+832.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 42 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Bag CB463
Carrera Jeans

Bag CB463

229,00 DKK 239,20 DKK -4%
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Nu kan du nemlig købe Carrera Jeans Bag CB463 i denne onlineshop & stille og roligt sidde for dig selv uden at blive forstyrret af sælgere hos forhandleren.

  • Navn: Bag CB463
  • Brand-navn: Carrera Jeans
  • Produceret til: Herre
  • Størrelse: One-Size
  • Type: Skuldertasker
  • Findes i farverne: Sort
  • Find den hos: Miinto

Men du burde ikke vente længe, for lige netop farven Sort i denne model er meget efterspurgt - gælder specielt for de størrelser som er populære. Så køb så længe der stadig er på lager - det er så ekstremt trist hvis man går glip af det.

Beskrivelse

På Pashion.dk er vi meget stolte over at have mulighed for at vise dig om Bag CB463 fra Carrera Jeans .

Man ved ikke om Carrera Jeans Bag CB463 senere kommer på tilbud, fx på Black Friday eller januarudsalg. Tør man vente - for du ender måske bare med Carrera Jeans skuldertasker i en anden model, farve eller mønster? Når Miinto giver 2 garanti kan det aldrig gå helt galt når det er et lovkrav i DK. Præcis ligesom med minimum fjorten dages ret til returnering så du kan bare returnere produktet i tilfælde af det ikke passer eller hvis nu du ikke kan lide farven i lyset derhjemme.

Er du virkelig klog kan man tilmelde dig deres medlemsklub. For her kan du måske være rigtig heldig og modtage en rabat ved sin aller første bestilling på helt op mod 10 til 15 procent, måske mere. Hvis du ender med at købe Bag CB463 må du ikke glemme at dele din oplevelse på Pashion.dk’s Facebookside. Vi hos Pashion bekymrer os meget om vores brugeres oplevelser med at bruge produktet. Vi hører derfor gerne vores besøgenes feedback. Miinto har ekstremt imponerende anmeldelser diverse steder for eksempel på Trustpilot, Google og Facebook, med levering på få dage, og du kan følge ordren hele vejen fra Miinto til din dør. Hvorfor gå et andet sted hen når man kan bestille skuldertasker fra Carrera Jeans lige her hos Miinto - der er forhandler af stort set alle de populære produkter?

Men selv om Miinto nok ikke er husket som den ledende når det kommer til økologisk mode - så betyder det ikke de slet ikke går op i det. Det er nemlig i den grad et emne de bekymrer sig om. Bag CB463 bliver lavet i lækkert materiale. Carrera Jeans er nemlig kendt af mange for netop deres kvalitet, og måske specielt når det drejer sig om skuldertasker. Selv om det ikke er sæson for Bag CB463 (og slet ikke for DK), så bliver det det!


Om farven Sort

Sort er for de fleste den eneste klassiske rigtig pæne farve. Det er den man vælger, når vi skal bruge habitten og den tone, som sælges flest underdele i. Det er farven vi ser som symbol på autoritet og magt. I herrernes stil finder man ikke mange kombinationer, som ikke indeholder mindst et stykke sort tøj. Samtidigt er det også en farve som breder sig helt fra toppen - hvor en stor del af de mest populære designere elsker at benytte tonen - helt ned til butikkerne på gågaden som også med stor sikkerhed har et stort sortiment af sort tøj til både damer og herrer.

Gennem vores tid er sort ofte blevet kendetegn for noget dystert og mørkt. Man ser jævnligt den onde iført mørke gevandter samt med hårdt træk, hvor prinsen redder verden i sin strålende rustning. Til trods for det er tonen ikke længere noget vi viger bort fra, når det gælder både fest og hverdag, for det er uden tvivl den nuance som udstråler mest elegant stil og klasse. Sågar på fødderne er vi mænd glade for de sorte muligheder. Både i forhold til de lækre laksko til mere hverdagsagtige kondisko er sort helt klart den mest brugte farve. Det er ikke bare fordi den er klassisk og pæn, den er også meget praktisk og går til alt det andet man har på bøjlerne.


Om Miinto
  • Fragtpris: Gratis fragt for køb på over 499 DKK
  • Leveringstid: Max to dage
  • Betingelser for returnering: Fri returnering 14 dage

Shoppingplatformen kan tilbyde en ny og anderledes måde at købe tøj på nettet. Konceptet tog sit udspring herhjemme og Miinto udfoldede sig i ’09 og firmaet kan i 2018 prale af at have flotte syv lande i Europa vist på hjemmesiden. Den ting, som separerer platformen fra lignende netbaserede webshops er, at det slet ikke er en forretning, som selv er lagerførende og tilbyder varer fra et udvalg af mærker. Det er i virkeligheden en samlet online shoppingplatform for rigtige forretninger, der drømmer om udbyde deres sortiment, men ikke helt forventer at en alenestående web butik er en mulighed.

Når du gør indkøb på Miinto er det altså ikke en fælles webshop du betaler til, men i stedet en buket små forhandlere, der hver for sig er ansvarlige for at holde styr på de bestillinger der tikker ind, håndtere dem og afsende dem til mennesker i alle afkroge af land og rige. Det tilbyder en alsidig shop for dem, som gerne vil have muligheden for at handle lokalt, men på samme tid har glæde af at muligheden for at se, hvad resten af landet kan tilbyde. Du kan hurtigt selv beslutte, om du overvejer at søge på en helt bestemt ting, en kategori eller om du har lyst til at søge på lokation. Hos Miinto tilbyder de alt indenfor herremode, kvindemode, børnemode, sportsudstyr, skønhed og interiør. Der sælges på denne måde noget for største dele af os – og man kan med stor sandsynlighed også finde de ting, du er på udkig efter!