Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Bamfield Mid-Volume Shopper Taske Sort Herschel
Bamfield Mid-Volume Shopper Taske Sort Herschel
Herschel

Bamfield Mid-Volume Shopper Taske Sort Herschel

699,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe Bamfield Mid-Volume - Black Bags Top Handle Bags Sort Herschel håndtasker fra Herschel i onlineshoppen & bare være i fred og ro uden at skulle blive plaget af sælgere hos forhandleren.

  • Model: Bamfield Mid-Volume - Black Bags Top Handle Bags Sort Herschel
  • Mærke: Herschel
  • Produceret til: Dame
  • Størrelse:
  • Type: Håndtasker
  • Findes i farverne: Sort
  • Butik: Boozt

Men du burde skulle ikke være for langsom - lige netop denne farve er meget efterspurgt, og specielt for de størrelser som er populære. Så køb mens der stadig er på lager - det ville være så irriterende hvis man går glip af det.

Beskrivelse

Netop nu kan du finde Sort Herschel håndtasker for kun 699,00 DKK - en fornuftig pris kan vi virkelige sige. For vi hos Pashion.dk er nemlig imponerede over Herschel, ikke kun når det omhandler håndtasker. Herschel må man sige de er virkelig med på moden - i hvert fald når det gælder dame. Og hvad enten du skal benytte Bamfield Mid-Volume - Black Bags Top Handle Bags Sort Herschel til fest eller til hverdagsbrug - så er det muligt.

Har man god tid kunne man i stedet vente, og købe når Bamfield Mid-Volume - Black Bags Top Handle Bags Sort Herschel er på tilbud/udsalg fx på januarudsalg, Cyber Monday eller Black Friday. Holdet bag Pashion ville dog ikke turde vente - lige nu er det jo så nemt at købe i webshoppen, med levering til din dør - til kun DKK 699,00. En meget fair synes vi.

Er den ikke i den helt korrekte farve eller størrelse kan du helt sikkert købe en anden ting der vil falde i sin smag. Boozt har et stort udvalg af håndtasker og Herschel - så - du finder noget du skal bruge.

Så i tilfælde af du også kigger efter de moderigtige håndtasker fra Herschel, så bør du ikke undersøge længere. Husk nu at dele Bamfield Mid-Volume - Black Bags Top Handle Bags Sort Herschel med dine venner på Facebook og Instagram når du har købt. På den måde kan du få dem til at blive jaloux på dit lækre køb.

Glem nu ikke at følge Pashion.dk på Instagram, Facebook og Pinterest.


Læs mere om farven Sort

Klassikeren over dem alle. Sort symboliserer ofte mørket. Skyggerne og det skjulte. Det er nuancen som absorberer andre farver men samtidigt også nuancen, der kan bruges til at fremhæve og indramme mange andre klare typer farver i moden. I modebilledet er det en gammeldags nuance der er et billede på elegance og overklasse. Man kender den fra klædeskabet som det elegante suit og smoking til damer samt den klassiske cocktailkjole. Det er nuancen de fleste har i vores klædeskab som en essentiel del af garderoben. Af denne simple grund er den også en af de farver man ser igen og igen i i det store modebillede både på gågaden, samt på diverse catwalks. Det er også en meget stærk farve der giver indtryk af både magt og autoritet. Af samme grund ses mange mennesker i magtfulde positioner med dragter til alle situationer i denne nuance, fordi tonen sætter en tyk streg under den position de sidder i. I tiden ser man rigtig ofte sort inden for blandt andre forbilleder i musikbranchen. Desudenfindes de kendte og elskede modeller som de sorte bukser, den lille sorte cocktailkjole og den mørke smoking. Hvis du stadig er usikker på hvilken du bør iklæde dig, så vil sort altid være et sikkert valg.


Læs mere om Boozt
  • Leveringspris: Gratis levering ved køb på over 499 DKK
  • Forventet tid for levering: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for returnering: Fri returnering i 30 dage

Måske en af de største modebutikker online er et vaskeægte skandinavisk eventyr. For på trods af at selve firmaets hovedsæde har til huse i Malmø, er webshoppen startet af 2 danske drenge. Lederen på toppen i denne tid er svensker med bopæl i København, så han forlænger det skandinaviske eventyr. Boozt.com er et kæmpe online shoppemekka, som må siges at give fri adgang til fra de fleste de populære mærker i tiden helt uden man behøver at bevæge dig fra sofaen. Online shopping er nok en af de eksplosivt voksende markeder i dag fordi mange mennesker har travle hverdage, der gør det svært at komme ud og gå på shopping lige så ofte som man ville ønske det. Ydermere vil vi alle have den samme shopping-mulighed, som de, der er bosiddende midt i de allerstørste modebyer på kloden. Det sørger vi for her hos Boozt.com. Boozt.com tilbyder ikke bare modetøj, sko og accessories til kvinder men også til mænd og piger & drenge, så du kan finde det hele med et klik og kun skulle købe med en enkelt fragt. Denne verdens absolut største webshops er fulde af mærker og har stort set altid mega store lagre med produkter på udsalg. Både damer og mænd har fundet ud af fordelene ved at købe på nettet og Boozt holder sig heldigvis ikke tilbage for det, så du kan finde næsten alt man står og mangler når du scroller gennem websiderne med modetøj, sko og accessories.