+250.000 produkter +2.070 brands Fashion samlet fra 4 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Bag CB463
Carrera Jeans

Bag CB463

259,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Nu kan du nemlig købe Carrera Jeans Bag CB463 i denne onlineshop & stille og roligt sidde for dig selv uden at blive forstyrret af sælgere hos forhandleren.

  • Navn: Bag CB463
  • Brand-navn: Carrera Jeans
  • Produceret til: Herre
  • Størrelse: One-Size
  • Type: Skuldertasker
  • Findes i farverne: Sort
  • Find den hos: Miinto

Men du burde ikke vente længe, for lige netop farven Sort i denne model er meget efterspurgt - gælder specielt for de størrelser som er populære. Så køb så længe der stadig er på lager - det er så ekstremt trist hvis man går glip af det.

Læs mere...
Beskrivelse

På Pashion.dk er vi meget stolte over at have mulighed for at vise dig om Bag CB463 fra Carrera Jeans .

Man ved ikke om Carrera Jeans Bag CB463 senere kommer på tilbud, fx på Black Friday eller januarudsalg. Tør man vente - for du ender måske bare med Carrera Jeans skuldertasker i en anden model, farve eller mønster? Når Miinto giver 2 garanti kan det aldrig gå helt galt når det er et lovkrav i DK. Præcis ligesom med minimum fjorten dages ret til returnering så du kan bare returnere produktet i tilfælde af det ikke passer eller hvis nu du ikke kan lide farven i lyset derhjemme.

Er du virkelig klog kan man tilmelde dig deres medlemsklub. For her kan du måske være rigtig heldig og modtage en rabat ved sin aller første bestilling på helt op mod 10 til 15 procent, måske mere. Hvis du ender med at købe Bag CB463 må du ikke glemme at dele din oplevelse på Pashion.dk’s Facebookside. Vi hos Pashion bekymrer os meget om vores brugeres oplevelser med at bruge produktet. Vi hører derfor gerne vores besøgenes feedback. Miinto har ekstremt imponerende anmeldelser diverse steder for eksempel på Trustpilot, Google og Facebook, med levering på få dage, og du kan følge ordren hele vejen fra Miinto til din dør. Hvorfor gå et andet sted hen når man kan bestille skuldertasker fra Carrera Jeans lige her hos Miinto - der er forhandler af stort set alle de populære produkter?

Men selv om Miinto nok ikke er husket som den ledende når det kommer til økologisk mode - så betyder det ikke de slet ikke går op i det. Det er nemlig i den grad et emne de bekymrer sig om. Bag CB463 bliver lavet i lækkert materiale. Carrera Jeans er nemlig kendt af mange for netop deres kvalitet, og måske specielt når det drejer sig om skuldertasker. Selv om det ikke er sæson for Bag CB463 (og slet ikke for DK), så bliver det det!


Om farven Sort

Sort er for mange den optimale elegante pæne farve. Det er farven man ender med at vælge, når man skal bruge jakkesæt eller smoking og også den nuance, der sælges flest chinos i. Det er nuancen vi ser som symbol på autoritet. I herrernes garderober findes der ikke mange kombinationer som ikke indeholder minimum et sort beklædningsstykke. Samtidigt er det en tone, der viser sig helt oppe fra toppen, hvor størstedelen af de kendte modedesignere ynder at bruge nuancen - helt til de helt almindelige butikker, som også med stor sikkerhed har et enormt udvalg af sort på hylderne. Gennem vores tid er sort ofte blevet forbundet med det onde. Vi ser ofte den onde beklædt i mørke gevandter og med kolde træk, hvorimod helten som redder verden i sin strålende rustning.

Til trods for det er sort ikke længere noget vi viger bort fra når det kommer til både fest og hverdag, for det er uden sammenligning den nuance, der giver stærkest indtryk af klasse. Sågar i forbindelse med fodtøj er fyre gladest for det sorte valg. Helt fra de klassiske festsko til de almindelige sneaks er sort helt klart den mest valgte farve. Det er ikke alene fordi den er pæn, den er rigtig praktisk og kan bruges til alt det andet man ellers har i skabet.


Om Miinto
  • Fragtpris: Gratis fragt for køb på over 499 DKK
  • Leveringstid: Max to dage
  • Betingelser for returnering: Fri returnering 14 dage

Shoppingplatformen kan tilbyde en ny og anderledes måde at købe tøj på nettet. Konceptet tog sit udspring herhjemme og Miinto udfoldede sig i ’09 og firmaet kan i 2018 prale af at have flotte syv lande i Europa vist på hjemmesiden. Den ting, som separerer platformen fra lignende netbaserede webshops er, at det slet ikke er en forretning, som selv er lagerførende og tilbyder varer fra et udvalg af mærker. Det er i virkeligheden en samlet online shoppingplatform for rigtige forretninger, der drømmer om udbyde deres sortiment, men ikke helt forventer at en alenestående web butik er en mulighed.

Når du gør indkøb på Miinto er det altså ikke en fælles webshop du betaler til, men i stedet en buket små forhandlere, der hver for sig er ansvarlige for at holde styr på de bestillinger der tikker ind, håndtere dem og afsende dem til mennesker i alle afkroge af land og rige. Det tilbyder en alsidig shop for dem, som gerne vil have muligheden for at handle lokalt, men på samme tid har glæde af at muligheden for at se, hvad resten af landet kan tilbyde. Du kan hurtigt selv beslutte, om du overvejer at søge på en helt bestemt ting, en kategori eller om du har lyst til at søge på lokation. Hos Miinto tilbyder de alt indenfor herremode, kvindemode, børnemode, sportsudstyr, skønhed og interiør. Der sælges på denne måde noget for største dele af os – og man kan med stor sandsynlighed også finde de ting, du er på udkig efter!