Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Bag
Sprayground

Bag

1.332,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Produktnavn: Bag
  • Brand: Sprayground
  • Køn: Dame
  • Størrelse:
  • Type: Sportstasker
  • Findes i farverne: Sort
  • Forhandler: Miinto

Du må hellere købe Sprayground Bag sportstasker mens der stadig er på lager. Det er så mega ærgerligt hvis man går glip af det. Men du burde skulle ikke være for langsom - for lige denne model i Sort er meget eftertragtet - og specielt for de størrelser der er mest normale. For nu kan du købe i denne online shop, og på den måde kan du helt undgå at gå i en fysisk forhandler. På den måde kan man stille og roligt sidde i fred og ro uden at skulle stå i kø i butikken.

Beskrivelse

På Pashion.dk er vi stolte over at have muligheden for at fortælle dig om Sprayground Bag . Man ved ikke om Sprayground Bag en anden dag ender på udsalg, for eksempel til Black Friday eller til januarudsalg. Tør du virkelig vente - for du ender med Sprayground sportstasker i en anden farve, model eller mønster? Med hele to garanti kan det umuligt ende helt galt da det er et lovkrav i DK. Præcis ligesom med minimum 14 dage med mulighed for returnering så du kan til hver en tid returnere produktet hvis det nu ikke passer, eller hvis nu man ikke alligevel kan lide mønsteret i lyset derhjemme.

Er man fornuftig, så kan du melde dig til deres nyhedsbrev. Her kan man måske være heldig og modtage en rabat til din aller første bestilling på helt op til ti-15% - måske mere. Hvis du ender med at købe Bag må du huske at dele din oplevelse på vores Instagram. Vi hos Pashion.dk går rigtig meget op i vores besøgenes oplevelser med at benytte vores produkt. Vi vil meget gerne høre vores brugeres bedømmelse. Miinto har meget gode anmeldelser mange steder, for eksempel på Trustpilot, Google og Facebook og leverer inden for få dage - og du kan tracke din ordre fra Miinto hjem til din dør. Hvorfor skulle man gå et andet sted at gå hen når nu du kan bestille Sprayground sportstasker her hos Miinto som er forhandler af stort set alle de mest kendte produkter?

Og selv om Miinto nok ikke er husket som pioneren når det kommer til økologisk mode - så er det ikke ensbetydende med de slet ikke bekymrer sig om det. For det er nemlig i den grad noget de tænker over.

Bag produceres i et virkelig smart materiale. Sprayground er nemlig kendt af flere for netop deres gode kvalitet, måske specielt når det handler om sportstasker. Selv om det ikke er sæson for at gå med Bag (og slet ikke i DK), så skal det nok blive det!


Om farven Sort

Klassikeren over alle klassikere. Sort kendetegner ofte det onde. Skyggerne og det skjulte. Det er farven, som opsluger mange andre nuancer og på samme tid også kuløren der kan bruges til at fremhæve flere andre lyse farver i modebilledet. I vor tid er det en gammeldags kulør som er et billede på overklasse og elegance. Man kan ofte kende den fra klædeskabet som det helt elegante jakkesæt og smokingen til kvinder og cocktailkjolen. Det er kuløren de fleste har i vores tøjskab som en vigtig del af garderoben. Som følge heraf er den en af de nuancer man ofte ser i modeverdenen både på gågaden og også på diverse catwalks.

Samtidigt er det også en stærk farve som symboliserer autoritet og magt. Af den grund ser vi mange personer i magtfulde positioner med dragter til både hverdag og job i netop denne nuance - fordi tonen virkelig understreger den position de sidder i. For tiden ser vi i mange tilfælde sort indenfor populære forbilleder i moden. Ud over detopleves også de kendte og elskede typer som de helt sorte jeans, den sorte kjole og til sidst men ikke mindst den helt sorte smoking. Er du i tvivl om hvilken du burde iklæde dig, så er sort altid et sikkert valg.


Hvorfor du skal købe hos Miinto
  • Leveringspris: Gratis levering for bestillinger på over 499 DKK
  • Forventet tid for levering: Max 2 dage
  • Betingelser for retur: Fri retur 14 dage

Den store e-commerce platform, Miinto er blevet en ny og spændende mulighed for at købe lækre ting på computeren. Ideen tog sit udspring i Norden og virksomheden fik fodfæste i ’09 og forretningen kan i dag prale af at have hele 7 EU lande repræsenteret som en del af siden. Det, som separerer Miinto fra konkurrerende interntbaserede platforme er, at det mod forventning ikke er en butik, der selv fører lager og køber varer fra udvalgte mærker. Det er faktisk en stor e-commerce platform for rigtige butikker, som ønsker at vise deres sortiment, men ikke just tror at en alenestående web butik er en mulighed. Hvis du shopper her er det derfor ikke en samlet stor online shop du støtter, men omvendt en buket små butikker, der alle står for at administrere de ordrer som kommer ind, plukke de bestilte varer og få dem afsendt til mennesker i hele landet.

Det giver en alsidig platform for de, som kunne tænke sig at kunne at shoppe lokalt, men også har glæde af at muligheden for at opdage, hvad hele landet kan tilbyde. Du kan hurtigt selv afgøre, om du overvejer at undersøge en bestemt ting, en kategori eller om du ønsker at søge på beliggenhed.

Hos Miinto udbydes alt indenfor herremode, dametøj, børnetøj, sport, beauty og indretning. Der findes på denne måde noget for største dele af os – og du kan sikkert også have held med at finde de ting, I er på udkig efter!