Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Bae Beauty Toilettaske Lyserød By Malene Birger
Bae Beauty Toilettaske Lyserød By Malene Birger
By Malene Birger

Bae Beauty Toilettaske Lyserød By Malene Birger

1.799,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan nu købe Bae Beauty Toilettaske Lyserød By Malene Birger toilettasker fra By Malene Birger hos Boozt her og stille og roligt sidde for dig selv uden at skulle stå i kø i butikken.

  • Modelnavn: Bae Beauty Toilettaske Lyserød By Malene Birger
  • Mærke: By Malene Birger
  • Køn: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Type: Toilettasker
  • Farve: Sort
  • Shop: Boozt

Du burde skynde dig, for netop denne model og farve er meget eftertragtet - og specielt for de størrelser som er mest normale. Så skynd dig at køb mens de stadig er på lager - det ville være så ekstremt ærgerligt hvis man ikke når det.

Beskrivelse

Lige nu kan man bestille Sort By Malene Birger toilettasker for kun DKK1.799,00 en rigtig god pris kan man jo nok sige. Og vi på Pashion.dk er nemlig fans af By Malene Birger, specielt når der tales om toilettasker. For når det kommer til By Malene Birger er de altid med på moden - specielt når det kommer til dame. Og uanset om man skal benytte Bae Beauty Toilettaske Lyserød By Malene Birger til en fest eller hverdagsbrug - så har du i den grad muligheden.

Hvis man ikke har travlt kan man i stedet vente og købe når Bae Beauty Toilettaske Lyserød By Malene Birger var på udsalg/tilbud, for eksempel til Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg.

Vi hos Pashion ville dog ikke vente, lige nu er det jo så nemt at bestille på nettet og med levering til din dør - til kun DKK 1.799,00. En rigtig fornuftig synes vi bag Pashion. Hvis den ikke er i den helt korrekte farve og størrelse kan du helt sikkert bestille noget andet der falder i din smag. Boozt har et enormt udvalg af toilettasker fra By Malene Birger, så fortvivl ikke - du skal nok finde noget du skal bruge.

Så i tilfælde af at du kigger efter nogle trendy Sort By Malene Birger toilettasker til dame, så bør du ikke undersøge mere. Husk at dele med dine venner og familie på Instagram og Facebook når du har købt. Så kan du få dem til at blive jaloux på dit lækre køb.

Og glem nu ikke at følge Pashion på social media.


Mere om farven Sort

Klassikeren over alle klassikere. Sort symboliserer ofte det mørke. Det der er svært at se i skyggerne. Det er en nuance, der opsluger de andre farver, men samtidigt også en farve der kan blive brugt til at fremhæve flere andre sprøde slags farver i moden. I vor tid er det en typisk kulør der udstråler elegance. Vi kender den fra klædeskabet som det helt elegante jakkesæt og smokingen til damer samt den lille sorte cocktailkjole. Det er en farve langt de fleste af os har i vores klædeskab som en meget vigtig del af hverdagsgarderoben. Af denne simple grund er den en af de farver som man ser om og om igen i modebilledet både i hight street butikkerne, men også i high fashion.

Det er samtidigt også en meget kraftfuld farve der udstråler både magt og autoritet. Derfor ser man mange mennesker i høje jobstillinger med garderober af både den uformelle og formelle slags i stil og farve netop fordi tonen blot understreger deres position.

I dag ser vi rigtig ofte sort indenfor populære forbilleder i modeindustrien. Ud over detses også de helt klassiske slags som de sorte jeans, den lille sorte cocktailkjole og sidst men ikke mindst den sorte smoking. Er du i tvivl om hvad du bør vælge så vil sort altid være en sikker vinder.


Mere om Boozt
  • Leveringspris: Gratis fragt for køb på over 499 kr.
  • Leveringstid: Max to dage
  • Returbetingelser: Gratis returnering 30 dage

Den store tøjbutikker online må man sige er et rendyrket Nordisk eventyr. Selv om selve firmaets hovedsæde har hjemme i Malmø så er onlinebutikken foundet af to danske mænd. Lederen på toppen i denne tid er da også svensker med bopæl i København så han forlænger det skandinaviske eventyr.

Boozt.com er et kæmpestort online shoppingunivers, der giver overblik over fra nærmest alle de moderne brands i modebilledet uden du er nødt til at løfte dig fra sofaen.

Online shopping er potentielt en af de største markeder i dag fordi rigtig mange har travle hverdage, der ikke giver tid til at komme ud og købe tøj så tit som man ville ønske det. På samme tid ville de fleste gerne have den samme shopping-mulighed som dem, der er bosiddende i midste af de absolut største modebrændpunkter på jordkloden. Det kan vi på Boozt.com.

Boozt.com tilbyder ikke kun sko og modetøj til kvinder, men også en hel masse til herrer og piger og drenge så man kan købe til alle på en gang og klare dig med at betale en omgang levering. Verdens aller største online modebutikker bugner af produkter og har altid kæmpe store udsalg. Både mænd og kvinder har allerede opdaget det smarte ved at shoppe vores tøj på nettet og Boozt holder sig heldigvis ikke tilbage for den succes, så du kan finde i omegnen af alt hvad man drømmer om når du scroller gennem websiderne med sko, modetøj og accessories.


Mere om By Malene Birger

Det danske mærke startede i ’03, af kvinden Malene Birger i hendes hjemby, København. Efter en uddannelse til tekstildesigner samt flere år som modedesigner hos mærket DAY Birger et Mikkelsen, startede Malene Birger sit eget mærke og er nu verdenskendt. Allerede i 2004 blev brandets klassiske designs vist på CPH Fashion Week og har lige siden været fremvist i de kulturelle modebegivenhed med mærkets stilrene modeller og variationer af populære beklædningsdele, som fx den lille sorte klassiker. En yderligere milepæl for brandet kom snart efter i totusindogseks, da By Malene Birger åbnede den allerførste fulde butik i designeres hjemstavn, København. I den følgende tid er det resulteret i i udkanten af 1000 forhandlere i over toogfyrre lande i verden og firmaet er nu forbundet med dets æstetiske kollektioner, der er udviklet på kendte styles kombineret med moderne detaljer.

I dag er det ikke mere Malene Birger selv, der styrer firmaet, for i totusindogfire valgte hun at trække sig tilbage og overlade det til nye talenter og siden ’07 har det været Mathilde Mader, som er blevet hånden og hjertet bag de kendte designs. Brandet har gennem tiden udmærket sig ved at vinde en række forskellige priser og har arbejdet sammen med en flere velgørende organisationer som blandt andet senest Støt Brysterne, Mødrehjælpen og mange andre, hvilket har vist sig at være et stort hit i forbindelse med By Malene Birgers genklang hos publikum.

Er du en fan af feminine items og tøj med klassisk snit, så er By Malene Birger med garanti lige din stil. Nu om stunder ejes By Malene Birger af den store koncern IC Group, der desuden også styrer 4 andre kendte modebrands, men looket og ideen bag firmaet står ligeså skarpt i dag, som det gjorde i starten, da de første ide blev vist.