+791.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 42 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Bælte 85
Lerros

Bælte 85

399,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Nu kan du nemlig købe Lerros Bælte 85 i onlineshoppen og dermed sidde i ro og mag uden at skynde dig i butikken.

  • Navn: Bælte 85
  • Brand: Lerros
  • Lavet til: Herre
  • Størrelse: 95N
  • Type: Bælter
  • Findes i farverne: Brun
  • Find den hos: Miinto

Men du bør ikke vente længe - for netop farven Brun og denne model er yderst populær - gælder specielt for de størrelser som er mest gængse. Så køb så længe de er på lager - det ville være så mega trist hvis du ikke når det.

Beskrivelse

Lige nu kan du finde Lerros bælter til kun 399,00 kr., en god pris må vi jo nok sige. Og vi er nemlig fans af Lerros specielt når det handler om bælter. Lerros må man sige de er altid med på moden, i hvert fald når det gælder herre. Og hvad enten man skal bruge Bælte 85 til fest eller hverdagsbrug, så har du muligheden. Hvis man ikke har travlt kan du vente i stedet, og købe når Bælte 85 er på tilbud/udsalg fx til Cyber Monday, Black Friday eller januarudsalg. Holdet bag Pashion ville ikke turde vente - lige nu er det nemt at købe på internettet og med levering til din dør, for kun 399,00 DKK. En rigtig fair synes vi bag Pashion. Hvis Bælte 85 ikke er i den rigtige farve eller størrelse kan man uden tvivl finde noget fra samme mærke som vil falde i sin smag. Miinto har et enormt udvalg af både Lerros og bælter, så, du skal nok finde noget du vil have.

Så hvis du leder efter moderigtige Lerros bælter, så behøver du ikke lede mere. Husk nu at dele med alle dine venner på Facebook og Instagram når du har bestilt. Så kan du få dem til at blive misundelige på dit smarte køb. Og glem ikke at følge Pashion på Instagram, Pinterest og Facebook.


Hvorfor du skal købe hos Miinto
  • Pris for fragt: Gratis porto for køb på over 499 kr.
  • Forventet leveringstid: Højst to dage
  • Returbetingelser: Fri retur 14 dage

Miinto er blevet en spændende og anderledes mulighed for at shoppe på nettet. Forretningen tog sit udspring herhjemme og firmaet udfoldede sig i 2009 og firmaet kan i 2018 bryste sig af at have hele 7 Europæiske lande vist med deres varer på websiden. Det, som adskiller firmaet fra lignende netbaserede shoppingplatforme er, at den stik mod forventning ikke er en forretning, der selv er lagerførende og tager sortimenter ind fra en række producenter. Det er faktisk en fælles online shoppingplatform for eksisterende butikker, som ønsker at tilbyde deres sortiment, men ikke forventer at en enestående webshop er en optimal løsning.

Hvis du handler på platformen er det derfor ikke en kæmpe butik du handler hos, men omvendt en samling forskellige forretninger, som uafhængigt af hinanden står for at holde styr på de ordrer der kommer ind, plukke varerne og sende dem til mennesker i hele DK.

Det tilbyder en spændende mulighed for dem, der ønsker at kunne at handle lokalt, men på samme tid ønsker at chancen for at opleve, hvad resten af verden kan lokke med. Du kan let selv afgøre, om du vil undersøge en præcis ting, en kategori eller om du foretrækker at søge på adresse.

Hos Miinto tilbyder de alt indenfor tøj til herrer, mode til kvinder, mode til børn, sportsudstyr, beauty og bolig. Der findes med andre ord noget for os alle – og I kan med stor sandsynlighed også finde frem til det, du leder efter!