Danmark Danmark (skift)
+1.102.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 38 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Bælte Sadelmager
Saddler

Bælte Sadelmager

399,00 DKK
105 cm
120 cm
85 cm
90 cm
95 cm

Du kan nemlig nu købe Bælte Sadelmager fra Saddler i denne onlineshop og arbejde for dig selv uden at skulle høre på irriterende sælgere hos forhandleren.

  • Produkt: Bælte Sadelmager
  • Brand: Saddler
  • Køn: Herre
  • Findes i størrelserne: 95N, 90, 85N, 120, 105K
  • Type: Bælter
  • Farve: Sort
  • Butik: Miinto

Du bør ikke vente for længe - lige netop farven Sort i denne model er rigtig eftertragtet, specielt for de størrelser der er mest populære. Køb så længe de er på lager - det ville være så øv hvis man misser det.

Beskrivelse

På Pashion er vi stolte over at have muligheden for at vise dig om Bælte Sadelmager bælter fra Saddler .

Man kan aldrig vide om Saddler Bælte Sadelmager senere ender på udsalg, fx til januarudsalg eller til Black Friday. Men tør man virkelig vente - for du ender måske bare med bælter fra Saddler i en helt anden model, farve eller mønster? Med hele en toårig garanti kan det umuligt ende galt, da det er et lovkrav i Danmark. Ligesom med minimum fjorten dages returmulighed, så man kan bare returnere produktet i tilfælde af nu det ikke passer i størrelsen eller hvis nu du ikke alligevel kan lide modellen/mønsteret i virkeligheden. Er du fornuftig, kan man overveje at melde dig til deres nyhedsbrevsliste. Her kan man måske være rigtig heldig og få en rabat for din første bestilling på helt op til 10-15% - eller måske mere. Ender du med at købe Bælte Sadelmager må du endelig huske at dele din oplevelse på Pashion.dk’s Instagram og Facebookside. Vi hos Pashion bekymrer os om vores besøgenes erfaringer med at benytte vores service. Vi hører derfor gerne jeres ris og ros. Miinto har meget flotte bedømmelser diverse steder, fx på Facebook, Google og Trustpilot leverer inden for få dage. Og så kan du tracke din ordre fra Miinto hjem til dig. Hvorfor gå et andet sted hen når du kan bestille bælter fra Saddler lige her hos Miinto, der er forhandler af de fleste af de mest kendte produkter? Og selv om Miinto nok ikke er kendt som pioneren når det drejer sig om økologiske materialer - så betyder det ikke de slet ikke tænker over det. For det er nemlig i den grad noget de tænker over.

Bælte Sadelmager bliver lavet i et rigtig behageligt materiale. Saddler er nemlig kendt for netop deres høje kvalitet, og måske specielt når det drejer sig om bælter. Men selv om det ikke er sæsonen for Bælte Sadelmager (slet ikke i Danmark) - så skal det nok blive det!


Om farven Sort

Sort er for alle den optimale klassiske rigtig pæne farve. Det er den man ender med at vælge når vi skal i jakkesæt eller smoking samt også den tone, der bliver solgt flest chinos i. Det er farven vi ser som symbol på autoritet. I mændenes skabe findes der ikke mange sammensætninger der ikke indeholder mindst én sort beklædningsgenstand. Det er også en farve, som breder sig helt fra toppen af - hvor store dele af de helt store modedesignere elsker at bruge den - helt ned til butikkerne på gågaden der også med sikkerhed har et kæmpe sortiment af sort tøj til både damer og herrer. Igennem historien har sort ofte blevet forbundet med noget mørkt. Man ser ofte den onde iført mørkt tøj og med grove træk, hvor imod prinsen der redder verden i sin lyse uniform. Til trods for det er farven ikke en mulighed vi undgår, når det handler om fest og til hverdag, for det er uden sammenligning den nuance, som giver stærkest indtryk af elegance og klassisk stil. Selv når det kommer til fodtøj er vi mænd glade for de sorte muligheder. Både når det handler om de klassiske festsko til mere almindelige sneaks, er sort uden tvivl den mest udbredte farve. Det er ikke alene fordi den er klassisk og pæn, den er også meget praktisk og passer til alt det andet man ellers har i skabet.


Mere om Miinto
  • Fragtpris: Fri porto for køb på over 499 DKK
  • Leveringstid: Max to dage
  • Betingelser for returnering: Fri returnering 14 dage

Miinto er en ny og spændende måde at shoppe på internettet. Platformen tog sin begyndelse i Skandinavien og det udfoldede sig i starten af 2009 og Miinto kan i dag bryste sig af at have hele syv lande i EU repræsenteret på hjemmesiden. Det, der adskiller firmaet fra lignende interntbaserede online platforme er, at det slet ikke er en forhandler, som selv har lager og køber varer fra faste producenter. Det er helt modsat en omfattende online platform for rigtige shops, der gerne vil udbyde deres varer, men ikke lige forventer at en enestående netbutik er en god mulighed. Hvis du handler på siden er det i givet fald ikke en samlet stor shop du handler i, men i stedet for en række forskellige butikker, som alle står for at administrere de ordrer som ruller ind, håndtere varerne og få dem afsendt til mennesker i hele landet.

Det er en fantastisk mulighed for dig, der gerne vil kunne at handle lokalt, men på samme tid ønsker at muligheden for at se, hvad verden kan lokke med. Du kan nemt selv beslutte, om du vil tjekke markedet for en præcis ting, en gruppe varer eller om du ønsker at søge på lokation. Hos Miinto kan der findes alt indenfor herretøj, damemode, mode til børn, sportsudstyr, beauty og bolig. Der findes på denne måde noget for langt de fleste – og man kan sikkert også finde det, I søger!