+249.000 produkter +2.070 brands Fashion samlet fra 4 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Bag CB422
Carrera Jeans

Bag CB422

259,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Modelnavn: Bag CB422
  • Mærke: Carrera Jeans
  • Lavet til: Herre
  • Størrelse: One-Size
  • Kategori: Skuldertasker
  • Farve: Blå
  • Kan købes hos: Miinto

Køb Bag CB422 fra Carrera Jeans så længe de er på lager. Det er så ekstremt ærgerligt hvis du går glip af det. Men du bør ikke vente længe - for lige farven Blå i denne model er yderst eftertragtet - og specielt for de populære størrelser. For nu kan du købe hos Miinto her, så du på den måde kan helt undgå at bevæge dig i en normal butik. Og på den måde kan man sidde helt for dig selv uden at skulle høre på pågående sælgere hos forhandleren.

Læs mere...
Beskrivelse

Er du også på jagt efter at bestille de super seje Bag CB422 skuldertasker fra Carrera Jeans til herre i Blå, så er du kommet til det rigtige sted. Hos dette website er vi store fans af netop skuldertasker når de er produceret af Carrera Jeans. Carrera Jeans er specielt kendt for designet af skuldertasker, og Bag CB422 er ingen undtagelse. Og hvad der er endnu bedre kan man også bruge Bag CB422 ved enhver anledning, hvad end det er til fest eller hverdag. Og netop nu kan de findes til kun DKK259,00 - der kan siges er en virkelig konkurrencedygtig pris. Men husk nu du nok ikke bør vente mere end højst nødvendigt. For lige det tilbud kan kun gælde til der er udsolgt.

Men du kan selvfølgeli overveje at satse og vente og bede til de højere magter for fantastiske tilbud til januar på udsalg, på udsalg senere til fx sommer, til black friday, eller fx til cyber monday, eller til lagersalg/outlet. Og én af de største fordele er, at produkterne kan købes på internettet. Og sådan kan du helt slippe for at tage ned i en klassisk butik der sælger tøj. Du kan uden tvivl finde det som man er på jagt efter hos Miinto - de har nemlig et vanvittigt stort sortiment af skuldertasker fra Carrera Jeans i Blå til herre. Netop Miinto er kendt for sko, accessories & mode med hurtig leveringstid, lave leveringspriser, absurd bredt udvalg i alle slags farver, modeller og kollektioner. Glem nu ikke at stemme af produktet lige herunder. Og du må love at huske at følge os på vores sociale medie profiler via Instagram, Facebook og Pinterest.


Mere om farven Blå

Blå er en meget kendt farve med mange nuancer, og det er der rigtig mange gode grunde til. Det er ikke udelukkende en tone, som i den dybeste version minder meget om sort - men som også en farve der øger muligheden for rigtig mange udstrålinger.

Farven blå er nemlig en kold farve, som også har en beroligende effekt. Blå kendetegner også det kreative men også intellekt. Den ses ikke kun i moden men også som en meget udbredt farve på firmalogoer blandt firmaer. Desuden er der som altid grund til at blå nuancer som er en mere af de toner vi oftest ser i en eller anden form som en essentiel del af moden. Det er en helt klassisk farve hvis du skal bære et pænt suit, men samtidigt finder at sort er en anelse formelt. Det er herudover den oftest foretrukne farve på den populære skjorte. Skal den ikke være en hvid så er lyseblå den farve, langt de fleste vælger når du skal købes en skjorte til arbejde eller fest. Kun et sted er der hvor designet er lidt begrænset når det kommer til de blå farver når det omhandler sko. Der er ikke et udbud på niveau med de klassiske af sorte og brune sko, hvis det handler om det blå herrefodtøj. Sneaks findes stadig i alverdens regnbuens farver, men herudover er det småt med af lækre, blå sko.


Hvorfor du skal købe hos Miinto
  • Pris for levering: Gratis fragt for køb over 499 kr.
  • Forventet leveringstid: Højst to dage
  • Betingelser for retur: Fri retur i 14 dage

Den store shopping platform, Miinto er en ny og spændende måde at købe tøj på www. Forretningen begyndte Her i Skandinavien og hovedsædet blev grundlagt i begyndelsen af det nye millenium og konceptet kan lige omkring sin 10 års fødselsdag prale af at have op imod syv EU lande repræsenteret som en del af siden. De ting, der adskiller e-commerce platformen fra andre webbaserede webshops er, at det modsat andre ikke er en butik, som selv har lagerplads og køber varer fra planlagte firmaer.

Det er helt modsat en omfattende online shoppingplatform for rigtige forretninger, der drømmer om vise deres udvalg på nettet, men ikke helt tænker at en privat online shop er en mulighed.

Når du handler her er det således ikke en enkelt kæmpe online shop du køber hos, men i stedet en buket individuelle butikker, der hver især er ansvarlige for at administrere de ordrer der lander i indbakken, plukke det bestilte og få dem afsendt til mennesker i hele DK. Det giver en alsidig webshop for dem, som gerne have muligheden for at handle lokalt, men desuden gerne vil muligheden for at opdage, hvad resten af verden tilbyder. Du kan nemlig selv beslutte, om du overvejer at undersøge en præcis vare, en varekategori eller om du hellere vil søge på location. Hos Miinto finder der alt indenfor mode til herrer, mode til kvinder, børnemode, sportsudstyr, skønhed og interiør. Der sælges altså noget for os alle – og I kan med garanti også finde det, du søger!