+883.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 42 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Beach Set Badeshorts Blå BOSS Business Wear
Beach Set Badeshorts Blå BOSS Business Wear
BOSS

Beach Set Badeshorts Blå BOSS Business Wear

799,00 DKK Gratis fragt
  • Produktnavn: Beach Set
  • Brand-navn: BOSS
  • Køn: Herre
  • Findes i størrelserne:
  • Type: Badeshorts
  • Farve: OPEN BLUE
  • Find den hos: Boozt

Køb Beach Set fra BOSS så længe de er på lager. Det er så mega øv hvis man går glip af det. Men du burde skynde dig, for netop farven OPEN BLUE i denne model er yderst eftertragtet, og dette gælder specielt for de størrelser der er normale. For du kan nemlig nu købe i denne online shop, så du kan fuldstændig undgå at gå i en forhandler. På den måde kan man stille og roligt sidde for dig selv uden at blive forstyrret af pågående sælgere hos forhandleren.

Beskrivelse

Netop nu kan man købe OPEN BLUE badeshorts fra BOSS til kun DKK 799,00, en ekstrem god pris kan vi i den grad sige. For vi hos Pashion.dk er nemlig glade for BOSS, men ikke kun når der tales om badeshorts. For når det kommer til BOSS er de virkelig med på moden, i hvert fald når det gælder herre. Uanset om du skal benytte Beach Set til hverdag eller til en fest, så har du i den grad muligheden. Har man ikke travlt kan man i stedet vente og bestille når Beach Set er på udsalg/tilbud fx på Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg. Vi ville dog ikke turde vente - lige nu er det nemt at bestille online, leveret til din dør - for kun DKK 799,00. En rigtig fornuftig synes vi hos Pashion.dk.

Hvis Beach Set ikke er i den helt rigtige farve/størrelse kan man med garanti bestille en anden ting som falder i din smag. Boozt har et kæmpe udvalg af BOSS og badeshorts - så - du finder helt sikkert noget du vil have.

Så i tilfælde af du også leder efter de smarte OPEN BLUE BOSS badeshorts til herre, så behøver du ikke kigge mere. Husk at dele det med dine venner og familie på Instagram og Facebook når du har bestilt. Så kan du få dem til at blive jaloux på dit geniale køb.

Glem nu ikke at huske at følge Pashion på Pinterest, Facebook og Instagram.


Mere om Boozt
  • Pris for levering: Gratis levering for bestillinger på over 499 kr.
  • Forventet leveringstid: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for retur: Fri returnering 30 dage

En af de store butikker på nettet kan man vidst roligt sige er et vaskeægte nordisk eventyr. For på trods af at selve hovedsædet har hjemme i Malmø så er webshoppen udviklet af to danskere. Den øverste leder på nuværende tidspunkt er også en svensker som bor i København og han holder historien gående. Boozt er et kæmpestort online shoppingunivers, som giver dig fri adgang til fra nærmest alle de mest efterspurgte brands i dag uden man behøver at bevæge dig fra sofaen.

Indkøb på nettet er en af de hurtigste voksende markeder, netop fordi vi har travle hverdage der gør det svært at komme ud og købe tøj så ofte som man måske ønsker det. Samtidig ville vi alle nok gives den samme adgang til mode som dem, der er bosiddende midt i de allerstørste modemetropoler på Jorden. Det sørger vi for her hos Boozt. Boozt.com har ikke alene accessories, sko og modetøj til damerne men også til mændene og børnene, så man kan handle til hele familien på en gang og klare dig med at betale en gang porto. Denne verdens største webshops bugner af varer og har stort set altid store lagre med produkter på tilbud. Både herrer og kvinder har allerede opdaget glæden ved at shoppe i webshops og Boozt.com står heldigvis ikke tilbage for det, så du kan finde tæt på alt hvad man tænker på, når man kigger på websites med sko accessories og modetøj.


Hvorfor du skal købe BOSS

Det kendte tyske mærke Hugo Boss begyndte syd for Stuttgart i Metzingen i nittenhundredefireogtyve, hvor tyskeren Hugo Boss åbnede dørene til den første beklædningsfabrik. I løbet af de første adskillige år, bestod kollektionen af en eneste linje af herrebeklædning, men i halvfjerdserne, hvor moden til mænd blev en stor del af modebilledet, startede brandet mærket BOSS by Hugo Boss, der skulle vise tidens mest populære trends indenfor arbejdstøj rettet mod herrer. BOSS blev lynhurtigt billiget på det Skandinaviske marked for sin stil og sit klassiske snit, som udtrykte nutidens mest modernde modetrends uden at blive for flippede. Det var begyndelsen på en helt ny tid for Hugo Boss, der begyndte en perlerække andre underkollektioner til BOSS Hugo Boss. I dag dækker BOSS ikke udelukkende den oprindelige linje af occasion, men desuden linjerne; Boss Green, der producerer sportstøj, Boss Green by Hugo Boss, der er en linje af fritidstøj, BOSS by Hugo Boss til kvinder og Boss Selection, der er et luksuriøst brand med designs i bedste kvalitet. BOSS by Hugo Boss er dermed ikke alene et, men derimod en del kollektioner af det originale mærke med en beretning, der rækker omkring hundrede år tilbage i tiden. Med etableringen af BOSS, flyttede firmaet sig væk fra det, de tidligere var blevet associeret med, og trak på de erfaringer, som lagde grunden for firmaet. Nu forbinder vi mest BOSS Hugo Boss for den fantastiske kvalitet, den formidable pasform og det kendte look med et hint af øjeblikkets mest omtalte modetrends.


Læs mere om badeshorts

Når det kommer til mode for mænd, er her uden tvivl set en mærkbar proces over de forrige årtier. Uagtet der altid har været trends og mode iblandt mænd, så var det primært i association med den metroseksuelle mand og modeikoner indenfor den kategori, at det er blevet udbredt og respekteret imellem det mandlige publikum at være interesseret i mode og at pleje sit udseende.

Den fik sit udtryk via et mere varieret modebillede og en bred vifte forskellige trends i uens baggrunde.

Tøj til mænd har således desuden på rigtig mange steder været langt mere ensidig samt fremhævet ved, at mændene iklæder sig tøj efter anledningen og ikke efter personlig style. I denne forbindelse har det desuden i mange fald været brands og navne over egentlige styles, der har vist sig gældende.

Ovenstående har imidlertid ændet sig meget over de foregående år, mens modebilledet for herrer har vokset sig langt mere mangfoldigt og der findes væsentligt videre lejlighed for at finde og opbygge en personlig style. Det har de anerkendte mærker ligeledes opdaget og desuden ser man derfor ydermere i videre udstrækning opmærksomhed på designs og mærker udelukkende lavet til herrer i diverse og segmenter. I disse dage er der stort set lige så stor facettering i moden, som er skabt til det mandlige publikum, som der findes i moden til de kvindelige forbrugere. Særligt er trenden blevet vist af magasiner og stilsikre ikoner, der samarbejder med mærkenavnene og i den sammenhæng kan lægge gunden for trends, som deler sig som ringe i vandet mellem dem, der følger ikonerne og dem, der interesserer sig for mode.

Tilsvarende som iblandt de kvindelige forbrugere, er det i samme grad i moden til mænd kommet til at blive langt mere udbredt og søgt efter at lave en langt mere personlig stil, som ikke kun bygger på brands, men ydermere har til ide at betone en individuel og speciel style. For personer, der er interesserede i style, er der altså trinvist kommet ligeså varieret lejlighed for individualitet som iblandt kvinder.