+832.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 42 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Bag CB463
Carrera Jeans

Bag CB463

229,00 DKK 239,20 DKK -4%
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Produktnavn: Bag CB463
  • Brand-navn: Carrera Jeans
  • Køn: Herre
  • Findes i størrelserne: One-Size
  • Kategori: Skuldertasker
  • Farve: Brun
  • Forhandler: Miinto

Du må hellere købe Carrera Jeans Bag CB463 så længe der stadig er på lager. Det er så ekstremt irriterende hvis du misser det. Men du burde ikke vente længe, for lige netop farven Brun er virkelig efterspurgt, gælder specielt for de gængse størrelser. For du kan nemlig nu købe i webshoppen, og på den måde kan du helt slippe for at bevæge dig i en normal butik. Og på den måde kan du lede helt for dig selv uden at skulle vente hos forhandleren.

Beskrivelse

Her hos Pashion er vi virkelig stolte af, at få mulighed for at vise dig om Carrera Jeans Bag CB463 skuldertasker . Man ved ikke om Bag CB463 fra Carrera Jeans en dag ender på tilbud, fx på Black Friday eller til januarudsalg. Men tør man vente, for man ender med skuldertasker fra Carrera Jeans i en anden farve, mønster eller model?

Når man som Miinto giver en toårig garanti kan det aldrig gå helt galt da det er et lovkrav i Danmark. Præcis ligesom med minimum fjorten dages returmulighed. Så man kan bare returnere produktet i tilfælde af det ikke passer i størrelsen eller hvis nu man ikke alligevel kan lide mønsteret/farven i lyset derhjemme.

Hvis du er smart, så kan man overveje at melde dig til deres mail-liste. Her kan man være rigtig heldig og få tilsendt en kuponkode for dit allerførste køb på helt op til 10-15%, eller måske mere. Hvis du ender med at bestille Bag CB463 må du endelig ikke glemme at dele din oplevelse på vores Facebookside. Vi på Pashion går meget op i vores besøgenes erfaringer med at benytte servicen. Vi hører derfor gerne vores brugeres feedback. Miinto har rigtig imponerende anmeldelser rundt omkring, herunder på Trustpilot, Google og Facebook, og levering inden for meget få dage, og så kan du følge ordren hele vejen fra Miinto hjem til døren. Så hvorfor gå et andet sted hen når du kan købe skuldertasker fra Carrera Jeans her på Miinto - som forhandler de fleste af de mest kendte produkter? Og selvom Miinto ikke er kendt som den førende når det kommer til bæredygtigt modetøj, så er det ikke fordi de slet ikke tænker over det. Det er nemlig i den grad et emne de bekymrer sig om. Bag CB463 bliver produceret i et virkelig smart materiale. Carrera Jeans er ret kendt for netop deres høje kvalitet - måske specielt når det omhandler skuldertasker. Og selv om det ikke er sæsonen for at gå med Bag CB463 (og slet ikke i Danmark), så bliver det det!


Om Miinto
  • Leveringspris: Fri fragt for bestillinger over 499 DKK
  • Tid for levering: Maksimalt 2 dage
  • Returbetingelser: Gratis returnering 14 dage

Den store e-commerce platform, Miinto er en ny og anderledes mulighed for at købe lækre ting på computeren. Forretningen begyndte Her i Norden og firmaet startede i totusindogni og de kan lige omkring sin 10 års fødselsdag prale af at have i omegnen af 7 lande i Europa repræsenteret som en del af websiden. Det, der adskiller firmaet fra lignende online platforme er, at den mod forventning ikke er enkel forhandler, som selv har lager og tilbyder varer fra forskellige brands. Det er i stedet for en omfattende online shoppingplatform for eksisterende shops, der godt vil vise deres udvalg på nettet, men ikke tænker at en enestående online butik er en egentlig mulighed. Når du handler her er det såfremdeles ikke en samlet fælles online shop du handler i, men i stedet for en samling individuelle butikker, der uafhængigt af hinanden har ansvaret for at administrere de ordrer der lander i indbakken, håndtere de bestilte varer og få dem sendt til kunder i over alt. Det giver en fantastisk platform for dem, der ønsker at kunne at købe lokalt, men på samme tid ønsker at chancen for at opleve, hvad resten af landet tilbyder. Du kan let selv beslutte, om du vil tjekke markedet for en bestemt vare, en varegruppe eller om du har lyst til at søge på beliggenhed. Hos Miinto udbydes alt indenfor tøj til herrer, mode til kvinder, børnemode, sportsudstyr, skønhed og indretning. Der er med andre ord noget for os alle – og du kan sikkert også finde frem til det, I søger!