+250.000 produkter +2.070 brands Fashion samlet fra 4 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Bag CB462
Carrera Jeans

Bag CB462

259,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe Bag CB462 fra Carrera Jeans i denne onlineshop, så du kan slippe for at skulle i en fysisk butik - og bare sid i ro og mag uden at skulle stå i kø hos forhandleren. Du skal ikke vente for længe, for lige farven Blå i denne model er virkelig eftertragtet, gælder specielt for de størrelser som er mest normale. Så skynd dig at køb så længe de er på lager, det ville være så ekstremt øv hvis man ikke når det.

  • Modelnavn: Bag CB462
  • Mærke: Carrera Jeans
  • Lavet til: Herre
  • Størrelse: One-Size
  • Type: Skuldertasker
  • Farve: Blå
  • Butik: Miinto
Læs mere...
Beskrivelse

Her hos Pashion.dk er vi meget stolte over, at få mulighed for at fortælle dig om Bag CB462 fra Carrera Jeans .

Du kan aldrig vide om Bag CB462 fra Carrera Jeans en anden dag ender på tilbud - fx på januarudsalg eller til Black Friday. Men tør man virkelig vente - for man ender måske bare med skuldertasker fra Carrera Jeans i en anden slags mønster, farve eller model?

Med hele 2 garanti kan det umuligt gå galt når det er et lovkrav i Danmark. Præcis ligesom med minimum fjorten dages med mulighed for returnering. Så du kan bare sende retur Bag CB462 i tilfælde af nu det ikke passer eller du ikke kan lide mønsteret/farven på foran spejlet.

Hvis man er rigtig klog, kan du tilmelde dig Miinto’s nyhedsbrev. For her kan man måske være rigtig heldig og modtage en kuponkode ved sit allerførste køb på hele 10 til 15%, måske mere. Ender du med at bestille Bag CB462 må du endelig huske at dele din oplevelse på Pashions Instagram. Vi hos Pashion bekymrer os meget om vores besøgenes oplevelser med at benytte produktet. Vi vil meget gerne høre din bedømmelse. Miinto har meget flotte anmeldelser mange steder, blandt andet på Facebook, Trustpilot og Google, og leverer på få dage, og du kan tracke ordren hele vejen fra Miinto og til din dør. Så hvorfor skulle man gå et andet sted at gå hen når nu du kan bestille skuldertasker fra Carrera Jeans lige her på Miinto, som forhandler stort set alle de kendte produkter? Selvom Miinto ikke er kendt som pioneren indenfor bæredygtige materialer, så er det ikke ensbetydende med de ikke tænker over det. Det er et emne de bekymrer sig om. Bag CB462 laves i virkelig smart materiale. Carrera Jeans er nemlig meget kendt for deres gode kvalitet, måske specielt når det handler om skuldertasker. Og selv om det ikke ligefrem er sæsonen for at gå med Bag CB462 (slet ikke i Danmark) - så bliver det det!


Hvorfor du skal vælge netop skuldertasker i Blå

Farven blå er en meget udbredt farve med flere toner og det er der faktisk mange gode grunde til. Og blå er ikke kun en nuance der i den dybeste udgave minder meget om farven sort - men som endvidere en nuance der øger muligheden for mange forskellige udstrålinger.

Blå er nemlig en kølig grundfarve, der ydermere har en beroligende effekt. Blå er et billede på det kreative men også intelligens. Man ser den også andre steder end i modebilledet men som også er en ofte brugt farve på logoer blandt firmaer. Der er desuden god grund til, at blå farver som er en mere af de nuancer som vi altid ser i en eller anden form som en essentiel part af moden. Det er en oplagt farve, hvis vi skal bære et lækkert suit men samtidigt føler at sort er en anelse pænt. Det er også den mest populære farve på den almindelige skjorte. Hvis ikke den skal være hvid, så er lyseblå den farve rigtig mange vælger, når du skal investeres i skjorte til arbejde. Kun et sted er der, hvor udvalget er lidt indskrænket når det kommer til nuancen blå hvis det omhandler fodtøj. Der er ikke et udbud på højde med de ofte valgte af brune og sorte hvis det handler om de blå herresko. Sneaks findes i dag i alverdens mulige farver men ud over det, er der ikke mange af lækre, blå sko.


Hvorfor du skal købe hos Miinto
  • Pris for levering: Fri levering for bestillinger på over 499 kr.
  • Tid for levering: Max to dage
  • Betingelser for retur: Fri retur i 14 dage

Shoppingplatformen er blevet en spændende og anderledes måde at shoppe på www. Miinto tog sit udspring Her i Norden og det startede i ’09 og virksomheden kan i disse dage bryste sig af at have i omegnen af 7 lande i EU repræsenteret på websiden. De ting, som adskiller dem fra konkurrerende online webshops er, at den modsat andre ikke er enkel forhandler, som selv har lager og tager sortimenter ind fra forskellige firmaer. Det er i stedet en samlet online shoppingplatform for fysiske butikker, som godt vil udbyde deres varer, men ikke lige forestiller sig at en privat webshop er løsningen.

Når du køber her er det derfor ikke en kæmpe webshop du køber hos, men omvendt en samling mindre forretninger, som alle har ansvaret for at holde styr på de bestillinger der tikker ind, plukke dem og afsende dem til kunder i over alt. Det tilbyder en spændende webshop for de, som ønsker at kunne at købe lokalt, men på samme tid drømmer om at have chancen for at opleve, hvad hele landet tilbyder. Du kan nemlig selv bestemme, om du ønsker at søge på en præcis vare, en varegruppe eller om du foretrækker at søge på område.

Hos Miinto finder du alt indenfor herretøj, damemode, børnemode, sportsudstyr, skønhed og bolig. Der findes således noget for største dele af os – og du kan med garanti også have held med at finde det, du er på udkig efter!