+250.000 produkter +2.070 brands Fashion samlet fra 4 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Bag CB461
Carrera Jeans

Bag CB461

219,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Køb Carrera Jeans Bag CB461 i denne onlineshop, så du kan fuldstændig undgå at gå i en forhandler, og sid helt for dig selv uden at blive forstyrret af sælgere hos forhandleren. Men du skal ikke vente for længe, for lige farven Blå er virkelig efterspurgt - og dette gælder specielt for de mest gængse størrelser. Så køb så længe de er på lager, det ville være så ekstremt irriterende hvis man går glip af det.

  • Model: Bag CB461
  • Mærke: Carrera Jeans
  • Køn: Herre
  • Findes i størrelserne: One-Size
  • Type: Skuldertasker
  • Farve: Blå
  • Kan købes hos: Miinto
Læs mere...
Beskrivelse

I dette øjeblik kan man finde Blå Carrera Jeans skuldertasker til kun 219,00 DKK - en rigtig god købspris må man nok sige. For vi hos Pashion er nemlig glade for Carrera Jeans, men ikke kun når vi taler om skuldertasker. For når det kommer til Carrera Jeans må man sige de er altid med på moden, i hvert fald når det kommer til herre. Uanset om du vil benytte Bag CB461 til hverdagsbrug eller fest, så har du i den grad muligheden. Har man god tid kan du vente lidt, og bestille når Bag CB461 er på udsalg/tilbud, for eksempel til januarudsalg, Cyber Monday eller Black Friday.

Vi hos Pashion.dk ville dog ikke turde vente - lige nu er det så nemt at bestille i webshoppen og med levering til din dør, for kun 219,00 DKK. En meget fornuftig pris må man sige.

Er Bag CB461 ikke i den korrekte farve eller størrelse kan man uden tvivl købe noget fra samme mærke der vil falde i sin smag. Miinto har et stort udvalg af Carrera Jeans skuldertasker - så - du finder helt sikkert noget du vil have.

Så hvis du er på udkig efter de fancy Blå skuldertasker fra Carrera Jeans, så behøver du ikke researche længere. Og husk at dele Bag CB461 med dine venner og familie på Facebook og Instagram når du har bestilt. På den måde kan de rigtig blive jaloux på dit lækre køb. Glem ikke at følge Pashion.dk på Instagram, Pinterest og Facebook.


Hvorfor du skal købe Bag CB461 i farven Blå

Blå er en meget populær farve med flere nuancer og det er der faktisk en rigtig god grund til. Det er ikke kun en farve, som i sin klareste version ligger tæt op ad sort - men som også farven som giver anledning til rigtig mange udtryk. Farven blå er nemlig en kølig farve, der også har en afslappende virkning. Den er også symbol på kreativitet, men i ligeså høj grad intellekt. Man ser den også andre steder end i moden men også som en meget brugt farve på fx logoer i blandt virksomheder. Derudover er der som altid grund til, at farven blå som er endnu en af de nuancer vi oftest ser i den ene eller den anden form som en essentiel del af herremoden.

Det er en vildt populær farve hvis vi skal investere i et suit men tænker at sort vil være en anelse formelt. Det er desuden den mest populære farve på den almindelige skjorte til herrer. Hvis ikke den skal være en hvid, så er lyseblå den farve, langt de fleste vælger, hvis du skal købes skjorte til arbejde. Der findes kun et sted hvor moden er lidt begrænset når det handler om de blå toner hvis det drejer sig om sko. Der er ikke hyldemeter på højde med de mange hyldemeter af brune og sorte sko, hvis det kommer til de blå herresko.

Sneaks findes heldigvis i alverdens fantasiens farver, men derudover, er det småt med af smarteblå sko.


Om Miinto
  • Pris for levering: Gratis fragt for køb på over 499 DKK
  • Tid for levering: 1-2 dage
  • Betingelser for retur: Gratis retur 14 dage

Den store e-commerce platform, Miinto tilbyder en ny og spændende måde at købe tøj på computeren. Ideen tog sit udspring i Norden og Miinto fik fodfæste i starten af 2009 og Miinto kan nu være stolte af at have op imod 7 lande i Europa vist som en del af nettet. De ting, der adskiller Miinto fra andre online platforme er, at Miinto stik mod forventning ikke er enkelt forretning, der selv har lagerplads og tilbyder varer fra udvalgte forretninger.

Det er helt modsat en fælles e-commerce platform for rigtige shops, der gerne vil tilbyde deres sortiment, men ikke lige føler at en privat netbutik er optimalt. Hvis du shopper på siden er det i givet fald ikke en enkelt stor butik du betaler til, men i stedet en masse individuelle forretninger, som hver især er ansvarlige for at holde styr på de bestillinger der kommer ind, håndtere bestillingen og få dem sendt til mennesker i landet over.

Det er en god shop for dem, som kunne tænke sig at have muligheden for at købe lokalt, men også drømmer om at have chancen for at opdage, hvad hele verden kan lokke med. Du kan nemt selv vælge, om du vil undersøge en præcis ting, en gruppe varer eller om du ønsker at søge på location.

Hos Miinto tilbyder de alt indenfor herremode, mode til damer, tøj til børn, sport, beauty og indretning. Der findes således noget for alle – og I kan med stor sandsynlighed også finde frem til den ting, I mangler!