantastisk mulighed for dig, som gerne vil have muligheden for at shoppe lokalt, men desuden gerne vil muligheden for at se, hvad hele markedet kan lokke med. Du kan nemt selv beslutte, om du ønsker at søge på en bestemt vare, en varegruppe eller om du ønsker at søge på område. Hos Miinto finder der alt indenfor mode til herrer, dametøj, mode til børn, sport, skønhed og indretning. Der sælges således noget for os alle – og man kan med stor sandsynlighed også finde frem til det, du mangler!