Danmark Danmark (skift)
+1.090.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 39 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
bæltetaske 25x18x8
DAY et

bæltetaske 25x18x8

599,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Produktnavn: Bæltetaske 25x18x8
  • Mærke: DAY et
  • Lavet til: Dame
  • Findes i størrelserne: One-Size
  • Kategori: Bæltetasker
  • Findes i farverne: Sort
  • Find den hos: Miinto

Du må hellere skynde dig at købe Bæltetaske 25x18x8 fra DAY et mens de stadig er på lager. Det er så ekstremt irriterende hvis man går glip af det. Men du bør ikke vente længe - for lige netop farven Sort er yderst eftertragtet - gælder specielt for de størrelser der er mest gængse. For du kan nu købe i denne online shop, så du kan slippe for at gå i en butik. På den måde kan du købe i fred og ro uden at skynde dig i butikken.

Beskrivelse

Her hos Pashion er vi meget stolte af, at have mulighed for at fortælle dig om DAY et Bæltetaske 25x18x8 . Du kan aldrig vide om DAY et Bæltetaske 25x18x8 senere ender på tilbud - fx på januarudsalg eller på Black Friday. Men tør man vente, for du ender bare med DAY et bæltetasker i en anden mønster, farve eller model? Når man som Miinto giver en toårig garanti kan det umuligt gå helt galt, da det er et krav i Danmark. Præcis ligesom med mindst 14 dages med mulighed for retur, så man kan bare sende retur produktet i tilfælde af det nu ikke passer eller hvis nu du ikke kan lide farven/mønsteret i virkeligheden. Er du fornuftig kan du overveje at tilmelde dig deres medlemsklub. Her kan du måske være rigtig heldig og få en rabat for sin allerførste bestilling på ti til femten%, eller måske mere. Hvis du ender med at bestille Bæltetaske 25x18x8 må du endelig huske at dele oplevelsen på vores social media kanaler. Vi går rigtig meget op i vores besøgenes erfaringer med at bruge vores service. Vi hører derfor gerne vores besøgenes bedømmelse. Miinto har virkelig gode bedømmelser mange steder, herunder på Trustpilot, Google og Facebook, med levering på kun ganske få dage - og du kan følge ordren fra Miinto og til dig. Hvorfor skulle man lede efter et andet sted at gå hen når nu man kan finde bæltetasker fra DAY et her hos Miinto, der sælger de fleste af de populære produkter? Selv om Miinto måske ikke er tænkt på som den førende inden for økologiske materialer - så betyder det ikke de slet ikke går op i det. For det er nemlig i den grad noget de tænker over.

Bæltetaske 25x18x8 bliver produceret i rigtig behageligt materiale. DAY et er nemlig kendt for deres gode kvalitet - og måske specielt når det handler om bæltetasker. Men selv om det måske ikke ligefrem er sæson for Bæltetaske 25x18x8 (og slet ikke for Danmark), så bliver det det!


Mere om farven Sort

Klassikeren over alle klassikere. Sort kendetegner ofte ondskaben. Det skjulte og skyggerne. Det er kuløren, som formørker de andre farver, men også farven som kan bruges til at fremhæve andre sprøde slags farver i moden. I dag er det en mere typisk nuance, der betyder elegance. Vi kan typisk kende fra butikkerne som det klassiske suit og smokingen til damer og den lille sorte cocktailkjole. Det er farven vi alle har i vores klædeskab som en vigtig del af hverdagsgarderoben. Derfor er den også en af de farver som vi ser gentagne gange i det generelle modebillede både på gågaden samt på runways. Det er på samme tid også en stærk farve som udtrykker både magt og autoritet. Derfor ses flere mennesker i magtfulde positioner med dragter til alle situationer i denne farve, fordi tonen understreger og udstråler magten i deres position. I tiden ses det ganske ofte sort indenfor populære forbilleder i moden. Herudoveropleves også de genkendelige typer fx helt sorte bukser, den lille sorte cocktailkjole og sidst men ikke mindst den sortfarvede smoking. Er du usikker på, hvad du vil tage på så er sort altid en sikker vinder.


Hvorfor du skal købe hos Miinto
  • Fragtpris: Gratis fragt ved bestillinger på over 499 DKK
  • Leveringstid: Maksimalt 2 dage
  • Returbetingelser: Gratis returnering 14 dage

Den store shopping platform, Miinto er en ny og anderledes mulighed for at købe lækre ting på computeren. Platformen startede i Nordeuropa og det blev grundlagt i totusindogni og forretningen kan i disse dage bryste sig af at have omkring syv EU lande repræsenteret som en del af nettet. De ting, som adskiller virksomheden fra lignende netbaserede online platforme er, at det modsat hvad man kunne tro ikke er en butik, som selv holder lager og tager varer ind fra planlagte producenter.

Det er helt modsat en samlet online platform for rigtige forretninger, som ønsker at vise deres varer, men ikke lige forestiller sig at en alenestående online butik er en optimal løsning. Hvis du køber på siden er det i givet fald ikke en samlet fælles webbutik du køber hos, men i stedet en buket individuelle forhandlere, der alle står for at holde orden på de bestillinger som lander i indbakken, håndtere dem og få dem sendt til købere i over alt.

Det er en alsidig platform for dem, som gerne kunne at handle lokalt, men også drømmer om at have chancen for at opleve, hvad markedet har. Du kan nemt selv vælge, om du vil undersøge en helt bestemt ting, en varegruppe eller om du ønsker at søge på location. Hos Miinto kan du finde alt indenfor tøj til herrer, kvindemode, tøj til børn, sport, skønhed og indretning. Der udbydes således noget for os alle – og I kan helt sikkert også finde de ting, man søger!