Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Athena Regular Jeans Lige Jeans Sort MOS MOSH
Athena Regular Jeans Lige Jeans Sort MOS MOSH
MOS MOSH

Athena Regular Jeans Lige Jeans Sort MOS MOSH

799,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Køb Athena Regular Jeans straight leg jeans fra MOS MOSH i onlineshoppen, så du på den måde kan fuldstændig undgå at skulle i en normal butik - og købe i stilhed uden at skulle blive plaget af sælgere i butikken. Men du skal ikke være for langsom - lige netop denne model og farve er ekstrem populær, og specielt for de størrelser der er normale. Så køb så længe de er på lager, det ville være så ekstremt irriterende hvis man ikke når det.

  • Produktnavn: Athena Regular Jeans
  • Brand: MOS MOSH
  • Produceret til: Dame
  • Størrelse:
  • Type: Straight leg jeans
  • Findes i farverne: Sort, Blå
  • Forhandler: Boozt

Beskrivelse

Her hos Pashion.dk er vi virkelig stolte over, at have mulighed for at fortælle dig om MOS MOSH Athena Regular Jeans .

Man kan aldrig vide om Athena Regular Jeans på et tidspunkt kommer på udsalg, for eksempel til januarudsalg eller på Black Friday. Tør du virkelig vente, for du ender bare med MOS MOSH straight leg jeans i en anden farve, mønster eller model? Med hele to garanti kan det umuligt ende galt, da det er et lovkrav i Danmark. Præcis ligesom med mindst 14 dages med mulighed for retur. Så man kan altid returnere produktet i tilfælde af nu det ikke passer i størrelsen, eller man ikke kan lide mønsteret på foran spejlet. Er man virkelig fornuftig kan du overveje at melde dig til deres nyhedsbrevsliste. For her kan du måske være heldig og få tilsendt en rabatkode til sin allerførste bestilling på op mod 10-femten procent - eller måske mere. Hvis du ender med at købe Athena Regular Jeans må du endelig huske at dele oplevelsen på vores sociale medie kanaler. Vi hos Pashion.dk går rigtig meget op i vores brugeres erfaringer med at benytte vores produkt. Vi hører derfor gerne jeres ris og ros. Boozt har virkelig gode anmeldelser diverse steder, for eksempel på Trustpilot, Google og Facebook og leverer indenfor få dage, og så kan du følge din ordre hele vejen fra Boozt og til dig. Så hvorfor skulle man gå et andet sted at gå hen når nu man kan købe MOS MOSH straight leg jeans her hos Boozt som forhandler de fleste af de kendte produkter? Men selv om Boozt ikke er husket som den førende indenfor økologiske materialer - så er det ikke ensbetydende med de slet ikke bekymrer sig om det. Det er noget de bekymrer sig om. Athena Regular Jeans laves i rigtig behageligt materiale. MOS MOSH er også kendt af mange for deres kvalitet - og måske specielt når det omhandler straight leg jeans. Selv om det ikke ligefrem er sæson for at gå med Athena Regular Jeans (og slet ikke for Danmark), så skal det nok blive det!


Læs mere om farven Sort, Blå

Klassikeren vi alle kender. Sort kendetegner ofte det onde. Skyggerne og det skjulte. Det er en nuance som overskygger andre kulører og samtidigt en kulør, der kan blive brugt til at fremhæve mange andre lyse typer farver i modebilledet. I tiden er det en typisk nuance som er et billede på elegance. Vi kan ofte kende den fra moden som det helt mørke jakkesæt og smoking til damer samt den lille sorte kjole.

Det er en kulør de fleste har i vores tøjskab fungerende som en vigtig del af basisgarderoben. Af denne simple grund er den en af de toner som vi ser igen og igen i den store modeverden både i butikkerne samt på diverse catwalks. Det er også en kraftfuld farve der symboliserer autoritet og magt. Af samme grund ser man mange personer i magtfulde positioner med garderober af både den formelle og uformelle slags i denne tone - netop fordi den understreger deres position. I denne tid ses det tit sort inden for store forbilleder i musikbranchen. Ud over detfindes også de helt klassiske typer som helt sorte bukser, den lille sorte og sidst men ikke mindst den mørke smoking. Er du i tvivl om hvad du bør tage på så er sort altid en sikker vinder.


Om Boozt
  • Pris for fragt: Gratis fragt ved bestillinger over 499 DKK
  • Leveringstid: Max to dage
  • Betingelser for returnering: Gratis returnering i 30 dage

En af de store online tøjforretninger kan man sige er et rigtigt Skadinavisk eventyr. For til trods for selve firmaets hovedsæde hører hjemme i Malmø så er onlinebutikken foundet af to danskere. Lederen på toppen på dette tidspunkt er også svensker med adresse i København, så man kan roligt sige han holder arven ved lige.

Boozt.com er et kæmpestort online shoppingunivers, som giver adgang til fra stortset alle de mest efterspurgte mærker i modebilledet uden man behøver at bevæge dig fra sofaen. Indkøb på nettet er potentielt en af de hurtigste voksende markeder netop fordi mange af os har travle hverdage der gør det svært at komme ud og shoppe lige så tit som man gerne vil det. Ydermere ville vi alle nok gerne have den samme adgang til mode som dem, som bor i midste af de absolut største modemetropoler på denne klode. Den mulighed har du hos os. Boozt.com har ikke bare modetøj og sko til damerne men også herrerne og drenge & piger, så man kan få styr på alle gaverne et sted og klare dig med at købe en enkelt fragt. Verdens store online butikker bugner af brands og har altid kæmpe lagre med produkter på udsalg.

Både mænd og damer har fundet ud af fordelene ved at købe på nettet og Boozt.com står naturligvis ikke tilbage for den tendens, så du kan finde i omegnen af alt, man ønsker, når man scroller gennem websiderne med tøj, sko og accessories.


Hvorfor du skal investere i MOS MOSH

Da den tidligere Bestselleransatte, Kim Hyldahl i totusindogti øjnede, det han kalder, ’Et hul i markedet’, blev det startskuddet til mærket MOS MOSH. Allerede fra den første dag har det ligget i kortene, at fremtiden for produkterne ikke kun lå i Danmark, men derimod i hele Norden og den fremgangsmåde har virket for Sydjyske mærke, som i 2019 kan fremvise et kæmpe overskud og en fast kundebase, der elsker de æstetiske, velsiddende jeans og chinos fra MOS MOSH. Ideen bag virksomheden har fra dag et været at lave produkter, der får det bedste frem i dem, der bærer det. At producere denimbukse og slacks til alle kvinder, som sørger for, at de er tilfreds og sidder, perfekt - også til trods for længere tids brug og flere vaskemaskineture. Da det bare er et æstetisk og uprætentiøst produkt, lægger Hyldahl stor omtanke på pasformen for at det er helt optimalt hver gang. Endvidere er udvælgelsen af denim af uhyreumådelig vigtighed, dersom det sluttelige produkt er både flot og holdbart. I løbet af en ganske kort tid fik det danske mærke, MOS MOSH anlagt en stor kundeskare i hele Skandinavien og i resten af Nordeuropa grundet mærkets denimbukse og brandet har herefter udvidet deres udvalg med flere forskellige andre dele indenfor beklædning. I dag kan kunder finde alt fra skjorter, figursyede jakker og skønne, veldesignede bukser til lædervarer og kaftaner.

Siden er aktiemajoriteten i mærket blevet opkøbt af en kapitalfond i Tyskland, Findos Investor, som har betalt pænt for mærket, som i skrivende stund har omkring 700 butikker, der sælger deres varer fordelt over både Skandinavien og i resten af Nordeuropa. Fremtiden byder på nye butikker over hele EU og kanske herudover verden, nu, hvor Hyldahl og brandet har den store, tyske økonomi bag sig til at bakke op om fremstødet.


Om straight leg jeans

Der er ikke nogen spørgsmål om det faktum at moden til kvinder er det, som i årene har været langt mere synlig på markedet. På trods af mode til herrer er blevet mere synlig i de sidste år, så fylder dametøj stadig langt mere på de mange runways i modeugerne og hos forhandlerne. Trenden afgøres oprindeligt af de forskellige modeemperier, når de fremstiller sæsonens trends frem, men ind imellem findes der også det, som har navnet gademode. Der er det moden på gaden, som menes og moden her sættes af de såkaldte modemoguler, som er ganske ordinære mennesker med sans for mode. For kvinder findes der ikke udelukkende én trend, men utallige alternative, der hver er målrettet mod sit unikke segment af potentielle kundegrupper. Og idet der findes så mærkbar forskel på, hvad som passer kvinder i de forskellige aldersgrupper, så er der også væsentlig forskel på, hvad der er moderne i de forskellige aldre. Fælles for alle er ikke desto mindre stadigvæk både prints, snit og styling, som er generelt fremherskende imens andre er mere identificerede af den designer der har produceret det eller den gruppe, tøjet er designet for. Nu er tøj til kvinder fordelt på to højst forskellige overordnede kategorier, nemlig ’high street’, som tæller de helt almene forretninger som Hennes & Mauritz og Gina Tricot. Ellers findes de eksklusive brands i den mere pebrede ende af skalaen, her ligger blandt andet Marc Jacobs og Gucci.

Størstedelen af damer sammensætter de to kategorier med hinanden og former således en personlig stil, som bliver bygget op af nutidens trends, men kombineret efter den personlige stil. Grundet at internethandlen er blevet meget mere udbredt, kan vi nu ikke bare købe tøj i butikkerne, men ligeledes over nettet, hvorfor vi har hele kloden liggende for vores fingerspidser. Det åbner en endnu større mulighed for at købe de aktuelle tendenser inden for mode for at skabe en individuel garderobe.