Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Aurelie Badedragt Badetøj Sort Marie Jo
Aurelie Badedragt Badetøj Sort Marie Jo
Marie Jo

Aurelie Badedragt Badetøj Sort Marie Jo

750,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Model: Aurelie Badedragt Badetøj Sort Marie Jo
  • Mærke: Marie Jo
  • Lavet til: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Type: Badedragter
  • Farve: Sort
  • Kan købes hos: Boozt

Du må hellere skynde dig at købe Marie Jo Aurelie Badedragt Badetøj Sort Marie Jo så længe der stadig er på lager. Det ville være så trist hvis man ikke når det. Men du bør ikke vente længe - for netop denne model i Sort er virkelig efterspurgt, gælder specielt for de mest gængse størrelser. Nu kan du købe hos Boozt her, så du kan slippe for at bevæge dig i en fysisk forhandler. På den måde kan du dermed sidde helt for dig selv uden at blive forstyrret af sælgere hos forhandleren.

Beskrivelse

På Pashion er vi meget stolte af at få muligheden for at vise dig om Aurelie Badedragt Badetøj Sort Marie Jo fra Marie Jo .

Man ved ikke om Marie Jo Aurelie Badedragt Badetøj Sort Marie Jo senere kommer på tilbud - fx til Black Friday eller januarudsalg. Men tør du vente, for man ender med Marie Jo badedragter i en anden farve, mønster eller model?

Med intet mindre end en 2-årig garanti kan det umuligt ende galt, da det er et krav i Danmark. Præcis ligesom med mindst 14 dages med mulighed for retur så man kan altid returnere produktet i tilfælde af nu det ikke passer i størrelsen, eller du ikke alligevel kan lide farven på i lyset derhjemme. Hvis man er rigtig fornuftig, kan du tilmelde dig deres medlemsklub. For der kan du være heldig og modtage en rabatkode for din første bestilling på op mod ti til 15 procent - eller måske mere. Hvis du ender med at bestille Aurelie Badedragt Badetøj Sort Marie Jo må du huske at dele oplevelsen på vores Facebookside og Instagram. Vi på Pashion bekymrer os meget om vores besøgenes erfaringer med at bruge vores service. Vi hører derfor meget gerne jeres bedømmelse. Boozt har rigtig gode anmeldelser mange steder fx på Google, Trustpilot og Facebook med levering på kun meget få dage - og så kan du tracke ordren hele vejen fra Boozt og til dig. Hvorfor gå et andet sted hen når man kan købe badedragter fra Marie Jo lige her hos Boozt, som sælger stort set alle de mest kendte produkter? Selvom Boozt nok ikke er kendt som den ledende inden for bæredygtighed - så betyder det ikke de ikke tænker over det. For det er i den grad noget de går op i. Aurelie Badedragt Badetøj Sort Marie Jo produceres i super behageligt materiale. Marie Jo er også ret kendt for netop deres lækre kvalitet - måske specielt når det drejer sig om badedragter. Selvom det ikke ligefrem er sæson for at gå med Aurelie Badedragt Badetøj Sort Marie Jo (og slet ikke for Danmark), så skal det nok blive det!


Om at gå i badedragter i Sort

Klassikeren over alle klassikere. Sort kendetegner ofte mørket. Det skjulte i skyggerne. Det er kuløren som formørker de andre kulører, og samtidigt en nuance, der kan bruges til at indramme andre kraftige farver i regnbuen.

I vor tid er det en old school kulør, der udstråler overklasse og elegance. Vi kender den fra butikkerne som det officielle suit og smoking til damer samt den klassiske cocktailkjole. Det er en farve vi alle har i vores tøjskab fungerende som en meget vigtig del af basisgarderoben. Af denne grund er den også en af tonerne man ser igen og igen i modebilledet både i hight street butikkerne, og i high fashion. Det er også en meget stærk farve som symboliserer både magt og autoritet. Derfor ser vi også mange personer i ledende jobs med dragter af både den uformelle og formelle slags i netop sort, fordi nuancen blot understreger og udstråler magten i deres position. I disse dage ses det rigtig tit sort indenfor især forbilleder i musikbranchen. Desudenses de helt klassiske og genkendelige modeller som de helt sorte bukser, den lille sorte og ikke mindst den sorte smoking. Er du i tvivl om hvilken du bør vælge så er sort altid et godt valg.


Hvorfor du skal købe hos Boozt
  • Pris for levering: Gratis fragt for bestillinger over 499 DKK
  • Forventet tid for levering: Højst to dage
  • Returbetingelser: Fri returnering 30 dage

Måske en af de største online tøjforretninger er et ægte Skadinavisk eventyr. På trods af selve hovedsædet har til huse i Malmø, så er webshoppen opstartet af 2 danskere. Direktøren på nuværende tidspunkt er en svensker som bor i København, så man kan roligt sige han holder arven ved lige. Boozt er et kæmpestort online shoppingunivers, der man må sige giver fri adgang til fra de fleste de mest kendte brands i dag uden du er nødt til at bevæge dig udenfor.

Shopping online er en af de hurtigste voksende markeder fordi en stor del af os har travle hverdage, som gør det svært at komme ud og gå på tøjindkøb så ofte som man gerne vil det. Desuden vil de fleste nok gives den samme mulighed for at købe tøj som de der bor midt i de aller største modemetropoler på Jorden. Det kan vi på Boozt. Boozt.com har ikke udelukkende sko og modetøj til kvinderne, men også en hel masse til mændene og drenge og piger så man kan få styr på alle gaverne et sted og klare dig med at købe en enkelt fragt. Verdens aller største online modebutikker er fyldt med brands og har stort set altid kæmpe store sortimenter af udsalgsvarer. Både herrer og kvinder har allerede opdaget det smarte ved at shoppe i onlinebutikker og Boozt.com står selvfølgelig ikke tilbage for den succes, så du kan finde stort set alt man står og mangler, når man scroller gennem websiderne med tøj, sko og accessories.


Hvorfor du skal investere i badedragter

Der findes ikke tvivl om det faktum at kvindemoden er det, der igennem løbet af årene har været langt mere evident på markedet. Til trods for mode til herrer er blevet mere synlig i den sidste tid, så optager kvindetøj endnu langt mere på modeugernes runways og hos forhandlerne.

Trenden udstikkes som udgangspunkt af de forskellige modeguruer, idet de fremstiller designernes modeller frem, men herudover tilkommer der ligeledes det, der er kendt som gademode. Der er det moden udenfor butikkerne, som omtales og moden her sættes af de såkaldte ”modemoguler”, som er fuldstændigt ordinære personer med en næse for trends. Hos kvinder er der ikke blot én trend, men imidlertid en perlerække alternative, der alle taler til hver deres segment af potentielle kvinder. Netop siden der ses så markant forskel på, hvilke modeller som passer kvinder i de forskellige aldre, så findes der derudover væsentlig forskel på, hvad der er moderne indenfor de forskellige kvinder. Fælles for alle er dog ofte både prints, model og styling, som er overordnet gennemgående imens andre er mere skabt af designteamet der har designet det eller den gruppe, tøjet er designet til. I dag er tøj til damer inddelt i to mærkbart ulig kategorier, nemlig ’high street’, som omfatter de ganske almene tøjbutikker som Hennes & Mauritz eller Gina Tricot. Yderligere kommer de eksklusive mærker i den kostbare ende af prisskalaen, her er blandt andet Gucci og Marc Jacobs.

Mange forbrugere mixer de 2 kategorier på kryds og tværs og laver på denne måde en individuel style, der bliver lavet af stilen i tiden, men kombineret ud fra den unikke garderobe. Som følge af at internethandlen er blevet langt mere udbredt, kan vi i dag ikke kun købe mode i de fysiske forretninger, men også på internettet, hvorfor man har hele kloden liggende for fingerspidserne. Hvilket giver os en kæmpestor chance for at købe de foreliggende modetendenser indenfor modeverdenen når vi ønsker at skabe en unik style.