+832.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 42 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Bag CB461
Carrera Jeans

Bag CB461

189,00 DKK 199,20 DKK -5%
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Køb Carrera Jeans Bag CB461 i denne onlineshop, så du kan fuldstændig undgå at gå i en forhandler, og sid helt for dig selv uden at blive forstyrret af sælgere hos forhandleren. Men du skal ikke vente for længe, for lige farven Blå er virkelig efterspurgt - og dette gælder specielt for de mest gængse størrelser. Så køb så længe de er på lager, det ville være så ekstremt irriterende hvis man går glip af det.

  • Model: Bag CB461
  • Mærke: Carrera Jeans
  • Køn: Herre
  • Findes i størrelserne: One-Size
  • Type: Skuldertasker
  • Farve: Blå
  • Kan købes hos: Miinto
Beskrivelse

I dette øjeblik kan man finde Blå Carrera Jeans skuldertasker til kun 189,00 DKK - en rigtig god købspris må man nok sige. For vi hos Pashion er nemlig glade for Carrera Jeans, men ikke kun når vi taler om skuldertasker. For når det kommer til Carrera Jeans må man sige de er altid med på moden, i hvert fald når det kommer til herre. Uanset om du vil benytte Bag CB461 til hverdagsbrug eller fest, så har du i den grad muligheden. Har man god tid kan du vente lidt, og bestille når Bag CB461 er på udsalg/tilbud, for eksempel til januarudsalg, Cyber Monday eller Black Friday.

Vi hos Pashion.dk ville dog ikke turde vente - lige nu er det så nemt at bestille i webshoppen og med levering til din dør, for kun 189,00 DKK. En meget fornuftig pris må man sige.

Er Bag CB461 ikke i den korrekte farve eller størrelse kan man uden tvivl købe noget fra samme mærke der vil falde i sin smag. Miinto har et stort udvalg af Carrera Jeans skuldertasker - så - du finder helt sikkert noget du vil have.

Så hvis du er på udkig efter de fancy Blå skuldertasker fra Carrera Jeans, så behøver du ikke researche længere. Og husk at dele Bag CB461 med dine venner og familie på Facebook og Instagram når du har bestilt. På den måde kan de rigtig blive jaloux på dit lækre køb. Glem ikke at følge Pashion.dk på Instagram, Pinterest og Facebook.


Læs mere om farven Blå

Farven blå er en yderst populær farve med mange toner, og det er der rigtig mange gode grunde til. Det er ikke alene en farve, der i den mørkeste version ligger tæt op ad farven sort men som desuden en tone som øger muligheden for rigtig mange udtryk. Farven blå er nemlig en kold farve som endvidere har en beroligende virkning. Den kendetegner også kreativitet - men i ligeså høj grad det intelligente. Den ses også andre steder end som en del af moden men som også er en meget brugt farve på logoer blandt virksomheder. Der er som altid grund til, at blå farver er endnu en af de farver vi altid ser i en eller anden udgave som en vigtig del af moden på gaden. Det er en helt vildt populær farve, når vi skal bære et jakkesæt, men finder at sort vil være en anelse pænt. Det er endvidere den mest foretrukne farve på den almindelige herreskjorte. Skal den ikke være den hvide så er lyseblå den farve de fleste ynder at vælge, hvis du skal vælges en skjorte til hverdag eller fest.

Der er kun et sted, hvor modebilledet er lidt indskrænket når det kommer til tonen blå, når det omhandler fødderne. Der vil ikke være hyldemeter på niveau med de ofte valgte af brune og sorte når det kommer til det blå herrefodtøj. Kondisko findes heldigvis i alle verdens farver men ud over det er der ikke et stort udvalg af smarteblå sko.


Om Miinto
  • Pris for levering: Gratis fragt for køb på over 499 DKK
  • Tid for levering: 1-2 dage
  • Betingelser for retur: Gratis retur 14 dage

Den store e-commerce platform, Miinto tilbyder en ny og spændende måde at købe tøj på computeren. Ideen tog sit udspring i Norden og Miinto fik fodfæste i starten af 2009 og Miinto kan nu være stolte af at have op imod 7 lande i Europa vist som en del af nettet. De ting, der adskiller Miinto fra andre online platforme er, at Miinto stik mod forventning ikke er enkelt forretning, der selv har lagerplads og tilbyder varer fra udvalgte forretninger.

Det er helt modsat en fælles e-commerce platform for rigtige shops, der gerne vil tilbyde deres sortiment, men ikke lige føler at en privat netbutik er optimalt. Hvis du shopper på siden er det i givet fald ikke en enkelt stor butik du betaler til, men i stedet en masse individuelle forretninger, som hver især er ansvarlige for at holde styr på de bestillinger der kommer ind, håndtere bestillingen og få dem sendt til mennesker i landet over.

Det er en god shop for dem, som kunne tænke sig at have muligheden for at købe lokalt, men også drømmer om at have chancen for at opdage, hvad hele verden kan lokke med. Du kan nemt selv vælge, om du vil undersøge en præcis ting, en gruppe varer eller om du ønsker at søge på location.

Hos Miinto tilbyder de alt indenfor herremode, mode til damer, tøj til børn, sport, beauty og indretning. Der findes således noget for alle – og I kan med stor sandsynlighed også finde frem til den ting, I mangler!