+832.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 42 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Bag MIKE_CB363
Carrera Jeans

Bag MIKE_CB363

319,00 DKK

Nu kan du købe Bag MIKE_CB363 skuldertasker fra Carrera Jeans i denne online shop og dermed sidde i ro og mag uden at skulle blive plaget af sælgere i butikken.

  • Produkt: Bag MIKE_CB363
  • Brand: Carrera Jeans
  • Produceret til: Herre
  • Størrelse: One-Size
  • Type: Skuldertasker
  • Farve: Grøn
  • Butik: Miinto

Men du burde ikke være for langsom, for netop denne farve er rigtig eftertragtet - og dette gælder specielt for de størrelser som er gængse. Så skynd dig at køb så længe der stadig er på lager - det ville være så ærgerligt hvis man går glip af det.

Beskrivelse

Her hos Pashion.dk er vi virkelig stolte over at have muligheden for at vise dig om Bag MIKE_CB363 skuldertasker fra Carrera Jeans . Man ved ikke om Carrera Jeans Bag MIKE_CB363 en dag ender på udsalg, for eksempel til januarudsalg eller Black Friday. Tør du overhovedet vente, for du ender måske med skuldertasker fra Carrera Jeans i en helt anden mønster, model eller farve? Når Miinto giver en toårig garanti kan det umuligt gå helt galt når det er et krav i Danmark. Ligesom med minimum fjorten dages returmulighed. Så man kan til hver en tid returnere produktet hvis det ikke passer eller man ikke kan lide mønsteret i lyset derhjemme.

Hvis man er virkelig fornuftig så kan du melde dig til deres nyhedsbrevsliste. Her kan man måske være rigtig heldig og få tilsendt en rabatkode for dit allerførste køb på helt op mod ti til femten procent, måske mere. Ender du med at købe Bag MIKE_CB363 må du endelig ikke glemme at dele oplevelsen på Pashions social media kanaler. Vi på Pashion bekymrer os om vores brugeres erfaringer med at benytte vores service. Vi hører derfor meget gerne jeres bedømmelse. Miinto har virkelig flotte anmeldelser diverse steder fx på Google, Facebook og Trustpilot, med levering på få dage. Og så kan du følge ordren fra Miinto og til døren. Hvorfor lede efter andre steder når nu du kan bestille skuldertasker fra Carrera Jeans her hos Miinto, der forhandler de fleste af de mest kendte produkter?

Selv om Miinto ikke er tænkt på som den ledende når det handler om bæredygtigt fashion - så er det ikke fordi de ikke tænker over det. Det er et emne de går op i. Bag MIKE_CB363 produceres i et super smart materiale. Carrera Jeans er også ret kendt for netop deres lækre kvalitet, og måske specielt når det handler om skuldertasker. Selv om det ikke ligefrem er sæson for Bag MIKE_CB363 (slet ikke for Danmark) - så skal det nok blive det!


Hvorfor du skal købe hos Miinto
  • Fragtpris: Fri porto for bestillinger over 499 DKK
  • Leveringstid: Højst to dage
  • Betingelser for retur: Fri returnering 14 dage

Shoppingplatformen er blevet en spændende og anderledes måde at købe lækre ting på nettet. Miinto startede Her i Norden og hovedsædet fik fodfæste i 2009 og virksomheden kan i disse dage være stolte af at have i omegnen af 7 Europæiske lande repræsenteret på siden. Den ting, som separerer shoppingplatformen fra lignende webbaserede shoppingplatforme er, at det modsat hvad man kunne tro ikke er en butik, som selv har lagerplads og tager sortimenter ind fra en række brands. Det er omvendt en kæmpe online shoppingplatform for fysiske forretninger, som brænder for tilbyde deres varer, men ikke just forestiller sig at en enkelt web butik er en mulighed.

Hvis du shopper her er det såfremdeles ikke en samlet fælles online shop du støtter, men i stedet for en samling individuelle forhandlere, som hver for sig har ansvaret for at administrere de bestillinger som tikker ind, håndtere de bestilte varer og afsende dem til købere i landet over.

Det tilbyder en spændende shop for de, som gerne kunne at shoppe lokalt, men på samme tid har glæde af at chancen for at se, hvad verden har. Du kan let selv bestemme, om du overvejer at undersøge en præcis vare, en kategori eller om du ønsker at søge på location. Hos Miinto finder du alt indenfor tøj til herrer, mode til damer, børnemode, sportsudstyr, beauty og bolig. Der udbydes altså noget for de fleste – og I kan helt sikkert også finde det, man mangler!