+832.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 42 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Bag CB506
Carrera Jeans

Bag CB506

189,00 DKK 199,20 DKK -5%
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe Bag CB506 fra Carrera Jeans her, så du på den måde kan fuldstændig undgå at skulle i en butik - og bare være i fred og ro uden at skulle skynde dig i butikken. Men du burde skulle ikke vente for længe, lige netop farven Sort er virkelig efterspurgt - gælder specielt for de størrelser der er populære. Så skynd dig at køb så længe de er på lager - det ville være så mega øv hvis man misser det.

  • Produkt: Bag CB506
  • Mærke: Carrera Jeans
  • Lavet til: Herre
  • Størrelse: One-Size
  • Kategori: Skuldertasker
  • Farve: Sort
  • Kan købes hos: Miinto
Beskrivelse

På nuværende tidspunkt kan du finde Sort skuldertasker fra Carrera Jeans til herre til kun DKK189,00 en god købspris må vi i den grad sige. For vi hos Pashion er fans af Carrera Jeans især når der tales om skuldertasker. For Carrera Jeans er de virkelig med på moden - specielt når det gælder herre. Hvad enten du skal benytte Bag CB506 i hverdagen eller til fest - så har du muligheden.

Hvis man ikke har travlt kunne du vente og bestille når Bag CB506 var på udsalg/tilbud, fx på Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg. Holdet bag Pashion ville dog ikke vente, for lige nu er det så nemt at bestille i webshoppen og leveret til døren - til kun DKK189,00. En meget fornuftig pris synes vi bag Pashion. Hvis Bag CB506 ikke er i den korrekte størrelse og farve kan du helt sikkert finde noget andet der falder i sin smag. Miinto har et ganske stort udvalg af både skuldertasker og Carrera Jeans, så, du finder helt sikkert noget for dig.

Så i tilfælde af at du er på udkig efter de lækre skuldertasker fra Carrera Jeans, så behøver du ikke kigge mere. Og husk nu at dele Bag CB506 med dine venner på social media når du har købt. Så kan du få dem til at blive misundelige på dit moderigtige køb. Og glem ikke at huske at følge Pashion på Pinterest, Facebook og Instagram.


Om farven Sort

Sort er for de fleste den eneste elegante rigtig pæne farve. Det er nuancen vi ender med at vælge, når vi skal i habitten og den farve, som bliver solgt flest benklæder i. Det er farven man ser som symbol på magt og autoritet. I herrernes garderober findes der heller ikke mange outfits der ikke indeholder minimum én sort beklædningsgenstand. Det er en nuance som ses helt fra toppen af, hvor en stor del af de mest kendte tøjdesignere elsker at bruge den - helt til de helt almindelige butikker, som også helt uden tvivl har et kæmpe udvalg af sort tøj til både damer og herrer. Igennem tiderne har sort ofte blevet forbundet med noget dystert og mørkt. Vi ser ofte heltens fjende iført mørkt tøj og med kolde træk, hvor helten der redder verden i sin strålende rustning. Alligevel er nuancen ikke noget vi går udenom når det handler om hverdag og fest, for det er uden tvivl den tone, som giver stærkest indtryk af elegant stil. Endda når det kommer til fodtøj er vi mænd gladest for de sorte muligheder. Hele vejen fra de klassiske laksko til de laid back sneaks er sort uden sammenligning den mest valgte farve. Det er ikke bare fordi den er klassisk og pæn, den er nemlig også meget praktisk og passer til alt det andet vi ellers har på bøjlerne.


Hvorfor du skal købe hos Miinto
  • Leveringspris: Fri fragt for bestillinger over 499 kr.
  • Tid for levering: Højst 2 dage
  • Returbetingelser: Fri retur 14 dage

E-commerce platformen Miinto kan tilbyde en ny og spændende mulighed for at købe lækre ting online. Ideen tog sit udspring i Skandinavien og Miinto tog sin begyndelse i begyndelsen af det nye millenium og konceptet kan i 2018 være stolte af at have op imod 7 lande i Europa deltagende som en del af hjemmesiden. Det, der adskiller forretningen fra konkurrerende netbaserede platforme er, at den modsat hvad man kunne tro ikke er enkel forhandler, som selv er lagerførende og tager varer ind fra specielle leverandører.

Det er i virkeligheden en samlet online shoppingplatform for allerede etablerede butikker, som ønsker at sælge deres sortiment, men ikke føler at en privat online shop er en mulighed.

Når du køber i shoppen er det i givet fald ikke en enkelt fælles shop du handler i, men i stedet en buket små forretninger, der hver for sig er ansvarlige for at holde styr på de ordrer der tikker ind, håndtere de bestilte varer og afsende dem til købere i alle afkroge af land og rige. Det er en alsidig shop for dig, som gerne kunne at handle lokalt, men herudover gerne vil muligheden for at se, hvad resten af verden kan lokke med. Du kan hurtigt selv vælge, om du vil undersøge en præcis vare, en kategori eller om du ønsker at søge på location. Hos Miinto finder der alt indenfor herremode, mode til kvinder, børnemode, sportsudstyr, skønhed og bolig. Der sælges altså noget for os alle – og man kan med garanti også finde frem til det, man leder efter!