+832.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 42 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Bag CB462
Carrera Jeans

Bag CB462

229,00 DKK 239,20 DKK -4%
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe Bag CB462 fra Carrera Jeans hos Miinto her, så du kan helt slippe for at skulle i en butik - og købe for dig selv uden at skynde dig i butikken. Men du bør skynde dig - lige netop farven Sort og denne model er ekstrem eftertragtet, og dette gælder specielt for de størrelser der er populære. Skynd dig at køb mens der stadig er på lager - det ville være så mega øv hvis man misser det.

  • Produkt: Bag CB462
  • Brand: Carrera Jeans
  • Lavet til: Herre
  • Størrelse: One-Size
  • Type: Skuldertasker
  • Farve: Sort
  • Shop: Miinto
Beskrivelse

I dette øjeblik kan man bestille Sort skuldertasker fra Carrera Jeans til 229,00 DKK, en fornuftig pris kan man jo nok sige. Og vi på Pashion er glade for Carrera Jeans, og ikke kun når der tales om skuldertasker. Carrera Jeans må man sige de er altid med på moden - specielt når det kommer til herre. Og uanset om man skal bruge Bag CB462 til hverdag eller til en fest - så er det muligt. Har du god tid kunne du vente i stedet, og købe når Bag CB462 var på udsalg/tilbud for eksempel til Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg. Vi ville dog ikke vente - lige nu er det jo så nemt at købe i webshoppen, leveret til din dør - for kun 229,00DKK. En meget fornuftig pris synes vi hos Pashion. Hvis Bag CB462 ikke er i den helt rigtige størrelse eller farve kan du helt sikkert købe en anden ting der vil falde i sin smag. Miinto har et ganske stort udvalg af Carrera Jeans og skuldertasker, så fortvivl ikke, du skal nok finde noget du skal bruge.

Så hvis du også leder efter fancy Sort skuldertasker fra Carrera Jeans til herre, så behøver du ikke kigge mere. Og husk nu at dele med alle dine venner på social media når du har købt. Så kan de rigtig blive misundelige på dit moderigtige køb.

Glem ikke at huske at følge Pashion på Facebook, Pinterest og Instagram.


Om farven Sort

Sort er for mange den ultimative elegante og rigtig pæne farve. Det er farven vi ender med at vælge når man skal benytte jakkesættet og den farve, som bliver solgt flest underdele af. Det er en tone vi associerer med magt. I mændenes garderober findes der heller ikke mange sæt, som ikke indeholder minimum en sort beklædningsgenstand. Samtidigt er det også en farve, som ses helt fra toppen af, hvor rigtig mange af de kendte designere ynder at benytte tonen og helt til butikkerne på gågaden som også med stor sikkerhed har et enormt sortiment af sorte beklædningsstykker. Gennem historien er sort ofte blevet forbundet med noget mørkt og ondt. Man ser ofte heltens fjende iført mørkt tøj samt kolde træk, hvor hovedpersonen redder verden i sin strålende rustning. Til trods for det er sort ikke længere en mulighed vi undgår når det kommer til både hverdag og fest, for det er ganske sikkert den tone, som giver stærkest indtryk af elegant stil og klasse. Sågar på fødderne er mænd forfaldne til sort. Både i forhold til de klassiske laksko til mere afslappede sneakers er sort helt klart den mest brugte farve. Det er ikke kun fordi den er pæn, den er også meget praktisk og kan matche alt det andet man har på bøjlerne.


Hvorfor du skal købe hos Miinto
  • Pris for fragt: Fri porto for bestillinger over 499 DKK
  • Forventet tid for levering: 1-2 dage
  • Betingelser for retur: Fri returnering 14 dage

Miinto er en ny og spændende mulighed for at shoppe på www. Forretningen begyndte i Danmark og firmaet fik fodfæste i totusindogni og Miinto kan i dag prale af at have flotte syv lande i EU vist som en del af hjemmesiden. De ting, der adskiller dem fra lignende online webshops er, at Miinto modsat hvad man kunne tro ikke er enkelt forretning, som selv har lagerplads og tager sortimenter ind fra et udvalg af forretninger. Det er helt modsat en stor online platform for eksisterende butikker, som godt vil sælge deres varer, men ikke just tror at en privat web butik er en optimal løsning. Når du handler i shoppen er det altså ikke en stor butik du køber hos, men i stedet en række mindre butikker, som hver især er ansvarlige for at holde styr på de bestillinger der tikker ind, plukke det bestilte og få dem afsendt til mennesker i hele DK.

Det er en spændende shop for de, der ønsker at kunne at handle lokalt, men på samme tid gerne vil muligheden for at opleve, hvad resten af verden kan tilbyde. Du kan altid selv beslutte, om du ønsker at søge på en præcis ting, en varegruppe eller om du foretrækker at søge på lokation.

Hos Miinto udbydes alt indenfor tøj til herrer, mode til kvinder, tøj til børn, sportsudstyr, beauty og interiør. Der findes med andre ord noget for de fleste – og man kan helt sikkert også finde frem til de ting, man leder efter!