Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Bag Small Bum Bag Taske Sort Rosemunde
Bag Small Bum Bag Taske Sort Rosemunde
Rosemunde

Bag Small Bum Bag Taske Sort Rosemunde

399,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Modelnavn: Bag Small Bum Bag Taske Sort Rosemunde
  • Mærke: Rosemunde
  • Køn: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Type: Bæltetasker
  • Farve: Sort
  • Kan købes hos: Boozt

Skynd dig at køb Bag Small Bum Bag Taske Sort Rosemunde fra Rosemunde så længe de er på lager. Det ville være så mega trist hvis du går glip af det. Du bør skynde dig - for lige farven Sort i denne model er ekstrem eftertragtet - specielt for de størrelser som er mest gængse. Nu kan du nemlig købe i onlineshoppen, så du på den måde kan helt undgå at skulle i en normal butik. På den måde kan du sidde i ro og mag uden at skulle høre på pågående sælgere i butikken.

Beskrivelse

Lige nu kan man købe Rosemunde bæltetasker for kun DKK 399,00 - en fornuftig pris kan vi virkelige sige. For vi på Pashion.dk er nemlig glade for Rosemunde især når det kommer til bæltetasker. For Rosemunde må man sige de er med på moden, specielt når det gælder dame. Og uanset om du vil bruge Bag Small Bum Bag Taske Sort Rosemunde til fest eller til hverdagsbrug - så er det muligt. Har man god tid kunne du vente, og bestille når Bag Small Bum Bag Taske Sort Rosemunde var på tilbud for eksempel til Cyber Monday, Black Friday eller januarudsalg.

Holdet bag Pashion.dk ville dog ikke vente, lige nu er det jo så nemt at købe på internettet, med levering til døren, til kun 399,00,-. En meget god synes vi.

Er Bag Small Bum Bag Taske Sort Rosemunde ikke i den rigtige størrelse/farve kan du helt sikkert finde en anden ting som vil falde i sin smag. Boozt har et ret stort udvalg af Rosemunde bæltetasker - så bare rolig, du finder noget der passer dig.

Så i tilfælde af du også leder efter nogle fede Sort Rosemunde bæltetasker til dame så bør du ikke undersøge længere. Og husk at dele med dine venner på Instagram og Facebook når du har købt. Så kan du få dem til at blive jaloux på dit smarte køb. Og glem nu ikke at følge Pashion.dk på Pinterest, Facebook og Instagram.


Om farven Sort

Klassikeren over alle klassikere. Sort kendetegner ofte ondskaben. Det svære at se i skyggerne. Det er en nuance, der formørker mange andre farver, men også en kulør der kan blive brugt til at fremhæve og indramme mange andre kraftige typer farver i moden.

I vor tid er det en mere old school kulør, som er et billede på overklasse. Man kender den fra klædeskabet som det helt elegante jakkesæt og smoking til damer samt den klassiske cocktailkjole. Det er nuancen langt de fleste af os har i vores klædeskab fungerende som en essentiel del af garderoben. Af denne grund er den også en af de nuancer som man ser igen og igen i modebilledet både på gågaden, og også på runways. Samtidigt er det også en meget stærk farve som giver indtryk af både magt og autoritet. Af samme grund ses flere kvinder i magtfulde jobs med garderober af både den formelle og uformelle slags i denne nuance fordi nuancen understreger den position de sidder i. I disse dage ser vi rigtig ofte sort inden for især forbilleder i musikbranchen. Desudenfindes også de genkendelige slags som helt sorte bukser, den lille sorte cocktailkjole og den sorte smoking. Er du usikker på hvad du bør vælge så er sort altid et godt valg.


Mere om Boozt
  • Leveringspris: Gratis porto ved køb over 499 DKK
  • Tid for levering: Højst to dage
  • Betingelser for retur: Fri retur 30 dage

Den store online butikker kan man sige er et vaskeægte nordisk eventyr. For selv om at selve virksomhedens hovedsæde har til huse i Malmø, så er onlineforretningen startet af to danske mænd. Den øverste leder på nuværende tidspunkt er en svensker med adresse i København så han forlænger det skandinaviske eventyr. Boozt.com er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik, som giver adgang til fra alle de efterspurgte mærker på markedet uden man behøver at gå udenfor. Shopping online er måske en af de største markeder i dag fordi rigtig mange har en travl hverdag, der ikke giver muligheden for at komme ud og gå på tøjindkøb lige så ofte som man ville ønske det. Samtidig vil de fleste tilbydes den samme mulighed for at købe tøj som de som har adresse i midste af de absolut største modebyer på kloden. Det kan vi på Boozt. Boozt.com har ikke kun modetøj til damer, men også masser til herrerne og piger & drenge, så man kan handle til hele familien på en gang og nøjes med betale en portion levering. Verdens allerstørste online modebutikker er fyldt med mærker og har nærmest altid store tilbudskategorier. Både kvinder og mænd har allerede fundet glæden ved at købe på nettet og Boozt står selvfølgelig ikke tilbage for det, så man kan finde næsten alt, man ønsker når du scroller gennem hjemmesiderne med accessories, tøj og sko.


Hvorfor du skal investere i Rosemunde

Rosemunde Copenhagen er et dansk firma, som blev startet i ´04 af Katrine Hannibal. Forestillingen bag brandet er at fremstille skønne og lette klæder til damer produceret i de bedste naturligt fremkommende materialer. Alle dele er produceret til at indgå naturligt som basistøj i garderoben for at give ’a feeling of luxury – every day’, som mærkets devise lyder. I 2012 gennemgik brandet en stor genlancering, der skulle understrege den kæmpe vækst, som brandet havde gennemgået de forudgående 8 år. Det var en følge af et ejerskifte, da Katrine Hannibal i 2011 frasolgte firmaet til professor på CBS, Thomas Plenborg og tidligere Deres direktør, Brian Kristoffersen, der også stadig ejer det danske modebrand. Brandet er mest anerkendt for deres bløde materialer, som sammen med de stilrene og yndfulde items er DNAet i modellerne. Essensen af populariteten er de kendte undertrøjer og lette overdele i en blanding af silke og bomuld, der passer ubemærket ind i de fleste garderober og tilsætter en æstetik af underspillet overdådighed og smagfuldhed til også de mest tilbagelænede styles. Profilen for alle kollektionerne er, at de reflekterer den Nordiske æstetik og det afbalancerede forhold mellem det anvendelige og det yndefulde og erfremstillet til damer, som foretrækker det enkelte look. For tiden er det fortsat naturmaterialer som bomuld, silke og cashmir, som danner rammerne for designsene, mens sortimentet er udvidet med et sortiment til piger og et stort udvalg af håndtasker i adskillige slags størrelser. Mærket sælges over hele verden - i over ettusind shops og især i Asien nyder de fantastisk succes på grund af brandets tøj og har mange store butikker i både Kina og Japan. I 2019 kan Rosemunde fejre mærkets femten års jubilæum for designet på den første modekollektion udgjort af stropbluser i silke med blondekant, der også nu for tiden er et kardinalpunkt i deres kollektioner.