Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Bs Barlow Skjorte Business Blå Bruun & Stengade
Bs Barlow Skjorte Business Blå Bruun & Stengade
Bruun & Stengade

Bs Barlow Skjorte Business Blå Bruun & Stengade

500,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Køb Barlow Skjorte Business Blå BRUUN & STENGADE business skjorter fra Bruun & Stengade online, så du kan fuldstændig undgå at skulle i en fysisk butik - og købe helt for dig selv uden stress i butikken. Men du skal ikke vente for længe, lige netop denne model og farve er virkelig eftertragtet - gælder specielt for de størrelser som er gængse. Så skynd dig at køb mens der stadig er på lager, det ville være så mega trist hvis du ikke når det.

  • Modelnavn: Barlow Skjorte Business Blå BRUUN & STENGADE
  • Brand: Bruun & Stengade
  • Køn: Herre
  • Findes i størrelserne:
  • Type: Business skjorter
  • Farve: Blå
  • Kan købes hos: Boozt
Beskrivelse

I dette øjeblik kan du bestille Blå Bruun & Stengade business skjorter til DKK500,00 en god produktpris kan man virkelige sige. For vi hos Pashion er i den grad glade for Bruun & Stengade, men ikke kun når det omhandler business skjorter. For når det kommer til Bruun & Stengade må man sige de er med på moden, i hvert fald når det gælder herre. Og hvad enten man skal benytte Barlow Skjorte Business Blå BRUUN & STENGADE til fest eller hverdagsbrug - så har du muligheden. Har man ikke travlt kunne du vente lidt i stedet, og bestille når Barlow Skjorte Business Blå BRUUN & STENGADE er på udsalg/tilbud for eksempel til Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg.

Vi bag Pashion.dk ville dog ikke vente, lige nu er det nemt at bestille på nettet, med levering til døren, til kun 500,00,-. En meget god synes vi hos Pashion.dk.

Hvis den ikke er i den helt korrekte størrelse/farve kan man med garanti købe noget fra samme mærke der falder i din smag. Boozt har et kæmpe udvalg af business skjorter og Bruun & Stengade - så fortvivl ikke, du finder noget der passer dig.

Så hvis du kigger efter nogle trendy Blå business skjorter fra Bruun & Stengade til herre så skal du ikke undersøge længere. Husk nu at dele med din familie og venner på Facebook og Instagram når du har bestilt. På den måde kan de rigtig blive jaloux på dit smarte køb. Glem ikke at huske at følge Pashion på Instagram, Pinterest og Facebook.


Mere om farven Blå

Blå er en yderst populær farve med flere nuancer og det er der faktisk mange gode grunde til. Og ikke alene en tone, der i sin klareste version næsten ligner den sorte farve - men desuden en nuance som giver mulighed for en hel del udtryk.

Farven blå er nemlig en kold grundfarve der desuden har en afstressende virkning. Blå er et billede på kreativitet men i ligeså høj grad intelligens. Farven ses ikke udelukkende i moden men som også er en ofte brugt farve på logoer blandt store firmaer. Derudover er der rigtig god grund til at blå nuancer som er endnu en af de nuancer vi altid ser på en eller anden måde som en essentiel part af moden på gaden. Det er en helt vildt populær farve, når du skal vælge et pænt jakkesæt men samtidigt føler at sort er alt for formelt. Det er desuden den mest valgte farve på den helt almindelige skjorte til herrer. Hvis ikke du vil have en hvid, så er lyseblå den farve, de fleste ynder at bruge når der skal vælges skjorte til arbejde eller fest.

Kun et sted er der hvor designet er en smule indskrænket når det handler om de blå toner, når det drejer sig om sko. Der er ikke et udbud på størrelse med de mange hyldemeter af brune og sorte hvis det kommer til det blå herrefodtøj. Sneaks findes i dag i alverdens mulige farver, men ud over det er der ikke et stort udvalg af smarteblå sko.


Mere om Boozt
  • Pris for fragt: Gratis fragt for køb over 499 DKK
  • Leveringstid: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for returnering: Gratis retur i 30 dage

Den store tøjbutikker online kan man vidst roligt sige er et vaskeægte Skadinavisk eventyr. For på trods af at selve hovedsædet har hjemme i Malmø, er onlineforretningen foundet af 2 danske drenge. Direktøren i denne tid er da også en svensker med adresse i København så man kan roligt sige han kører historien videre.

Boozt.com er et kæmpe online shoppemekka, der man må sige giver adgang til fra alle de efterspurgte brands på markedet uden du behøver at bevæge dig fra sofaen.

Indkøb på nettet er potentielt en af de hurtigste voksende markeder netop fordi en stor del af os har travle hverdage, som gør det svært at komme ud og shoppe så ofte som vi måske ønsker det. Ydermere vil vi alle nok have den samme mulighed for at købe tøj som de, der bor midt i de største modehovedstader på kloden. Det kan vi på Boozt.com. Boozt tilbyder ikke udelukkende modetøj til damer, men også masser til herrerne og drenge & piger så du kan finde det hele med et klik og nøjes med købe en gang fragt. Denne verdens helt store online butikker er fyldt med varer og har også altid kæmpe store lagre med produkter på tilbud. Både herrer og kvinder har allerede opdaget glæden ved at købe i onlinebutikker og Boozt.com holder sig naturligvis ikke tilbage for det så du kan finde tæt på alt du står og mangler når du kigger på hjemmesiderne med sko, modetøj og accessories.


Om business skjorter

Når det handler om mode for mænd, er her virkelig sket en stor proces igennem de sidste år. På trods af der altid har foreligget styles samt mode mellem mændene, så var det hovedsageligt i forlængelse af den metroseksuelle tilgang til mode og modeforbilleder i denne klasse, at det er blevet udbredt og accepteret imellem mandlige forbrugere at stå ved at være modebevidst og interessere sig for sit udseende. Den kom til udtryk igennem et bredere modebillede samt en perlerække forskellige styles indenfor forskellige kredse.

Tøj til mænd har således desuden på rigtig mange måder været en del mere ensporet og fremhævet gennem, at de klæder sig efter situationen og ikke som en del af personlig style. I den samme sammenhæng har det herudover i de fleste gange været modehuse og navne i stedet for egentlige former, der har gjort sig gyldige. Tingene har dog forandret sig meget over de foregående år, hvor design for mænd har vokset sig meget mere nuanceret og der forekommer meget mere omfattende potentiale for at købe og forfine en unik garderobe. Det har de prominente brands ligeledes observeret og heraf ser folk derfor ydermere i højere grad fokus på designs og brands blot henvendt til herrer i diverse og segmenter. Nu er der helt sikkert den samme variation i stil, der bliver skabt til det mandlige publikum, som der er i moden til de kvindelige forbrugere. Særligt er trenden blevet vist af magasiner og stilikoner, som arbejder sammen med brandsene og på den måde kan starte bevægelser i moden, som spredes ligesom ringe i vandet imellem fans og dem, der interesserer sig for mode. Ligesom blandt kvinderne, er det i ligeså høj grad i herremoden blevet meget mere respekteret og søgt efter at lave en langt mere individuel garderobe, som ikke blot kommer fra mærker, men herudover har til ide at understrege en personlighed og speciel garderobe. For dem, som interesserer sig i style, er her på den måde efterhånden ligeså facetteret lejlighed for at være unik som for kvinderne.