Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Barney Accessories Belts Classic Belts Sort HUGO
Barney Accessories Belts Classic Belts Sort HUGO
Hugo Boss

Barney Accessories Belts Classic Belts Sort HUGO

449,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan nu købe Hugo Boss Barney bælter hos Boozt her & stille og roligt sidde i fred og ro uden at blive forstyrret af sælgere hos forhandleren.

  • Modelnavn: Barney
  • Brand-navn: Hugo Boss
  • Køn: Herre
  • Størrelse:
  • Type: Bælter
  • Farve: Sort
  • Butik: Boozt

Men du skal ikke være for langsom, lige netop denne model og farve er ekstrem efterspurgt, og dette gælder specielt for de størrelser som er normale. Så køb så længe de er på lager - det ville være så irriterende hvis du ikke når det.

Beskrivelse

Her på Pashion er vi stolte af at få mulighed for at vise dig om Hugo Boss Barney bælter . Man kan aldrig vide om Barney fra Hugo Boss en anden dag ender på udsalg, fx på Black Friday eller til januarudsalg. Men tør man overhovedet vente, for du ender bare med bælter fra Hugo Boss i en helt anden model, farve eller mønster? Når der gives hele en 2-årig garanti kan det umuligt gå galt, når det er et krav i DK. Præcis ligesom med mindst fjorten dages ret til returnering så man kan altid sende retur Barney i tilfælde af det nu ikke passer, eller hvis nu du ikke kan lide mønsteret på. Hvis man er rigtig fornuftig, kan man melde dig til Boozt’s nyhedsbrev. For her kan du være heldig og modtage en rabat for dit allerførste køb på ti til femten procent, måske mere.

Ender du med at købe Barney må du huske at dele oplevelsen på vores Facebookside og Instagram. Vi på Pashion bekymrer os om vores besøgenes erfaringer med at benytte vores service. Vi vil meget gerne have vores besøgenes ris og ros. Boozt har ekstremt gode bedømmelser mange steder fx på Google, Trustpilot og Facebook, med levering indenfor få dage, og så kan du følge ordren hele vejen fra Boozt og til dig. Så hvorfor lede efter andre steder når man kan bestille bælter fra Hugo Boss lige her hos Boozt der sælger de fleste af de mest kendte produkter? Selvom Boozt ikke er husket som pioneren indenfor bæredygtige materialer - så betyder det ikke de ikke går op i det. Det er noget de bekymrer sig om. Barney bliver lavet i rigtig smart materiale. Hugo Boss er også ret kendt for deres høje kvalitet - måske specielt når det drejer sig om bælter. Selvom det måske ikke er sæson for Barney (og slet ikke for DK), så skal det nok blive det!


Hvorfor du skal købe Barney i farven Sort

Sort er for langt de fleste den ultimative gentleman rigtig pæne farve. Det er den vi vælger når vi skal benytte habitten samt også den farve, som sælges flest benklæder i. Det er tonen man forbinder med magt. I mændenes garderober findes der heller ikke mange kombinationer som ikke indeholder minimum et sort beklædningsstykke. Det er samtidigt en nuance som breder sig helt fra toppen - hvor de fleste af de mest kendte designere er vilde med at bruge tonen og helt til de helt almindelige butikker, der også med sikkerhed har et stort sortiment af sort på hylderne.

Igennem tiden har sort ofte blevet kendetegn for ondskab. Man ser jævnligt skurken beklædt i sorte gevandter samt kolde træk, hvor hovedpersonen der redder verden fra ryggen af sin hvide ganger. Alligevel er nuancen ikke længere noget vi undgår når det gælder fest og hverdag, for det er uden tvivl den nuance der giver stærkest indtryk af klasse. Endda i forbindelse med sko er fyre forfaldne til det sorte valg. Helt fra de lækre festsko til mere afslappede sneakers er sort helt sikkert den mest solgte farve. Og det er ikke kun fordi den er pæn - den er også praktisk og kan matche alt det man ellers har i skabet.


Hvorfor du skal købe hos Boozt
  • Pris for fragt: Gratis porto ved køb på over 499 DKK
  • Tid for levering: Højst 2 dage
  • Returbetingelser: Gratis retur i 30 dage

En af de største tøjbutikker online kan man vidst roligt sige er et vaskeægte Skadinavisk eventyr. Selv om selve firmaets hovedsæde ligger i Malmø, så er onlineforretningen opstartet af 2 danske mænd. Direktøren på dette tidspunkt er også en svensker som bor i København så han kører historien videre.

Boozt er et kæmpe online shoppemekka som man må sige giver adgang til fra alle de udbredte mærker i dag uden man er nødt til at gå udenfor.

Shopping online er en af de hurtigste voksende markeder, fordi en stor del af os har en travl hverdag, der ikke efterlader tid til at komme ud og gå på shopping så tit som man gerne ville. Ydermere vil vi alle nok have den samme mulighed for at købe tøj, som de som er bosiddende i midste af de aller største modemetropoler i verden. Det kan vi på Boozt. Boozt.com har ikke udelukkende accessories, sko og modetøj til kvinder, men også en hel masse til herrer og piger og drenge så man kan finde det hele med et klik og klare dig med at købe en enkelt levering. Verdens store online butikker er fyldt med mærker og har også altid store udsalgskategorier.

Både mænd og damer har opdaget det smarte ved at købe vores tøj på nettet og Boozt.com står heldigvis ikke tilbage for det, så man kan finde næsten alt, du tænker på, når du bladrer gennem websiderne med sko accessories og modetøj.


Om Hugo Boss

Tyske, der nu står for alt fra habitter til dufte, startede for ungefær 100 år siden, i Metzingen lidt syd for Stuttgart af den unge Hugo F. Boss. I 1924 lancerede Boss den første lokation for produktion, som lavede æstetiske overfrakker til mænd. Firmaet overlevede WW2 og har udviklet sig lynsnar siden.

Efter Hugo Boss’ død i otteogfyrre succederede hans datters husbond, Eugen Holy, firmaet og i nittenhundredeoghalvtreds fremstillede firmaet deres første jakkesæt. Igennem 1960erne voksede det sig til en række masseproducerede modeller, som gav den modeinteresserede mand muligheden for at få fingrene i habitter af god kvalitet i forretningerne som erstatning for at måtte forbi den lokale skrædder. I halvfjerserne præsenterede Hugo Boss kollektionen BOSS, som viste en mere trendy linje af stilrent mandetøj med aspekter af tidens mest fremtrædende modeænomener. Linjen blev starten på en helt ny tid for brandet. I begyndelsen af 1080erne fortsætter udviklingen og der kommer både dufte, briller og forskellige samarbejder i forskellige sportsgrene, der virkelig er med til at placere Hugo Boss på kortet over verden, når det handler om high fashion. Den snare udvikling går videre med at øge hastigheden gennem halvfemserne, hvor både fodtøj, golftøj, modeure, damemode og Orange serien blev en del af mærket. Men det er langt fra enden på historien, for selv nu vedbliver væksten og brandet tæller nu flere forskellige kollektioner, som udvilker mode til både arbejde og fest samt damer og herrer.

Det er blandt de mest anerkendte mærker, som har omkring tohundredehalvtreds Hugo Boss forretninger spredt over hele verden og et utal af forhandlere både i fysiske butikker og online.