Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Aste Lightweight Bum Bag Taske Sort SANDQVIST
Aste Lightweight Bum Bag Taske Sort SANDQVIST
SANDQVIST

Aste Lightweight Bum Bag Taske Sort SANDQVIST

365,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe Aste Lightweight Bum Bag Taske Sort SANDQVIST bæltetasker fra SANDQVIST online hos Boozt her, så du på den måde kan helt undgå at skulle gå i en butik, og dermed sid i fred og ro uden at blive plaget af pågående sælgere i butikken. Men du bør ikke vente for længe - for netop denne farve er yderst efterspurgt, specielt for de størrelser der er populære. Skynd dig at køb så længe der stadig er på lager, det ville være så ekstremt trist hvis man ikke når det.

  • Produktnavn: Aste Lightweight Bum Bag Taske Sort SANDQVIST
  • Mærke: SANDQVIST
  • Køn: Herre
  • Størrelse:
  • Type: Bæltetasker
  • Farve: Sort
  • Shop: Boozt
Beskrivelse

Her på Pashion er vi meget stolte over at få muligheden for at fortælle dig om SANDQVIST Aste Lightweight Bum Bag Taske Sort SANDQVIST bæltetasker . Du ved ikke om SANDQVIST Aste Lightweight Bum Bag Taske Sort SANDQVIST på et tidspunkt kommer på tilbud - for eksempel på januarudsalg eller på Black Friday. Tør man virkelig vente, for du ender bare med SANDQVIST bæltetasker i en helt anden mønster, farve eller model?

Med intet mindre end en 2-årig garanti kan det aldrig gå helt galt da det er et lovkrav i Danmark. Præcis ligesom med minimum 14 dage med mulighed for returnering. Så man kan bare sende retur produktet hvis det nu ikke passer i størrelsen eller hvis nu man ikke kan lide modellen/mønsteret på i virkeligheden. Er du virkelig fornuftig, kan man melde dig til Boozt’s mail-liste. Her kan du være heldig og modtage en rabatkode ved din aller første bestilling på helt op mod ti til femten%, eller måske mere. Ender du med at bestille Aste Lightweight Bum Bag Taske Sort SANDQVIST må du huske at dele din oplevelse på Pashions Facebookside og Instagram. Vi på Pashion bekymrer os meget om vores besøgenes erfaringer med at benytte servicen. Vi hører derfor gerne din bedømmelse. Boozt har ekstremt flotte anmeldelser rundt omkring fx på Google, Trustpilot og Facebook, og levering inden for få dage, og du kan følge din ordre hele vejen fra Boozt og til din dør. Så hvorfor skulle man gå et andet sted at gå hen når du kan finde bæltetasker fra SANDQVIST her hos Boozt, som forhandler stort set alle de mest kendte produkter?

Selv om Boozt ikke er tænkt på som den ledende inden for bæredygtig mode - så er det ikke ensbetydende med de ikke går op i det. For det er noget de bekymrer sig om.

Aste Lightweight Bum Bag Taske Sort SANDQVIST laves i et super behageligt materiale. SANDQVIST er nemlig ret kendt for netop deres høje kvalitet, måske specielt når det omhandler bæltetasker. Og selvom det måske ikke er sæson for at gå med Aste Lightweight Bum Bag Taske Sort SANDQVIST (slet ikke for Danmark), så bliver det det!


Mere om farven Sort

Sort er for mange den optimale aristokratiske og rigtig pæne farve. Det er sort man vælger, når vi skal benytte habitten og den nuance, der bliver solgt flest underdele af. Det er en nuance vi ser som synonym for magt og autoritet. I herrernes stil finder man heller ikke mange kombinationer, der ikke indeholder minimum lidt sort.

Samtidigt er det en farve der viser sig helt oppe fra toppen, hvor flere af de mest populære designere elsker at benytte nuancen og helt til de helt almindelige butikker, som også med stor sikkerhed har et stort sortiment af sort tøj til både damer og herrer.

Igennem moden har sort ofte blevet kendetegn for de mørke kræfter. Man ser ofte heltens fjende beklædt i sorte gevandter samt kolde træk, hvor imod hovedpersonen der redder verden fra ryggen af sin hvide hest. Alligevel er farven ikke en mulighed vi vælger fra når det kommer til fest og hverdag, for det er ganske sikkert den farve som giver stærkest indtryk af elegant stil og klasse. Sågar når det kommer til fodtøj er mænd gladest for det sorte valg. Hele vejen fra de lækre laksko til mere almindelige kondisko, er sort uden sammenligning den mest solgte farve. Det er ikke kun fordi den er klassisk pæn - den er også rigtig praktisk og kan matche alt det andet vi har på hylderne.


Læs mere om Boozt
  • Pris for fragt: Gratis levering ved bestillinger over 499 DKK
  • Forventet leveringstid: 1-2 dage
  • Returbetingelser: Fri retur 30 dage

En af de store online webshops kan man sige er et ægte nordisk eventyr. For på trods af selve forretningens hovedsæde har til huse i Malmø, er onlineforretningen startet af to danskere. Direktøren for det hele på dette tidspunkt er en svensker som bor i København, så man kan sige han holder historien gående. Boozt er et kæmpestort online shoppingunivers der må siges at give fri adgang til fra alle de mest populære mærker på markedet helt uden man behøver at gå udenfor. Shopping online er potentielt en af de eksplosivt voksende markeder i dag fordi en stor del af os har travle hverdage, der ikke giver muligheden for at komme ud og købe tøj lige så tit som vi ville ønske det. Samtidig vil vi alle have den samme mulighed for at købe tøj som dem som bor i midste af de aller største modebrændpunkter i verden. Dette kan vi hjælpe dig med. Boozt.com har ikke alene mode til damer men også mændene og drenge og piger så du kan få styr på alle gaverne et sted og udelukkende skulle købe en gang levering. Verdens aller største online forretninger bugner af mærker og har altid store lagre med produkter på tilbud.

Både damer og herrer har allerede fundet ud af fordelene ved at købe ind online og Boozt.com står selvfølgelig ikke tilbage for det, så du kan finde tæt på alt det du tænker på når man scroller gennem hjemmesiderne med sko, tøj og accessories.