Danmark Danmark (skift)
+1.646.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 38 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
badesandaler adidas  ADILETTE AQUA K
Adidas

badesandaler adidas ADILETTE AQUA K

125,00 DKK 139,00 DKK -10%

Du kan nemlig nu købe Badesandaler adidas ADILETTE AQUA K fra Adidas hos Spartoo her og bare være i fred og ro uden at blive forstyrret af pågående sælgere i butikken.

  • Produktnavn: Badesandaler adidas ADILETTE AQUA K
  • Brand: Adidas
  • Lavet til:
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori:
  • Findes i farverne:
  • Shop: Spartoo

Men du bør ikke være for langsom - for lige netop denne model i er virkelig populær, specielt for de gængse størrelser. Skynd dig at køb så længe der stadig er på lager, det ville være så ekstremt irriterende hvis man går glip af det.

Beskrivelse

Hos Pashion.dk er vi stolte over, at få mulighed for at fortælle dig om Badesandaler adidas ADILETTE AQUA K fra Adidas .

Man kan aldrig vide om Adidas Badesandaler adidas ADILETTE AQUA K en anden dag ender på udsalg - for eksempel på Black Friday eller på januarudsalg. Men tør du vente - for du ender bare med Adidas i en helt anden model, farve eller mønster?

Når Spartoo giver hele 2 garanti kan det umuligt ende galt når det er et dansk lovkrav. Præcis ligesom med mindst 14 dage med mulighed for returnering, så du kan altid sende retur Badesandaler adidas ADILETTE AQUA K hvis det nu ikke passer i størrelsen, eller du ikke alligevel kan lide modellen på. Hvis man er smart, kan man tilmelde dig deres nyhedsbrevsliste. For her kan du måske være heldig og modtage en rabat til sin første bestilling på 10-15 procent, måske mere. Ender du med at købe Badesandaler adidas ADILETTE AQUA K må du huske at dele din oplevelse på vores Facebookside og Instagram. Vi på Pashion går meget op i vores brugeres oplevelser med at bruge vores produkt. Vi vil gerne høre din ris og ros. Spartoo har virkelig imponerende bedømmelser rundt omkring, fx på Google, Facebook og Trustpilot, leverer på meget få dage. Og så kan du tracke din ordre fra Spartoo til din dør. Hvorfor gå et andet sted hen når nu du kan købe Adidas her på Spartoo - der forhandler stort set alle de populære produkter? Og selv om Spartoo måske ikke er husket som den førende indenfor økologiske materialer, så er det ikke fordi de slet ikke går op i det. Det er i den grad noget de går op i. Badesandaler adidas ADILETTE AQUA K bliver produceret i virkelig lækkert materiale. Adidas er også ret kendt for deres kvalitet - og måske specielt når det omhandler . Men selv om det måske ikke ligefrem er sæsonen for Badesandaler adidas ADILETTE AQUA K (slet ikke for DK) - så skal det nok blive det!


Læs mere om Adidas

Det berømte tyske sportsbrand, som siden før 1920 har ekviperet topatleter verden over, kendes i dag primært på de 3 streger, som pryder mærkets produkter. Starten på det hele var én mands vision. Efter at være vendt tilbage fra første verdenskrig grundlagde Adi Dassler i de første år af 1920 det, der blev til Adidas, hjemme hos sin mor i Tyskland, Herzogenaurach.

I denne tid er Adidas mest kendt for sine succesfulde samarbejder med kendte musikere og designere – specielt den amerikanske musiker, Kanye West der er forbundet med de meget omtalte Yeezy sneakers, som kun findes i limited editions og på den måde giver udslag i noget, som nærmest minder om panik hos shoppere verden over, når de kommer på markedet. Denne form for samarbejde startede ved et tilfælde, da en medarbejde hos Adidas i sin tid deltog i en optræden med Run DMC, som under musikken holdt et par Adidas kondisko i luften. Det startede et at de allerførste samarbejder som dette og har været med til at lægge grunden til det som man forbinder mærket med i dag.


Hvorfor du skal investere i sandaler

Som tøj til børn er der ligeledes sket utrolig meget med fodtøj og sko til børn. Rene og lune futter er afsættet for en god dag gennem vinteren, som et par fjerlette og magelige sandaler kan redde en på en lun dag. Til trods for at der helt sikkert også findes mode udi sko til børn, så er det først og fremmest følelsen, der vælges ud fra. Det ved flertallet af brands allerede og derfor, er der heldigvis rigtig god mulighed for at kunne finde sko der har perfekt fit og rum til tæerne til børn i de fleste aldre.

Tillige med fittet, så er vi ligeledes blevet en del yderligere oplyste om hvad tingene er lavet af og hvad det gør for de søde små futter og at de kan få luft og komme af med fugt, uden at skulle være låst inde.

Nu om stunder er der rigtig mange skønne firmaer, der arbejder med at forme fodtøj til børn, som er lavet i lækre materialer, og der sidder godt på futten. På samme tid er forældrene og firmaerne blevet mere bevidste om bedre kvalitet og slidstyrke i stedet for rappe og mere overkommelige alternativer.

Småbitte, bløde fødder fortjener de fineste og mest behagelige børnesko. Omvendt er der heller ikke noget mere skønt end at matche de voksne. Det har de helt store sneaker-mærker også opsnappet og som følge heraf kommer alle de populære kicks både til børn og voksne. I det øjeblik det handler om de i højere grad funktionelle børnesko såsom vintersko og gummistøvler, så er fittet, der er det vigtigste, på højde med bæredygtigheden. Det handler om, at vores børn skal kunne boltre udenfor i alle forhold uden at skulle få iskolde og klamme fødder og helt uden at være nødt til at skrabe pusselankerne efter sig, når støvlerne er tunge. Heldigvis findes der virkelig gode lejligheder for at investere i vinterfodtøj til børn i lette, hensigtsmæssige råmaterialer som Gore-Tex eller andre membraner, der er åndbare, men også vandafvisende, sådan at de bittesmå fusser forbliver dejligt varme og helt tørre gennem den danske vinter.